Ons vertaalbureau in München

Vertaalbureau Perfect is tevens actief op de Duitse markt onder de naam Übersetzungsbüro Perfekt. Dit bedrijf opereert onder een Duitse GmbH. Reeds voor diverse Duitse organisaties zijn wij de vaste vertaalpartner. Voorbeelden van onze referenties zijn RWE en Zalando. Gezien onze locatie in München en Enschede nabij de Duitse grens zijn wij goed in staat om de Duitse markt te bedienen als een thuismarkt.

Gecertificeerd Duits Vertaalbureau

Übersetzungsbüro Perfekt is ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Door de kennis van beide markten te combineren kunnen wij onze processen continu verbeteren. Vertaalbureau Perfect is al jaren ISO9001 en ISO-17100 gecertificeerd door KIWA Nederland. Deze certificeringen waarborgen de kwaliteit van de vertalingen en zorgen voor een duidelijke communicatie met de klant.

Vertaalbureau Perfect is in München gevestigd op het volgende adres:

Adres
Übersetzungsbüro Perfekt GmbH
Zeppelinstraße 73
81669 München
Telefoon: +49 (0)89 21 09 30 23

Website
www.uebersetzungsbuero-perfekt.de

Native in-house Duitse vertalers

Op onze vestiging zijn Duitse native speakers werkzaam. Hierdoor kan onze Duitse vestiging tevens goed ondersteunen bij Nederlandse vertalingen naar het Duits. Omdat bij ons vertaalbureau Duitse medewerkers werkzaam zijn kennen wij de Duitse cultuur goed en kan de juiste toon voor de vertaling worden gevonden. Ook wanneer je als klant een vraag hebt kunnen onze vertalers direct meedenken en een antwoord geven. Bij veel vertaalbureaus die alleen met freelancers werken is dit meestal niet mogelijk.