Hét vertaalbureau voor ondernemingen in Leiden

Bij het selecteren van een vertaalbureau voor bedrijven in Leiden spelen twee factoren een belangrijke rol. Prijs en kwaliteit geven de doorslag bij het maken van de keuze. Bij Vertaalbureau Perfect bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo maken we correcte vertalingen toegankelijk voor vrijwel alle bedrijven. Met onze vertaaldiensten dragen wij bij aan het verbinden van mensen en het verspreiden van informatie.

De beste tarieven

Bij Vertaalbureau Perfect zijn we transparant over de kosten en over onze manier van werken. Via onze website kun je eenvoudig het tarief berekenen voor jouw vertaalopdracht. Deze prijs wordt berekend aan de hand van de brontaal, de doeltaal, de omvang van de opdracht, het vakgebied en de geselecteerde kwaliteitscontrole.

Naast de reguliere vertalingen bieden wij spoedvertalingen aan. Het tarief voor deze vertaalopdrachten ligt wat hoger. Wij leveren deze teksten dan dezelfde dag nog aan. Moeten er meer dan 2000 woorden per werkdag vertaald worden? Dan hanteren wij eveneens het spoedtarief.

Uiteraard zijn er vertaalbureaus die deze diensten tegen een lagere prijs aanbieden, maar zij leveren dan een minder goede vertaling aan. Dat kan een negatieve invloed hebben op het imago van je bedrijf. Ben je nog niet overtuigd van de scherpe prijzen en de kwaliteitsgarantie van ons vertaalbureau in de regio Leiden? Naast het berekenen van het tarief kun je via onze website een proefvertaling aanvragen. Dat is mogelijk voor opdrachten van minimaal 10.000 woorden. Wij leveren een proeftekst van maximaal 300 woorden aan. Zo kun je ontdekken welke kwaliteit wij leveren.

vertaalbureau leiden vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Vertaalbureau Leiden: Onze mogelijkheden

Om elke klant optimaal te helpen met verschillende vertaalopdrachten bestaat ons team uit ervaren in-house vertalers. Elke vertaler is een native speaker en we hebben diverse expertises. Dankzij ons team kunnen wij niet alleen vertalingen in 36 talen aanbieden, maar wij zorgen eveneens voor een vertaling die inhoudelijk correct is. Ons vertaalbureau in Leiden heeft al vele vertalingen geleverd voor onder andere juridische, technische en digitale bedrijven.

Maken we snel kennis?

Wij geloven dat persoonlijke aandacht voor een goede samenwerking zorgt. Neem gerust contact op om kennis met ons te maken. Je kan telefonisch een afspraak maken bij een vestiging bij jou in de buurt. Voor bedrijven in Leiden is ons vertaalbureau in Den Haag de makkelijkste optie. Het telefoonnummer is 010 - 254 0072 en het mailadres is info@vertaalbureau-perfect.nl. We kunnen eveneens een afspraak maken bij jou op locatie of we kunnen de samenwerking volledig telefonisch en digitaal laten verlopen.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 702 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2023 - Vertaalbureau Perfect B.V.