Hét vertaalbureau voor ondernemingen in Leiden

Bij het selecteren van een vertaalbureau voor bedrijven in Leiden spelen twee factoren een belangrijke rol. Prijs en kwaliteit geven de doorslag bij het maken van de keuze. Bij Vertaalbureau Perfect bieden wij de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo maken we correcte vertalingen toegankelijk voor vrijwel alle bedrijven. Met onze vertaaldiensten dragen wij bij aan het verbinden van mensen en het verspreiden van informatie.

De beste tarieven

Bij Vertaalbureau Perfect zijn we transparant over de kosten en over onze manier van werken. Via onze website kun je eenvoudig het tarief berekenen voor jouw vertaalopdracht. Deze prijs wordt berekend aan de hand van de brontaal, de doeltaal, de omvang van de opdracht, het vakgebied en de geselecteerde kwaliteitscontrole.

Naast de reguliere vertalingen bieden wij spoedvertalingen aan. Het tarief voor deze vertaalopdrachten ligt wat hoger. Wij leveren deze teksten dan dezelfde dag nog aan. Moeten er meer dan 2000 woorden per werkdag vertaald worden? Dan hanteren wij eveneens het spoedtarief.

Uiteraard zijn er vertaalbureaus die deze diensten tegen een lagere prijs aanbieden, maar zij leveren dan een minder goede vertaling aan. Dat kan een negatieve invloed hebben op het imago van je bedrijf. Ben je nog niet overtuigd van de scherpe prijzen en de kwaliteitsgarantie van ons vertaalbureau in de regio Leiden? Naast het berekenen van het tarief kun je via onze website een proefvertaling aanvragen. Dat is mogelijk voor opdrachten van minimaal 10.000 woorden. 

Wij leveren een proeftekst van maximaal 300 woorden aan. Zo kun je ontdekken welke kwaliteit wij leveren.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau leiden

Vertaalbureau Leiden: Onze mogelijkheden

Om elke klant optimaal te helpen met verschillende vertaalopdrachten bestaat ons team uit ervaren in-house vertalers. Elke vertaler is een native speaker en we hebben diverse expertises. Dankzij ons team kunnen wij niet alleen vertalingen in 36 talen aanbieden, maar wij zorgen eveneens voor een vertaling die inhoudelijk correct is. Ons vertaalbureau in Leiden heeft al vele vertalingen geleverd voor onder andere juridische, technische en digitale bedrijven.

Maken we snel kennis?

Wij geloven dat persoonlijke aandacht voor een goede samenwerking zorgt. Neem gerust contact op om kennis met ons te maken. Je kan telefonisch een afspraak maken bij een vestiging bij jou in de buurt. Voor bedrijven in Leiden is ons vertaalbureau in Den Haag de makkelijkste optie. Het telefoonnummer is 010 - 25 40 072 en het mailadres is info@vertaalbureau-perfect.nl. We kunnen eveneens een afspraak maken bij jou op locatie of we kunnen de samenwerking volledig telefonisch en digitaal laten verlopen.