Macedonisch vertaalbureau met ervaren vertalers

Een slechte vertaling kan erg vermakelijk zijn, maar niet als je zaken doet. Als een belangrijk project misgaat omdat bepaalde belangrijke elementen verkeerd vertaald zijn, dan is daar niks grappigs aan. Als je een beetje Macedonisch spreekt, dan is dat lang niet genoeg om een tekst goed te kunnen vertalen. En om de risico’s op fouten te verkleinen, schakel je ons als Macedonisch vertaalbureau in.

Onze Macedonische vertalers zijn native speakers

Onze Macedonische vertalers zijn native speakers. Ze zijn in Macedonië opgegroeid. Daarom beheersen zij niet alleen de taal op hoog niveau, maar kennen zijn de cultuur en de gewoontes. Zij houden dan ook rekening met de cultuur van jouw doelgroep bij het vertalen. Zij vertalen ook niet letterlijk; zij schrijven jouw tekst in het Macedonisch met de juiste tone-of-voice zodat het taalgebruik beter aansluit.

Ervaren vertalers met verschillende specialisaties

Als Macedonisch vertaalbureau vertalen wij regelmatig teksten voor uiteenlopende branches. Zo vertalen wij juridische, medische, technische en marketing teksten met gemak van en naar het Macedonisch. In plaats van dat onze vertalers een beetje weten van verschillende vakgebieden, hebben zij zich gespecialiseerd. Dit betekent dat elke vertaler diepgaande kennis en jarenlange ervaring heeft op een bepaald vakgebied. Hierdoor kunnen de vertalers teksten veel beter begrijpen en omzetten naar jouw doeltaal. Zo ben je gegarandeerd van een perfecte vertaling.

macedonische vertalingen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Macedonisch vertaalbureau met ISO certificering

Om de hoogste kwaliteit te kunnen verzekeren aan onze klanten zijn wij ISO gecertificeerd. Wij hebben zowel de ISO-9001 als de ISO-17100 verdiend. Deze certificeringen garanderen dat wij er alles aan doen om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden en vertalingen van de hoogste kwaliteit te leveren. Mocht een vertaling niet voldoen aan jouw wensen, dan kun je deze tot 30 dagen na levering kostenlook laten aanpassen.

Macedonisch vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Macedonisch onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Macedonische vertalers kunnen voor jou van en naar het Macedonisch vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Macedonische vertalingen. Laat daarom je documenten door een Macedonische vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Macedonisch – Nederlands, Nederlands – Macedonisch, Duits – Macedonisch, Macedonisch - Duits en Engels – Macedonisch zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Macedonische vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse app vertalen naar het Macedonisch? Wij helpen je graag verder!

Onze werkwijze bij Macedonische vertalingen

Iedere Macedonische vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
macedonisch vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen voor jouw Macedonische vertaling

Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier, per e-mail of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

macedonisch vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 2
Stap 2

Wij nemen je aanvraag voor de Macedonische vertaling aandachtig door

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

macedonisch vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler Macedonisch

Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers. We kijken naar ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

macedonisch vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte voor jouw Macedonische vertaling

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

macedonisch vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen van jouw Macedonische of anderstalige teksten

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

macedonisch vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de Macedonische vertaling en wij leveren jou de vertaling

De geselecteerde revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

macedonisch vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie voor jouw Macedonische vertaling

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Prijzen Macedonische vertalingen

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat je betaalt voor een Macedonische vertaling. Omdat Vertaalbureau Perfect graag zo transparant mogelijk is, zie je in de onderstaande tabel welke kosten (per woord) wij hanteren voor een Macedonische vertaling.

Veelgestelde vragen bij Macedonische vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Macedonische vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Macedonische vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Macedonische vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect heeft drie vertaaloplossingen met verschillende prijsstellingen waaruit gekozen kan worden; Economy, Excellent en Express. Deze hebben elk verschillende prijzen per woord en verschillende voordelen, waaronder levertijd en soort revisie. Vandaar dat de prijzen van een Macedonische vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Vertaalgeheugen bij Macedonische vertalingen

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de Macedonische vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de Macedonische vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de Macedonische vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij leveren topkwaliteit Macedonische vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw Macedonische vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Macedonische vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.