Thai vertaalbureau met ruime ervaring

Mocht je veel zaken doen in Thailand, dan zal je vaak teksten van en naar het Thai moeten vertalen. Hierbij is het belangrijk dat de boodschap op de juiste manier wordt overgebracht. Onze kennis en jarenlange ervaring als Thai vertaalbureau zorgt ervoor dat wij voor jou de taalbarrières doorbreken.

Thai vertalingen

De taal heet officieel Thai. Thais, zoals de meeste mensen de taal noemen, is eigenlijk een bijvoeglijk naamwoord en wordt gebruikt om iets te omschrijven dat uit Thailand komt.

De taal verschilt enorm van westerse talen. Het Thai gebruikt geen hoofdletters. Daarnaast worden alle woorden van een zin aan elkaar geschreven. Het eind van de zin wordt gemarkeerd met een spatie. Het verband tussen woorden wordt aangegeven door de volgorde van deze woorden, en niet een vormverandering zoals wij gewend zijn.

Het Thai heeft vijf verschillende vocabulaires;

- het koninklijk Thai, wat betrekking heeft op het koningshuis;
- het sacraal Thai, de religieuze vocabulaire;
- het retorisch Thai, dat bedoeld is voor toespraken;
- het geschreven Thai, het officiële Thai;
​- het informele, gesproken Thai, zonder beleefdheidsvormen.

Native speaker Thai vertalers

Thai is een ingewikkelde taal. Daarom is het van belang dat jouw documenten door native speakers worden vertaald. Vertalers die rekening houden met je doelgroep, de ingewikkelde taal en de Thaise cultuur.

Onze vertalers zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Ze hebben ervaring in verschillende branches. Wij hebben juridische vertalers voor algemene voorwaardenmarketingvertalers voor websites.

Als onze vertalers iets niet helemaal begrijpen in een tekst, dan krijgen zij ondersteuning van hun collega’s. Hierdoor kun je er zeker van zin dat je vertaling kwalitatief hoogwaardig is.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
Thai vertaalbureau

Gecertificeerd Thai vertaalbureau

Wij zijn een van de weinige vertaalbureaus met zowel de ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen. Jouw vertaling wordt altijd door een ervaren Thai revisor nagekeken, waardoor je verzekerd bent van een vertaling van hoogstaande kwaliteit.

Heb je een vertaling nodig in een andere Aziatische taal? Wij verzorgen naast het Thai ook Japanse, Chinese en Koreaanse vertalingen.

Thai vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Thai onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Thai vertalers kunnen voor jou van en naar het Thai vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Thaise vertalingen. Laat daarom je documenten door een Thai vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Thai – Nederlands, Nederlands – Thai, Duits – Thai, Thai - Duits en Frans – Thai zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Thai vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse akte vertalen naar het Thai? Wij helpen je graag verder!