Sloveens vertaalbureau met ruime ervaring

Een goede zakenrelatie begint met een goede eerste indruk. Als deze indruk een vertaalde tekst is, dan moet deze ook perfect vertaald zijn. Nadat op 1 mei 2004 Slovenië lid werd van de EU doen steeds meer bedrijven zaken in Slovenië. Dit zien wij ook terug in het stijgende aantal vertalingen die wij als Sloveens vertaalbureau van en naar het Sloveens doen.

De Sloveense taal

Het Sloveens is een Slavische taal dat voornamelijk in Slovenië gesproken wordt. Voor het schrijven van het Sloveens wordt het Latijns alfabet gehanteerd, aangevuld met diakritische tekens. Hoewel de taal door “maar” 2.2 miljoen mensen gesproken wordt, vertalen wij regelmatig naar het Sloveens.

Hoogopgeleide Sloveense vertalers

Doordat wij alleen gebruik maken van hoogopgeleide vertalers, kunnen wij als kwaliteit garanderen. Naast het feit dat ze stuk voor stuk hoogopgeleid zijn, zijn ze ook native speakers. Dit betekent dat ze zijn opgegroeid met de Sloveense cultuur en dat Sloveens hun moedertaal is. Deze combinatie betekent dat zij rekening houden met je doelgroep als zij vertalen en je documenten met gevoel omzetten naar het Sloveens.

sloveense vertalingen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Kies voor een gecertificeerd Sloveens vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect heeft jaren ervaring als Sloveens vertaalbureau. Daarnaast zijn wij ook ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Hiermee garanderen wij hoogwaardige kwalitatieve vertalingen. De ISO-9001 norm vereist dat wij continue onze klanttevredenheid optimaliseren. Het doel van de ISO-17100 norm is het leveren van uitmuntende vertalingen. Wij voldoen aan deze norm door onder andere het controleren van je vertalingen door een ervaren revisor.

Sloveens vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Sloveens onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Sloveense vertalers kunnen voor jou van en naar het Sloveens vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Sloveense vertalingen. Laat daarom je documenten door een Sloveens vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Sloveens – Nederlands, Nederlands – Sloveens, Duits – Sloveens, Sloveens - Duits en Engels – Sloveens zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Sloveense vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse medische teksten vertalen naar het Sloveens? Wij helpen je graag verder!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw Sloveense vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Sloveense vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.