Vertaalbureau gevestigd in Enschede

Vertaalbureau Perfect is o.a. gevestigd in Enschede aan de Piet Heinstraat 1 nabij het centraal station. De vestiging te Enschede is onze hoofdvestiging. Vanuit ons kantoor bedienen wij bedrijven en overheden in de regio Twente met hoogwaardige vertalingen. Wij zijn begonnen als vertaalbureau gespecialiseerd in Duitse vertalingen onder de naam Duits Perfect. Nu vertaalt Vertaalbureau Perfect naar meer dan 45 verschillende talen. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden en hoogopgeleid. Daarnaast vertalen zij altijd naar hun moedertaal. Je hoeft dus voor een uitstekende vertaling door een ervaren vertaalbureau Enschede niet eens uit. Vertaalbureau Perfect biedt hoge kwaliteit voor een scherp tarief in verhouding tot andere gecertificeerde vertaalbureaus die een vergelijkbare kwaliteit leveren.

Dit realiseren wij door het toepassen van slimme automatisering op diverse gebieden.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
vertaalbureau Enschede

Persoonlijke afspraak met ons Vertaalbureau Enschede

Hoewel het gehele traject via e-mail en via de telefoon plaatsvindt, is het ook mogelijk om het project bij jou of bij ons op het kantoor te bespreken. Aangezien ons vertaalbureau Enschede, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven als thuisbasis heeft, zijn wij in staat klanten in het gehele land te ontvangen en bezoeken. Indien gewenst kunnen wij uiteraard ook naar jou komen voor een vrijblijvend gesprek.

Via ons telefoonnummer 053 - 852 9052 of e-mail info@vertaalbureau-perfect.nl kan je contact met ons opnemen om een afspraak te maken en eventuele aanvullende informatie te verstrekken.

Op zoek naar een vertaalbureau in Enschede?

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >