Vertaalbureau in Den Haag met veel expertise

Ben je op zoek naar professioneel vertaalbureau in de omgeving van Den Haag? Je hoeft voor een goed vertaalbureau Den Haag niet te verlaten. Vertaalbureau Perfect is één van de meest toonaangevende vertaalbureaus van Nederland met een hoge klanttevredenheid.

Onze projectmanagers plannen graag een afspraak bij jou op locatie of bij ons op kantoor. Echter is het ook mogelijk om 100% online samen te werken met ons vertaalbureau als je ons de te vertalen documenten opstuurt.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau den haag

Prijsbewust gecertificeerd Vertaalbureau Den Haag

Vertaalbureau Perfect is een ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd vertaalbureau dat al jarenlang zakendoet met diverse bedrijven uit Den Haag. Maar ook hebben onze vertalers veelvuldig overheidsvertalingen uitgevoerd voor de verschillende ministeries en ambassades die zich in Den Haag bevinden. Vertaalbureau Perfect onderscheidt zich door een hoge kwaliteit te koppelen aan een scherpe prijs. Door veel te investeren in ICT kunnen wij veel tijd besparen, en dus ook geld. Daarbij is het gehele proces online. Voor een professionele vertaling hoeft u bij ons vertaalbureau Den Haag niet eens uit. Alles is zo geregeld met een telefoontje en een druk op de knop. Op onze referentiepagina vind je een overzicht van de organisaties waar wij voor werken en een referentie van hebben ontvangen.

Hoogopgeleide in-house native vertalers

Bij Vertaalbureau Perfect wordt uitsluitend gebruikgemaakt van in-house hoogopgeleide native speakers. Native speakers, ook wel moedertaal-sprekers genoemd, zijn vertalers die geboren en getogen zijn in het land waarvoor de vertaling bestemd is. Dit heeft als groot voordeel dat cultuurverschillen gemakkelijk opgelost kunnen worden. U kunt voor een breed scala vertaaldiensten bij ons terecht.

Via ons telefoonnummer 010 - 254 0072 of e-mail info@vertaalbureau-perfect.nl kan je contact met ons opnemen om een afspraak te maken en eventuele aanvullende informatie te verstrekken.

Op zoek naar een vertaalbureau in Den Haag?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >