Gecertificeerd vertaalbureau in Tilburg

Wij als Vertaalbureau Tilburg vertalen regelmatig voor organisaties uit Tilburg en omgeving. Deze klanten worden bediend vanuit onze vestiging in Eindhoven. Wij plannen graag een afspraak bij jou op locatie. Uiteraard is het ook mogelijk om op een kantoor van ons een afspraak te plannen. Ons aantal klanten uit Tilburg groeit. Tilburg was altijd afhankelijk van de textielindustrie en dreef weinig handel met het buitenland. Tegenwoordig kent Tilburg echter een moderne economie waarbij internationale handel een steeds grotere rol speelt.

Professionele vertalingen in alle talen en voor alle vakgebieden

Voordat een bedrijf de markt van een ander land betreedt, is het van belang om te weten wat de cultuurverschillen met Nederland zijn. Daarnaast is een professionele en duidelijke communicatie van essentieel belang. Om misverstanden te voorkomen is een volledige en kwalitatief goede vertaling van groot belang. Vertaalbureau Tilburg biedt de oplossing om misverstanden te voorkomen. Wij kunnen je van vertalingen voorzien in vrijwel elke taal. Van het Bosnisch tot het Spaans en van het Bulgaars tot het Frans. Naast een ruim talenaanbod hebben wij ook veel ervaring in verschillende vakgebieden en branches.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
Vertaalbureau Tilburg

Gecertificeerd vertaalbureau Tilburg met in-house vertalers

Eén verkeerd vertaald woord kan al voor een misverstand zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een juridische vertaling van een tekst (contract) waarbij werknemer en werkgever verwisseld zijn, waardoor de rechten en plichten ineens zijn omgedraaid. Het kan ook fout gaan bij een technische vertaling (veiligheidsvoorschriften voor een technisch apparaat) waarbij de verkeerde terminologieën zijn gebruikt, waardoor de veiligheid van personen in gevaar komt. Wij zijn een van de weinige vertaalbureaus in Nederland die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Deze certificeringen waarborgen de kwaliteit van de vertalingen. Elke vertaling wordt door een van onze ervaren in-house vertalers opgepakt. Naast de ervaring zijn al onze vertalers native speakers van de door u gewenste doeltaal. Dit houdt in dat zij zijn opgegroeid met de taal en cultuur van dat land. Hierdoor kunnen zij niet alleen vertalen maar ook rekening houden met belangrijke cultuurverschillen.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >