Secuur je certificaat vertalen

Een certificaat is het bewijs dat je een bepaalde opleiding hebt afgerond of bepaalde vaardigheden hebt opgedaan. Dit document is voor jou erg belangrijk om de volgende stap in je carrière te zetten. Wil je dit in het buitenland doen, dan kun je dit certificaat vertalen naar de taal van het land waar je heengaat. Bij Vertaalbureau Perfect hebben wij gecertificeerde en beëdigde vertalers. Beide zijn hoogopgeleid en ervaren en kunnen jouw certificaat op de correcte manier omzetten naar een andere taal. Het verschil is dat een beëdigde vertaling nodig is als je je certificaat wilt gebruiken voor bijvoorbeeld een baan bij de overheid.

Foutloos certificaat vertalen

Bij een certificaat is het belangrijk dat de vertaling klopt, zodat je niet ineens andere kwalificaties hebt die niet op het oorspronkelijke document staan. Onze vertalers zijn native speakers, waardoor zij weten welke scholingsniveaus en opleidingen in het buitenland overeenkomen met de Nederlandse. Zij vertalen hogeschool, bijvoorbeeld, niet met high school als ze dit naar het Engels vertalen. Onze vertalers kunnen jouw certificaat omzetten naar een groot aantal andere talen. Het handigst is om ook jouw sollicitatiebrief en CV door ook door ons te laten vertalen. Dat zorgt ervoor dat in alle documenten dezelfde woordkeuze gehanteerd wordt.

certificaat vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Wij zijn al een van de weinige vertaalbureaus in Nederland zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-certificering stelt als eis dat wij te allen tijde onze procedures evalueren en optimaliseren om onze klanttevredenheid op het hoogste niveau houden. Dit doen wij door alleen met hoogopgeleide, erkende vertalers te werken zodat onze vertalingen van de beste kwaliteit zijn. Zij kunnen documenten met het juiste gevoel vertalen en kennen het vakjargon die erbij komt kijken. Ook onze revisors die daarna de projecten controleren hebben jarenlange ervaring met zowel de talencombinatie als het vakgebied. De vakkennis van onze vertalers en revisors is van groot belang, omdat er geen fouten mogen sluipen in goede eindproducten. Kies daarom voor Vertaalbureau Perfect als je een belangrijk document zoals een certificaat wilt laten vertalen.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw certificaat vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw certificaat vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.