Vertaalbureau Leeuwarden met veel ervaring

Vertaalbureau Perfect vertaalt regelmatig voor diverse organisaties uit de stad Leeuwarden en de provincie Friesland. Als professioneel vertaalbureau beschikken wij over een online offerte traject en omdat onze projectmanagers elke werkdag bereikbaar zijn, kunnen wij onze klanten in Leeuwarden en Friesland optimaal bedienen. De vertaling en factuur worden per e-mail verstuurd. Door deze werkwijze hoeft u voor een hoog aangeschreven vertaalbureau Leeuwarden niet te verlaten.

Professionele vertalingen door native speakers

Of het nu gaat om een vertaling van algemene voorwaarden, een contract of een vertaling van uw website, wij vertalen het. Doordat wij alleen werken met hoogopgeleide vertalers en revisors zijn wij in staat om in meer dan 35 verschillende talen kwalitatief hoogwaardige vertalingen te leveren. Onze vertalers hebben niet alleen een gedegen opleiding genoten, maar zijn ook nog eens ‘native speakers’. Dit houdt in dat de vertaler geboren en getogen is in het land waarvoor uw vertaling bestemd is.

Doordat de vertaler de cultuur van het desbetreffende land goed kent, worden eventuele cultuurverschillen eenvoudig opgelost.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
vertaalbureau Leeuwarden

Gecertificeerd vertaalbureau Leeuwarden

Vertaalbureau Perfect is één van de voordeligste ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerde vertaalbureaus van Nederland. Dit merkt u zowel aan de scherpe tarieven als aan de hoge kwaliteit van de vertalingen. Hiernaast hanteren wij twee vormen van kwaliteitscontrole; Volledig en Steekproefsgewijs. Dit betekent dat u een keuze in kwaliteit heeft. Uiteraard wordt de vertaling met de grootste zorg uitgevoerd. Wij zullen altijd een volledige kwaliteitscontrole adviseren. Echter weegt een scherp tarief zwaarder dan een volledige kwaliteitscontrole, dan kan je kiezen voor een steekproefsgewijze kwaliteitscontrole.

Wij maken graag een afspraak met jou

Onze projectmanagers zijn elke dag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen of een deskundig vertaaladvies. Hiernaast kan je ons altijd een e-mail sturen. Mocht je toch liever een afspraak maken? Wij komen graag langs om je vertaalwensen te bespreken. Al onze contactgegevens staan op de contactpagina.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >