Thai vertaalbureau met ruime ervaring

Mocht je veel zaken doen in Thailand, dan zal je vaak teksten van en naar het Thai moeten vertalen. Hierbij is het belangrijk dat de boodschap op de juiste manier wordt overgebracht. Onze kennis en jarenlange ervaring als Thai vertaalbureau zorgt ervoor dat wij voor jou de taalbarrières doorbreken.

Thai vertalingen

De taal heet officieel Thai. Thais, zoals de meeste mensen de taal noemen, is eigenlijk een bijvoeglijk naamwoord en wordt gebruikt om iets te omschrijven dat uit Thailand komt.

De taal verschilt enorm van westerse talen. Het Thai gebruikt geen hoofdletters. Daarnaast worden alle woorden van een zin aan elkaar geschreven. Het eind van de zin wordt gemarkeerd met een spatie. Het verband tussen woorden wordt aangegeven door de volgorde van deze woorden, en niet een vormverandering zoals wij gewend zijn.

Het Thai heeft vijf verschillende vocabulaires;

  • het koninklijk Thai, wat betrekking heeft op het koningshuis;
  • het sacraal Thai, de religieuze vocabulaire;
  • het retorisch Thai, dat bedoeld is voor toespraken;
  • het geschreven Thai, het officiële Thai;
  • het informele, gesproken Thai, zonder beleefdheidsvormen.

Native speaker Thai vertalers

Thai is een ingewikkelde taal. Daarom is het van belang dat jouw documenten door native speakers worden vertaald. Vertalers die rekening houden met je doelgroep, de ingewikkelde taal en de Thaise cultuur.

Onze vertalers zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Ze hebben ervaring in verschillende branches. Wij hebben juridische vertalers voor algemene voorwaarden, marketingvertalers voor websites. Als onze vertalers iets niet helemaal begrijpen in een tekst, dan krijgen zij ondersteuning van hun collega’s. Hierdoor kun je er zeker van zin dat je vertaling kwalitatief hoogwaardig is.

thai vertalingen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Gecertificeerd Thai vertaalbureau

Wij zijn een van de weinige vertaalbureaus met zowel de ISO-9001 als ISO-17100 certificering. Hierdoor voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen. Jouw vertaling wordt altijd door een ervaren Thai revisor nagekeken, waardoor je verzekerd bent van een vertaling van hoogstaande kwaliteit.

Heb je een vertaling nodig in een andere Aziatische taal? Wij verzorgen naast het Thai ook Japanse, Chinese en Koreaanse vertalingen.

Thai vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Thai onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Thai vertalers kunnen voor jou van en naar het Thai vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Thaise vertalingen. Laat daarom je documenten door een Thai vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Thai – Nederlands, Nederlands – Thai, Duits – Thai, Thai - Duits en Engels – Thai zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Thai vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse akte vertalen naar het Thai? Wij helpen je graag verder!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw Thai vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Thai vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.