Sloveens vertaalbureau met ruime ervaring

Een goede zakenrelatie begint met een goede eerste indruk. Als deze indruk een vertaalde tekst is, dan moet deze ook perfect vertaald zijn. Nadat op 1 mei 2004 Slovenië lid werd van de EU doen steeds meer bedrijven zaken in Slovenië. Dit zien wij ook terug in het stijgende aantal vertalingen die wij als Sloveens vertaalbureau van en naar het Sloveens doen.

De Sloveense taal

Het Sloveens is een Slavische taal dat voornamelijk in Slovenië gesproken wordt. Voor het schrijven van het Sloveens wordt het Latijns alfabet gehanteerd, aangevuld met diakritische tekens. Hoewel de taal door “maar” 2.2 miljoen mensen gesproken wordt, vertalen wij regelmatig naar het Sloveens.

Hoogopgeleide Sloveense vertalers

Doordat wij alleen gebruik maken van hoogopgeleide vertalers, kunnen wij als kwaliteit garanderen. Naast het feit dat ze stuk voor stuk hoogopgeleid zijn, zijn ze ook native speakers. Dit betekent dat ze zijn opgegroeid met de Sloveense cultuur en dat Sloveens hun moedertaal is. 

Deze combinatie betekent dat zij rekening houden met je doelgroep als zij vertalen en je documenten met gevoel omzetten naar het Sloveens.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
Sloveens vertaalbureau

Kies voor een gecertificeerd Sloveens vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect heeft jaren ervaring als Sloveens vertaalbureau. Daarnaast zijn wij ook ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Hiermee garanderen wij hoogwaardige kwalitatieve vertalingen. De ISO-9001 norm vereist dat wij continue onze klanttevredenheid optimaliseren. Het doel van de ISO-17100 norm is het leveren van uitmuntende vertalingen. Wij voldoen aan deze norm door onder andere het controleren van je vertalingen door een ervaren revisor.

Sloveens vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Sloveens onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Sloveense vertalers kunnen voor jou van en naar het Sloveens vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Sloveense vertalingen. Laat daarom je documenten door een Sloveens vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Sloveens – Nederlands, Nederlands – Sloveens, Duits – Sloveens, Sloveens - Duits en Frans – Sloveens zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Sloveense vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse medische teksten vertalen naar het Sloveens? Wij helpen je graag verder!