Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag

Italiaans vertaalbureau

Zaken doen met landen waar men de Italiaanse taal spreekt begint met vertalen. Als Italiaans vertaalbureau verzorgen wij professionele vertalingen van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu gaat om het vertalen van een contract of het vertalen van promotie teksten, Vertaalbureau Perfect heeft de expertise in huis. Onze Italiaanse vertalers zijn allen opgevoed in de Italiaanse taal, wat hen zogenaamde ‘native speakers’ maakt. Dit gecombineerd met een academische opleiding en ervaring binnen verschillende vakgebieden, zorgt ervoor dat onze vertalers al uw vertaalopdrachten met gevoel voor taal en cultuur uit kunnen voeren.

Italiaanse taal

De taal Italiaans (Italiano) is een lid van de Romaanse taalgroep. Het Italiaans wordt gesproken door ongeveer 57 miljoen mensen in Italië, in verschillende dialecten. Wat vaak verondersteld wordt, is dat de verschillende dialecten in Italië afgeleid zijn van het zogenaamde ‘standaard-Italiaans’, dit is echter niet zo. Het ‘standaard-Italiaans’ is gebaseerd op een dialect dat in Toscane gesproken werd in de 14e eeuw en de verschillende dialecten verschillen sterk van het Italiaans. Italianen spraken alleen hun eigen plaatselijke dialect en door de grote verscheidenheid aan dialecten was het voor Italianen soms moeilijk elkaar te begrijpen. Tegenwoordig is het standaard Italiaans de meest gangbare taal in Italië, dit is ook de taal waarin onze vertalers zijn opgevoed en opgeleid.

Werkwijze Italiaans vertaalbureau

Onze vertalers zijn allen native speakers. Anders gezegd, onze vertalers vertalen van en naar hun moedertaal. Dit heeft als groot voordeel dat de vertaalde tekst fijn is om te lezen voor uw doelgroep. Onze Italiaanse vertalers houden bij het vertalen van uw tekst tevens rekening met de bestaande cultuurverschillen tussen Nederland en Italië.

Op die manier kunt u er als klant zeker van zijn dat de vertaalde tekst een correcte inhoud bevat. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van geavanceerde vertaalsoftware, waardoor er consistent gewerkt kan worden. Ook levert dit tijdwinst op. Mede hierdoor kunnen wij u tarieven aanbieden die tot 20% lager liggen dan vertaalbureaus die vergelijkbare kwaliteit leveren.

U zocht op ‘italiaans vertaalbureau’? Zoek niet verder en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan