Sloveens vertaalbureau met ruime ervaring

Een goede zakenrelatie begint met een goede eerste indruk. Als deze indruk een vertaalde tekst is, dan moet deze ook perfect vertaald zijn. Nadat op 1 mei 2004 Slovenië lid werd van de EU doen steeds meer bedrijven zaken in Slovenië. Dit zien wij ook terug in het stijgende aantal vertalingen die wij als Sloveens vertaalbureau van en naar het Sloveens doen.

De Sloveense taal

Het Sloveens is een Slavische taal dat voornamelijk in Slovenië gesproken wordt. Voor het schrijven van het Sloveens wordt het Latijns alfabet gehanteerd, aangevuld met diakritische tekens. Hoewel de taal door “maar” 2.2 miljoen mensen gesproken wordt, vertalen wij regelmatig naar het Sloveens.

Hoogopgeleide Sloveense vertalers

Doordat wij alleen gebruik maken van hoogopgeleide vertalers, kunnen wij als kwaliteit garanderen. Naast het feit dat ze stuk voor stuk hoogopgeleid zijn, zijn ze ook native speakers. Dit betekent dat ze zijn opgegroeid met de Sloveense cultuur en dat Sloveens hun moedertaal is.

Deze combinatie betekent dat zij rekening houden met je doelgroep als zij vertalen en je documenten met gevoel omzetten naar het Sloveens.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
Sloveens vertaalbureau

Kies voor een gecertificeerd Sloveens vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect heeft jaren ervaring als Sloveens vertaalbureau. Daarnaast zijn wij ook ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Hiermee garanderen wij hoogwaardige kwalitatieve vertalingen. De ISO-9001 norm vereist dat wij continue onze klanttevredenheid optimaliseren. Het doel van de ISO-17100 norm is het leveren van uitmuntende vertalingen. Wij voldoen aan deze norm door onder andere het controleren van je vertalingen door een ervaren revisor.

Sloveens vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Sloveens onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Sloveense vertalers kunnen voor jou van en naar het Sloveens vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Sloveense vertalingen. Laat daarom je documenten door een Sloveens vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Sloveens – Nederlands, Nederlands – Sloveens, Duits – Sloveens, Sloveens - Duits en Frans – Sloveens zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Sloveense vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse medische teksten vertalen naar het Sloveens? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag met jouw Sloveense vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >