Professioneel vertaalbureau Amersfoort en omstreken

Het vertalen van diverse teksten is noodzakelijk als je een anderstalige doelgroep wil bereiken. Bij ons vertaalbureau voor bedrijven in Amersfoort en omstreken pakken we elke vertaalopdracht met veel zorg aan. Onze in-house vertalers vertalen de tekst niet alleen, maar zij zorgen er ook voor dat de vertaling afgestemd wordt op de cultuur van de anderstalige doelgroep. Dat is de enige manier om op effectieve wijze de boodschap over te brengen naar de doelgroep. Met het brede scala aan vertaaldiensten heeft Vertaalbureau Perfect al vele bedrijven geholpen.

Hoe garanderen wij de kwaliteit?

De visie van ons vertaalbureau is bedrijven in Amersfoort te helpen om mensen met elkaar te verbinden. Vertalingen laten mensen met verschillende achtergronden en leefwijzen met elkaar communiceren. Dat is de basis van vooruitgang. Ons vertaalbureau in de omgeving van Amersfoort biedt een kwaliteitsgarantie om ons doel te verwezenlijken. Wij zijn ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerd. Deze normen zijn gericht op het verhogen van de klanttevredenheid en het waarborgen van de kwaliteit van de vertalingen. Wij werken aan de hand van specifieke eisen om onze diensten continu te verbeteren. Tevens werken we nauw samen met de klant om de juiste ‘tone of voice’ en terminologie te bepalen.

Dit leidt tot vertalingen die in de meeste gevallen direct goedgekeurd worden. Eventuele aanpassingen worden gratis doorgevoerd tot 30 dagen na het aanleveren van de vertalingen.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau amersfoort

De voordelen voor bedrijven van vertaalbureau Amersfoort

Onze werkwijze heeft ertoe geleid dat wij al jarenlang samenwerken met diverse bedrijven en organisaties. In de referenties kun je lezen waarom onze klanten zo tevreden over ons zijn. Andere sterke kanten van ons vertaalbureau in de regio Amersfoort zijn onze snelheid en de scherpe tarieven. Door efficiënte werkprocessen op te stellen en gebruik te maken van diverse applicaties leveren wij op korte termijn vertalingen aan die jouw doelgroep op de gewenste manier aanspreken. Zo kunnen we een aantrekkelijk tarief hanteren.

Ervaar zelf de kwaliteit van onze diensten

Spreekt de aanpak van Vertaalbureau Perfect jou aan? Wij maken graag kennis met je. Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen met onze vestiging in Utrecht via: 020 – 205 0256. Het gesprek kan plaatsvinden op deze locatie, maar onze projectmanagers komen ook graag op bezoek bij jou. De samenwerking kan volledig telefonisch of digitaal verlopen als dat gewenst is.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >