Aziatisch vertaalbureau met veel ervaring

Vertaalbureau Perfect is naast een Arabisch ook een Aziatisch vertaalbureau. Wij hebben veel ervaring met het vertalen voor Nederlandse en internationale organisaties. In Aziatische landen kent met een andere vorm van beleefdheid. Taalfouten worden absoluut niet gewaardeerd en zijn voor Aziatische bedrijven een teken van incompetentie. Een nauwkeurig vertaling is hierom belangrijk.

Aziatische talen

Er zijn vele Aziatische talen, bijna te veel om op te noemen. Als je zakendoet in Azië is het vaak verstandig om de teksten ook naar het Engels te laten vertalen, omdat vertalen vanuit het Engels naar Aziatische vertalingen voordeliger is. Daarnaast is het verstandig te bepalen naar welke Aziatische talen je de teksten wilt laten vertalen. Wij krijgen de meeste aanvragen voor de volgende talen: Japans, Chinees, Koreaans & Thai. Het aantal professionele Aziatische vertalers dat zowel één van de bovenstaande talen beheerst als het Nederlands is schaars. Vandaar dat het woordtarief hoger is dan bij de gangbare Europese talen. Hierdoor kunnen wij als Aziatisch vertaalbureau kwaliteit blijven garanderen. 

 

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
aziatisch vertaalbureau

Een gecertificeerd Aziatisch vertaalbureau met ervaren Aziatische vertalers

Als Aziatisch vertaalbureau hebben onze Aziatische vertalers veel ervaring opgedaan bij verschillende opdrachtgevers in diverse branches. Neem contact met ons om te vragen naar de ervaring van onze vertalers in jouw branche. Onze Aziatische vertalers zijn native speakers, of ze wonen in één van de landen in Azië. Ze zijn op de hoogte van de taal en cultuur en kunnen daardoor goed de boodschap van jouw teksten in hun taal vertalen. Wij zijn daarnaast zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. Alle vertalingen met de kwaliteitscontrole “volledig” worden volledig gecontroleerd op onjuistheden door een tweede Aziatische vertaler of revisor. Vooral voor de Aziatische vertalingen is een volledige kwaliteitscontrole een aanrader, aangezien je waarschijnlijk de vertaling zelf niet kunt controleren.