Hét vertaalbureau voor ondernemingen in Leiden

Bij het selecteren van een vertaalbureau voor bedrijven in Leiden spelen twee factoren een belangrijke rol. Prijs en kwaliteit geven de doorslag bij het maken van de keuze. Bij Vertaalbureau Perfect bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo maken we correcte vertalingen toegankelijk voor vrijwel alle bedrijven. Met onze vertaaldiensten dragen wij bij aan het verbinden van mensen en het verspreiden van informatie.

De beste tarieven

Bij Vertaalbureau Perfect zijn we transparant over de kosten en over onze manier van werken. Via onze website kun je eenvoudig het tarief berekenen voor jouw vertaalopdracht. Deze prijs wordt berekend aan de hand van de brontaal, de doeltaal, de omvang van de opdracht, het vakgebied en de geselecteerde kwaliteitscontrole.

Naast de reguliere vertalingen bieden wij spoedvertalingen aan. Het tarief voor deze vertaalopdrachten ligt wat hoger. Wij leveren deze teksten dan dezelfde dag nog aan. Moeten er meer dan 2000 woorden per werkdag vertaald worden? Dan hanteren wij eveneens het spoedtarief.

Uiteraard zijn er vertaalbureaus die deze diensten tegen een lagere prijs aanbieden, maar zij leveren dan een minder goede vertaling aan. Dat kan een negatieve invloed hebben op het imago van je bedrijf. Ben je nog niet overtuigd van de scherpe prijzen en de kwaliteitsgarantie van ons vertaalbureau in de regio Leiden? Naast het berekenen van het tarief kun je via onze website een proefvertaling aanvragen. Dat is mogelijk voor opdrachten van minimaal 10.000 woorden.

Wij leveren een proeftekst van maximaal 300 woorden aan. Zo kun je ontdekken welke kwaliteit wij leveren.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau leiden

Vertaalbureau Leiden: Onze mogelijkheden

Om elke klant optimaal te helpen met verschillende vertaalopdrachten bestaat ons team uit ervaren in-house vertalers. Elke vertaler is een native speaker en we hebben diverse expertises. Dankzij ons team kunnen wij niet alleen vertalingen in 36 talen aanbieden, maar wij zorgen eveneens voor een vertaling die inhoudelijk correct is. Ons vertaalbureau in Leiden heeft al vele vertalingen geleverd voor onder andere juridische, technische en digitale bedrijven.

Maken we snel kennis?

Wij geloven dat persoonlijke aandacht voor een goede samenwerking zorgt. Neem gerust contact op om kennis met ons te maken. Je kan telefonisch een afspraak maken bij een vestiging bij jou in de buurt. Voor bedrijven in Leiden is ons vertaalbureau in Den Haag de makkelijkste optie. Het telefoonnummer is 010 - 254 0072 en het mailadres is info@vertaalbureau-perfect.nl. We kunnen eveneens een afspraak maken bij jou op locatie of we kunnen de samenwerking volledig telefonisch en digitaal laten verlopen.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >