Aziatisch vertaalbureau met veel ervaring

Vertaalbureau Perfect is naast een Arabisch ook een Aziatisch vertaalbureau. Wij hebben veel ervaring met het vertalen voor Nederlandse en internationale organisaties. In Aziatische landen kent met een andere vorm van beleefdheid. Taalfouten worden absoluut niet gewaardeerd en zijn voor Aziatische bedrijven een teken van incompetentie. Een nauwkeurig vertaling is hierom belangrijk.

Aziatische talen

Er zijn vele Aziatische talen, bijna te veel om op te noemen. Als je zakendoet in Azië is het vaak verstandig om de teksten ook naar het Engels te laten vertalen, omdat vertalen vanuit het Engels naar Aziatische vertalingen voordeliger is. Daarnaast is het verstandig te bepalen naar welke Aziatische talen je de teksten wilt laten vertalen. Wij krijgen de meeste aanvragen voor de volgende talen: Japans, Chinees, Koreaans & Thai. Het aantal professionele Aziatische vertalers dat zowel één van de bovenstaande talen beheerst als het Nederlands is schaars. Vandaar dat het woordtarief hoger is dan bij de gangbare Europese talen. Hierdoor kunnen wij als Aziatisch vertaalbureau kwaliteit blijven garanderen.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
aziatisch vertaalbureau

Een gecertificeerd Aziatisch vertaalbureau met ervaren Aziatische vertalers

Als Aziatisch vertaalbureau hebben onze Aziatische vertalers veel ervaring opgedaan bij verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Neem contact met ons om te vragen naar de ervaring van onze vertalers in jouw branche. Onze Aziatische vertalers zijn native speakers, of ze wonen in één van de landen in Azië. Ze zijn op de hoogte van de taal en cultuur en kunnen daardoor goed de boodschap van jouw teksten in hun taal vertalen. Wij zijn daarnaast zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Alle vertalingen met de kwaliteitscontrole “volledig” worden volledig gecontroleerd op onjuistheden door een tweede Aziatische vertaler of revisor. Vooral voor de Aziatische vertalingen is een volledige kwaliteitscontrole een aanrader, aangezien je waarschijnlijk de vertaling zelf niet kunt controleren.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >