Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag

Financiële vertaling

Financiële documenten staan bol van financieel jargon. Dit maakt het vertalen van deze documenten complexer dan andere vertalingen. Hiernaast dient een financiële vertaling zeer nauwkeurig uitgevoerd te worden, zodat de juiste context behouden wordt en er geen ruimte is voor misinterpretaties. Voor onze vaste klanten uit de financiële sector verzorgen wij met regelmaat financiële vertalingen; van kwartaal- en halfjaarberichten tot pensioenvoorstellen en van financiële regelgevingen tot verzekeringspolissen. Onze financiële vertalers begrijpen het jargon. 

Financieel vertaalbureau

Als financieel vertaalbureau verzorgen wij dagelijks financiële vertalingen voor onze gerenommeerde klanten. Eén van de meest voorkomende vertalingen bij onze klanten uit de financiële sector is het vertalen van jaarverslagen. Deze jaarverslagen dienen vertaald te worden conform de IFRS, de International Financial Reporting Standards is een boekhoudkundige standaard voor jaarverslagen van bedrijven. Hiernaast kunt u bij Vertaalbureau Perfect terecht voor onder andere de volgende financiële vertalingen:

  • fiscale rapportages
  • financiële bedrijfsadviezen
  • douanedocumenten
  • pensioenregelingen
  • financiële folders en brochures
  • verzekeringspolissen

Vertaalbureau Perfect is een ervaren financieel vertaalbureau met vertalers die uw financiële vertaling met gevoel uit kunnen voeren en kennis hebben van het jargon en regels die gelden in de financiële sector. Daarom mogen wij gerenommeerde bedrijven uit de financiële sector aan onze klantenkring toevoegen.

Certificering en geheimhouding

Wij zijn er ons van bewust hoe vertrouwelijk de meeste stukken van onze klanten zijn. Op elke vertaling is een geheimhoudingsverklaring van toepassing. Deze is opgenomen in onze Algemene Voorwaarden. Indien gewenst is het ook mogelijk dat we een door u opgestelde geheimhoudingsverklaring tekenen. Hiernaast is de kwaliteit van uw vertaling van essentieel belang. Om de objectiviteit te bewaken worden financiële documenten vaak één-op-één vertaald. Omdat wij NEN-15038 en ISO 9001 gecertificeerd zijn, zijn wij verplicht om elke vertaling te laten controleren door een ervaren revisor. Zodoende bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige financiële vertaling, objectief en met de juiste context.

Wij verzorgen graag een financiële vertaling voor u. Vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan