Vertaalbureau Leeuwarden met veel ervaring

Vertaalbureau Perfect vertaalt regelmatig voor diverse organisaties uit de stad Leeuwarden en de provincie Friesland. Als professioneel vertaalbureau beschikken wij over een online offerte traject en omdat onze projectmanagers elke werkdag bereikbaar zijn, kunnen wij onze klanten in Leeuwarden en Friesland optimaal bedienen. De vertaling en factuur worden per e-mail verstuurd. Door deze werkwijze hoeft u voor een hoog aangeschreven vertaalbureau Leeuwarden niet te verlaten.

Professionele vertalingen door native speakers

Of het nu gaat om een vertaling van algemene voorwaarden, een contract of een vertaling van uw website, wij vertalen het. Doordat wij alleen werken met hoogopgeleide vertalers en revisors zijn wij in staat om in meer dan 35 verschillende talen kwalitatief hoogwaardige vertalingen te leveren. Onze vertalers hebben niet alleen een gedegen opleiding genoten, maar zijn ook nog eens ‘native speakers’. Dit houdt in dat de vertaler geboren en getogen is in het land waarvoor uw vertaling bestemd is.

 Doordat de vertaler de cultuur van het desbetreffende land goed kent, worden eventuele cultuurverschillen eenvoudig opgelost.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
vertaalbureau Leeuwarden

Gecertificeerd vertaalbureau Leeuwarden

Vertaalbureau Perfect is één van de voordeligste ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerde vertaalbureaus van Nederland. Dit merkt u zowel aan de scherpe tarieven als aan de hoge kwaliteit van de vertalingen. Hiernaast hanteren wij twee vormen van kwaliteitscontrole; Volledig en Steekproefsgewijs. Dit betekent dat u een keuze in kwaliteit heeft. Uiteraard wordt de vertaling met de grootste zorg uitgevoerd. Wij zullen altijd een volledige kwaliteitscontrole adviseren. Echter weegt een scherp tarief zwaarder dan een volledige kwaliteitscontrole, dan kan je kiezen voor een steekproefsgewijze kwaliteitscontrole.

Wij maken graag een afspraak met jou

Onze projectmanagers zijn elke dag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen of een deskundig vertaaladvies. Hiernaast kan je ons altijd een e-mail sturen. Mocht je toch liever een afspraak maken? Wij komen graag langs om je vertaalwensen te bespreken. Al onze contactgegevens staan op de contactpagina.