Op onze vertalingen rust een geheimhoudingsverklaring. Dit betekent dat wij als vertaalbureau zijn gebonden aan strikte eisen met betrekking tot vertrouwelijkheid. De te vertalen documenten zullen te allen tijde met uiterste discretie behandeld worden.

Lees artikel 4 uit onze algemene voorwaarden voor meer informatie over de uitvoering van vertaalopdrachten en geheimhouding.
Voor vragen omtrent vertrouwelijkheid, geheimhoudingsverklaringen of non-disclosure agreements [NDA], kan contact worden opgenomen met onze projectmanagers.

Bestandsbeveiliging

Vertaalbureau Perfect hecht veel waarde aan de vertrouwelijkheid van klantinformatie. Voor onze klanten, waaronder advocatenkantoren, patentbureaus en overheidsinstanties is dit van groot belang. Bestanden ingestuurd via onze website worden door middel van een SSL verbinding versleuteld naar onze server verzonden. Daarnaast passen wij de volgende maatregelen toe voor het vertrouwelijk houden en het veilig bewaren van bestanden en gegevens.

  • Bestanden en gegevens staan op onze eigen servers bij het een gerenommeerd en ISO gecertificeerd hostingbedrijf (er is tevens altijd een back-up aanwezig op een andere fysieke locatie).
  • Alleen de persoon die de offerte bevestigt (tevens de aanvrager van de vertaling) heeft toegang tot de bronbestanden en de vertalingen.
  • De klantomgeving is alleen toegankelijk met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Alle medewerkers die met jouw bestanden en gegevens werken, hebben een geheimhoudingsverklaring ondertekend.
  • Aanvullend is het in overleg mogelijk om bestanden versleuteld en voorzien van een wachtwoord aan te leveren.