Secuur je certificaat vertalen

Een certificaat is het bewijs dat je een bepaalde opleiding hebt afgerond of bepaalde vaardigheden hebt opgedaan. Dit document is voor jou erg belangrijk om de volgende stap in je carrière te zetten. Wil je dit in het buitenland doen, dan kun je dit certificaat vertalen naar de taal van het land waar je heengaat. Bij Vertaalbureau Perfect hebben wij gecertificeerde en beëdigde vertalers. Beide zijn hoogopgeleid en ervaren en kunnen jouw certificaat op de correcte manier omzetten naar een andere taal. Het verschil is dat een beëdigde vertaling nodig is als je je certificaat wilt gebruiken voor bijvoorbeeld een baan bij de overheid.

Foutloos certificaat vertalen

Bij een certificaat is het belangrijk dat de vertaling klopt, zodat je niet ineens andere kwalificaties hebt die niet op het oorspronkelijke document staan. Onze vertalers zijn native speakers, waardoor zij weten welke scholingsniveaus en opleidingen in het buitenland overeenkomen met de Nederlandse. Zij vertalen hogeschool, bijvoorbeeld, niet met high school. Onze vertalers kunnen jouw certificaat omzetten naar een groot aantal andere talen. Het handigst is om ook jouw sollicitatiebrief en CV door ook door ons te laten vertalen.

Dat zorgt ervoor dat in alle documenten dezelfde woordkeuze gehanteerd wordt.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
certificaat vertalen

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Wij zijn al een van de weinige vertaalbureaus in Nederland zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-certificering stelt als eis dat wij te allen tijde onze procedures evalueren en optimaliseren om onze klanttevredenheid op het hoogste niveau houden. Dit doen wij door alleen met hoogopgeleide, erkende vertalers te werken zodat onze vertalingen van de beste kwaliteit zijn. Zij kunnen documenten met het juiste gevoel vertalen en kennen het vakjargon die erbij komt kijken. Ook onze revisors die daarna de projecten controleren hebben jarenlange ervaring met zowel de talencombinatie als het vakgebied. De vakkennis van onze vertalers en revisors is van groot belang, omdat er geen fouten mogen sluipen in goede eindproducten. Kies daarom voor Vertaalbureau Perfect als je een belangrijk document zoals een certificaat wilt laten vertalen.