Vertaalbureau Leeuwarden met veel ervaring

Vertaalbureau Perfect vertaalt regelmatig voor diverse organisaties uit de stad Leeuwarden en de provincie Friesland. Als professioneel vertaalbureau beschikken wij over een online offerte traject en omdat onze projectmanagers elke werkdag bereikbaar zijn, kunnen wij onze klanten in Leeuwarden en Friesland optimaal bedienen. De vertaling en factuur worden per e-mail verstuurd. Door deze werkwijze hoeft je voor een hoog aangeschreven vertaalbureau Leeuwarden niet te verlaten.

Professionele vertalingen door native speakers

Of het nu gaat om een vertaling van algemene voorwaarden, een contract of een vertaling van jouw website, wij vertalen het. Doordat wij alleen werken met hoogopgeleide vertalers en revisors zijn wij in staat om in meer dan 35 verschillende talen kwalitatief hoogwaardige vertalingen te leveren. Onze vertalers hebben niet alleen een gedegen opleiding genoten, maar zijn ook nog eens ‘native speakers’. Dit houdt in dat de vertaler geboren en getogen is in het land waarvoor jouw vertaling bestemd is. Doordat de vertaler de cultuur van het desbetreffende land goed kent, worden eventuele cultuurverschillen eenvoudig opgelost.

vertaalbureau leeuwarden vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Gecertificeerd vertaalbureau Leeuwarden

Vertaalbureau Perfect is één van de voordeligste ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerde vertaalbureaus van Nederland. Dit merkt je zowel aan de scherpe tarieven als aan de hoge kwaliteit van de vertalingen. Hiernaast hanteren wij twee vormen van kwaliteitscontrole; Volledig en Steekproefsgewijs. Dit betekent dat je een keuze in kwaliteit hebt. Uiteraard wordt de vertaling met de grootste zorg uitgevoerd. Wij zullen altijd een volledige kwaliteitscontrole adviseren. Echter weegt een scherp tarief zwaarder dan een volledige kwaliteitscontrole, dan kan je kiezen voor een steekproefsgewijze kwaliteitscontrole.

Wij maken graag een afspraak met jou

Onze projectmanagers zijn elke dag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen of een deskundig vertaaladvies. Hiernaast kan je ons altijd een e-mail sturen. Mocht je toch liever een afspraak maken? Wij komen graag langs om je vertaalwensen te bespreken. Al onze contactgegevens staan op de contactpagina.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 702 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2023 - Vertaalbureau Perfect B.V.