Ons vertaalbureau In Hamburg

Übersetzungsbüro Perfekt GMBH is in Duitsland actief met twee kantoren. In München hebben wij een vestiging en in Hamburg. Onze Duitse klanten zoals Zalando en RWE waarderen onze hoge klanttevredenheid en moderne werkwijze. Zo streven wij er naar om het beste van de Nederlandse en Duitse cultuur te verenigen in één bedrijf.

ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd

Vanaf de oprichting is Übersetzungsbüro Perfekt ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Door onze jarenlange ervaring op de Nederlandse markt was dit mogelijk. Zowel het Nederlandse als Duitse bedrijf maken bijvoorbeeld gebruik van het centrale projectmanagementsysteem. Naast onze hoge kwaliteit kunnen wij door onze schaalvoordelen kosteneffectief werken.

Vertaalbureau Perfect is in Hamburg gevestigd op onderstaand adres.

Adres:
Übersetzungsbüro Perfekt GmbH
Ballindamm 3
20095 Hamburg
Telefoonnummer: +49 (0)40 - 87 40 83 30

Website
www.uebersetzungsbuero-perfekt.de

In-house kennis over de Duitse cultuur

Bij Übersetzungsbüro Perfekt werken Duitse native speakers. Zij kennen de Duitse cultuur door en door. Hierdoor kunnen wij goed adviseren over de juiste toon voor de vertaling. Daarnaast is het erg handig als er een vraag is over de vertaling. Veel vertaalbureaus werken alleen samen met freelancers. Hierdoor is het vaak lastig voor deze bureaus om snel een juist antwoord te geven op een vertaalvraag.

Op zoek naar een vertaalbureau in Hamburg?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >