Ervaren vertaalbureau in Groningen

Vertaalbureau Perfect vertaalde reeds voor diverse bedrijven en organisaties uit de stad en de provincie Groningen. Doordat Groningen grenst aan de Duitse deelstaat Nedersaksen zijn er veel bedrijven in deze streek die zakendoen met Duitsland. Veel van deze bedrijven laten hun vertaalwerk doen door ons Vertaalbureau Groningen. Je kunt natuurlijk ook voor vele andere talen bij ons terecht voor kwalitatieve vertalingen door native speakers. Een totaaloverzicht vind je bij onze vertaaldiensten.

Wij maken graag een afspraak bij jou of bij ons op kantoor

Wij begrijpen dat zekerheid, snelheid en gemak de sleutels zijn voor een succesvolle vertaalopdracht. Bovendien zorgt ons geautomatiseerde systeem ervoor dat je het gehele vertaaltraject kunt volgen van achter je eigen computer. Veel van onze projectmanagers beschikken, net als onze vertalers, over goede kennis van diverse talen en vakgebieden. Zij staan altijd voor je klaar met een gedegen taaladvies. Dus aarzel niet om bij vragen contact op te nemen. Mocht je toch liever een afspraak maken bij jou op kantoor, geen probleem. Wij komen graag langs om de vertaalwensen te bespreken.

vertaalbureau groningen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Gecertificeerd Vertaalbureau Groningen

Als vertaalbureau Groningen vertalen wij dagelijks diverse soorten teksten: technische handleidingen, websites, maar ook contracten, brochures en juridische documenten. Onze vertalingen worden uitsluitend uitgevoerd door ervaren en hoogopgeleide in-house vertalers. Doordat wij ISO-9001 en ISO-17100 zijn gecertificeerd, voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast biedt Vertaalbureau Perfect deze hoge kwaliteit voor een scherp tarief. Dit is o.a. mogelijk door het slim inzetten van automatisering.

Uitstekende samenwerking op afstand is ook mogelijk

Wij kunnen onze klanten in Groningen optimaal bedienen, doordat wij beschikken over een volledig geautomatiseerd online offerte traject. Door dit systeem zijn wij in staat om je binnen 4 uur van een offerte te voorzien. Ditzelfde systeem zorgt ervoor dat je zowel de vertaling als factuur per e-mail ontvangt. Door de geautomatiseerde werkwijze hoef je voor een perfect vertaalbureau Groningen niet te verlaten. Het is natuurlijk ook mogelijk om per telefoon zaken te doen, want onze projectmanagers zijn elke werkdag bereikbaar.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 702 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2023 - Vertaalbureau Perfect B.V.