Ons vertaalbureau In Hamburg

Übersetzungsbüro Perfekt GMBH is in Duitsland actief met twee kantoren. In München hebben wij een vestiging en in Hamburg. Onze Duitse klanten zoals Zalando en RWE waarderen onze hoge klanttevredenheid en moderne werkwijze. Zo streven wij er naar om het beste van de Nederlandse en Duitse cultuur te verenigen in één bedrijf.

ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd

Vanaf de oprichting is Übersetzungsbüro Perfekt ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Door onze jarenlange ervaring op de Nederlandse markt was dit mogelijk. Zowel het Nederlandse als Duitse bedrijf maken bijvoorbeeld gebruik van het centrale projectmanagementsysteem. Naast onze hoge kwaliteit kunnen wij door onze schaalvoordelen kosteneffectief werken.

Vertaalbureau Perfect is in Hamburg gevestigd op onderstaand adres.

Adres:
Übersetzungsbüro Perfekt GmbH
Ballindamm 3
20095 Hamburg
Telefoonnummer: +49 (0)40 - 87 40 83 30

Website
www.uebersetzungsbuero-perfekt.de

In-house kennis over de Duitse cultuur

Bij Übersetzungsbüro Perfekt werken Duitse native speakers. Zij kennen de Duitse cultuur door en door. Hierdoor kunnen wij goed adviseren over de juiste toon voor de vertaling. Daarnaast is het erg handig als er een vraag is over de vertaling. Veel vertaalbureaus werken alleen samen met freelancers. Hierdoor is het vaak lastig voor deze bureaus om snel een juist antwoord te geven op een vertaalvraag.