Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

 1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
 2. Ontvang de offerte met gepast advies
 3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag

Technische vertaling

Een goede technische vertaling is onder andere te herkennen aan consequent doorgevoerde terminologie. Hiernaast moet uit de vertaalde tekst blijken dat de vertaler, naast gedegen talenkennis, specifieke technische kennis heeft. De vertalers bij Vertaalbureau Perfect hebben de expertise om technische vertalingen van hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren. Zij hebben dan ook meerdere jaren ervaring opgedaan in verschillende branches en vakgebieden, zoals land-, tuin- en bosbouw, lucht en scheepvaart, chemische industrie, transport en logistiek. Verschillende zeer specialistische technische bedrijven vertrouwen hun technische vertalingen toe aan onze vertalers. Onze specifieke talenkennis gecombineerd met technische expertise zorgt ervoor dat wij dagelijks technische vertalingen mogen uitvoeren voor onze zeer gewaardeerde klanten. 

Begrijpelijk technisch

Een technische vertaling moet, eenmaal vertaald, natuurlijk net zo begrijpelijk zijn als de oorspronkelijke tekst. Vaak betekent dit dat het vertalen van een technisch document alleen niet genoeg is. Het herschrijven van een tekst in een andere taal zorgt ervoor dat de tekst niet verkeerd geïnterpreteerd wordt en dat bijvoorbeeld vertaalde instructies correct opgevolgd worden. Door het gebruik van zogenaamde vertaalgeheugens zorgen we ervoor dat specialistische terminologie consequent doorgevoerd wordt. Een technische vertaling wordt hiernaast altijd gecontroleerd door een ervaren revisor, zodat u verzekert kunt zijn van een kwalitatieve vertaling welke begrijpelijk en met gevoel vertaald is.

Certificeringen

Vertaalbureau Perfect is één van de weinige vertaalbureaus in Nederland dat beschikt over een ISO9001 en NEN-EN-15038 certificering. Deze certificaten kunnen worden gezien als de kwaliteitskeurmerken voor vertaalbureaus. Om deze certificaten te verkrijgen en te behouden, dienen wij te voldoen aan meerdere kwaliteitsnormen zoals het verplicht reviseren van een vertaalde tekst.

Vertaalbureau Perfect kan u helpen bij het vertalen van onder andere de onderstaande technische documenten:

 • handleidingen
 • productspecificaties
 • instructiemateriaal
 • handboeken en werkvoorschriften
 • montage en meetvoorschriften
 • software-documentatie
 • veiligheidsvoorschriften
 • productbrochures
 • technische rapporten
 • transportdocumenten
 • wetenschappelijke artikelen

Met alle plezier verzorgen wij voor u een technische vertaling. Vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan