Sloveens vertaalbureau met ruime ervaring

Een goede zakenrelatie begint met een goede eerste indruk. Als deze indruk een vertaalde tekst is, dan moet deze ook perfect vertaald zijn. Nadat op 1 mei 2004 Slovenië lid werd van de EU doen steeds meer bedrijven zaken in Slovenië. Dit zien wij ook terug in het stijgende aantal vertalingen die wij als Sloveens vertaalbureau van en naar het Sloveens doen.

De Sloveense taal

Het Sloveens is een Slavische taal dat voornamelijk in Slovenië gesproken wordt. Voor het schrijven van het Sloveens wordt het Latijns alfabet gehanteerd, aangevuld met diakritische tekens. Hoewel de taal door “maar” 2.2 miljoen mensen gesproken wordt, vertalen wij regelmatig naar het Sloveens.

Hoogopgeleide Sloveense vertalers

Doordat wij alleen gebruik maken van hoogopgeleide vertalers, kunnen wij als kwaliteit garanderen. Naast het feit dat ze stuk voor stuk hoogopgeleid zijn, zijn ze ook native speakers. Dit betekent dat ze zijn opgegroeid met de Sloveense cultuur en dat Sloveens hun moedertaal is. Deze combinatie betekent dat zij rekening houden met je doelgroep als zij vertalen en je documenten met gevoel omzetten naar het Sloveens.

sloveense vertalingen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Kies voor een gecertificeerd Sloveens vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect heeft jaren ervaring als Sloveens vertaalbureau. Daarnaast zijn wij ook ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Hiermee garanderen wij hoogwaardige kwalitatieve vertalingen. De ISO-9001 norm vereist dat wij continue onze klanttevredenheid optimaliseren. Het doel van de ISO-17100 norm is het leveren van uitmuntende vertalingen. Wij voldoen aan deze norm door onder andere het controleren van je vertalingen door een ervaren revisor.

Sloveens vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Sloveens onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Sloveense vertalers kunnen voor jou van en naar het Sloveens vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Sloveense vertalingen. Laat daarom je documenten door een Sloveens vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Sloveens – Nederlands, Nederlands – Sloveens, Duits – Sloveens, Sloveens - Duits en Engels – Sloveens zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Sloveense vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse medische teksten vertalen naar het Sloveens? Wij helpen je graag verder!

Onze werkwijze bij Sloveense vertalingen

Iedere Sloveense vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
sloveens vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen voor jouw Sloveense vertaling

Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier, per e-mail of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

sloveens vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 2
Stap 2

Wij nemen je aanvraag voor de Sloveense vertaling aandachtig door

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

sloveens vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler Sloveens

Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers. We kijken naar ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

sloveens vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte voor jouw Sloveense vertaling

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

sloveens vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen van jouw Sloveense of anderstalige teksten

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

sloveens vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de Sloveense vertaling en wij leveren jou de vertaling

De geselecteerde revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

sloveens vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie voor jouw Sloveense vertaling

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Prijzen Sloveense vertalingen

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat je betaalt voor een Sloveense vertaling. Omdat Vertaalbureau Perfect graag zo transparant mogelijk is, zie je in de onderstaande tabel welke kosten (per woord) wij hanteren voor een Sloveense vertaling.

Veelgestelde vragen bij Sloveense vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Sloveense vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Sloveense vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Sloveense vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect heeft drie vertaaloplossingen met verschillende prijsstellingen waaruit gekozen kan worden; Economy, Excellent en Express. Deze hebben elk verschillende prijzen per woord en verschillende voordelen, waaronder levertijd en soort revisie. Vandaar dat de prijzen van een Sloveense vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Vertaalgeheugen bij Sloveense vertalingen

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de Sloveense vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de Sloveense vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de Sloveense vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij leveren topkwaliteit Sloveense vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw Sloveense vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Sloveense vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.