WePayPeople is een organisatie voor Payroll services, het uitbesteden van de backoffice en voor de salarisadministratie. Al jaren hebben Vertaalbureau Perfect en WePayPeople een positieve samenwerking.

WePayPeople en Vertaalbureau Perfect


WePayPeople zelf over de diensten die zij leveren:

“Het precies aanvoelen van ontwikkelingen in de markt en daar succesvol op inspelen, is voor een organisatie de sleutel naar succes. Vandaag de dag verzorgen wij voor vele kleine en grote organisaties de loonadministratie. Via onze payroll services zijn er bijna 5.000 mensen aan de slag. Dit aantal groeit dagelijks.”

Wat doet Vertaalbureau Perfect voor WePayPeople?

Voor WePayPeople hebben wij veel verschillende teksten vertaald. Als Vertaalbureau is het voor ons enorm belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de geleverde vertalingen. Hieronder hebben wij een aantal cases opgesteld om te laten zien wat voor opdrachten wij voor WePayPeople zoal hebben uitgevoerd.

Overtuigende marketing vertalingen

Regelmatig vertalen wij korte commerciële en pakkende teksten voor WePayPeople. Daaronder valt bijvoorbeeld het vertalen van blogs. Ook hebben wij al meerdere nieuwsbrieven voor WePayPeople vertaald. De teksten die onze vertalers hebben vertaald doen waar ze voor bestemd zijn, namelijk de lezer overtuigen. Aangezien elke cultuur een andere schrijfstijl en benadering van mensen heeft is het belangrijk hier rekening mee te houden bij een vertaling.

Correcte juridische vertalingen

Door heel specifiek naar elke opdracht te kijken weten wij altijd de juiste vertaler te vinden voor elke specifieke opdracht. Regelmatig vertalen wij dan ook juridische teksten voor WePayPeople. Hetgeen dat zij aan ons waarderen is onze zorgvuldigheid en snelheid. Bij juridische vertalingen is specialistische kennis noodzakelijk. Een onjuist vertaald woord kan namelijk een andere boodschap overbrengen dan eigenlijk de bedoeling is.

Duidelijk een handleiding vertalen

Voor een bedrijf als WePayPeople is het belangrijk dat de medewerkers precies weten hoe de portal werkt. Hier mochten wij ons steentje aan bijdragen door de handleiding voor de portal te vertalen naar het Duits, Pools en Portugees. In een handleiding komen vaak veel terugkerende woorden of zinsdelen voor, het is dan belangrijk dat er voor deze termen steeds dezelfde vertaling wordt gebruikt. Ook is het belangrijk bij het vertalen van een handleiding dat je rekening houdt met het doel van de tekst; namelijk het geven van een goede instructie.

Nauwkeurig een contract vertalen

Ook hebben wij verschillende contracten en overeenkomsten voor WePayPeople mogen vertalen. Een nauwkeurige vertaling is bij het vertalen van een contract van belang. Aangezien deze teksten meestal vertrouwelijke informatie bevatten heeft Vertaalbureau Perfect in haar algemene voorwaarden een artikel opgenomen om de geheimhouding te garanderen.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

Iedere vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
een case over de succesvolle samenwerking met wepaypeople vertaalbureau perfect stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen

Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier, per e-mail of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

een case over de succesvolle samenwerking met wepaypeople vertaalbureau perfect stap 2
Stap 2

We bestuderen je aanvraag aandachtig

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

een case over de succesvolle samenwerking met wepaypeople vertaalbureau perfect stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler

Voor een goed eindresultaat is de juiste vertaler van groot belang. We kijken naar ervaring binnen jouw sector en de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

een case over de succesvolle samenwerking met wepaypeople vertaalbureau perfect stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

een case over de succesvolle samenwerking met wepaypeople vertaalbureau perfect stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

een case over de succesvolle samenwerking met wepaypeople vertaalbureau perfect stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling

Ook bij de keuze van de revisor houden we rekening met de sector en doelgroep. De revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

een case over de succesvolle samenwerking met wepaypeople vertaalbureau perfect stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.