Professioneel vertaalbureau Amersfoort en omstreken

Het vertalen van diverse teksten is noodzakelijk als je een anderstalige doelgroep wil bereiken. Bij ons vertaalbureau voor bedrijven in Amersfoort en omstreken pakken we elke vertaalopdracht met veel zorg aan. Onze in-house vertalers vertalen de tekst niet alleen, maar zij zorgen er ook voor dat de vertaling afgestemd wordt op de cultuur van de anderstalige doelgroep. Dat is de enige manier om op effectieve wijze de boodschap over te brengen naar de doelgroep. Met het brede scala aan vertaaldiensten heeft Vertaalbureau Perfect al vele bedrijven geholpen.

Hoe garanderen wij de kwaliteit?

De visie van ons vertaalbureau is bedrijven in Amersfoort en Apeldoorn te helpen om mensen met elkaar te verbinden. Vertalingen laten mensen met verschillende achtergronden en leefwijzen met elkaar communiceren. Dat is de basis van vooruitgang. Ons vertaalbureau in de omgeving van‚ Amersfoort biedt een kwaliteitsgarantie om ons doel te verwezenlijken. Wij zijn ISO-17100 en ISO-9001 gecertificeerd. Deze normen zijn gericht op het verhogen van de klanttevredenheid en het waarborgen van de kwaliteit van de vertalingen. Wij werken aan de hand van specifieke eisen om onze diensten continu te verbeteren. Tevens werken we nauw samen met de klant om de juiste ‘tone of voice’ en terminologie te bepalen. Dit leidt tot vertalingen die in de meeste gevallen direct goedgekeurd worden. Eventuele aanpassingen worden gratis doorgevoerd tot 30 dagen na het aanleveren van de vertalingen.

vertaalbureau amersfoort vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

De voordelen voor bedrijven van vertaalbureau Amersfoort

Onze werkwijze heeft ertoe geleid dat wij al jarenlang samenwerken met diverse bedrijven en organisaties. In de referenties kun je lezen waarom onze klanten zo tevreden over ons zijn. Andere sterke kanten van ons vertaalbureau in de regio Amersfoort zijn onze snelheid en de scherpe tarieven. Door efficiënte werkprocessen op te stellen en gebruik te maken van diverse applicaties leveren wij op korte termijn vertalingen aan die jouw doelgroep op de gewenste manier aanspreken. Zo kunnen we een aantrekkelijk tarief hanteren.

Ervaar zelf de kwaliteit van onze diensten

Spreekt de aanpak van Vertaalbureau Perfect jou aan? Wij maken graag kennis met je. Voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen met onze vestiging in Utrecht via: 020 – 205 0256. Het gesprek kan plaatsvinden op deze locatie, maar onze projectmanagers komen ook graag op bezoek bij jou. De samenwerking kan volledig telefonisch of digitaal verlopen als dat gewenst is.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 702 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2023 - Vertaalbureau Perfect B.V.