Gecertificeerd vertaalbureau Maastricht

Het vertalen van teksten is een belangrijke en lastige taak. Bij ons vertaalbureau in de regio Maastricht streven wij ernaar om elke vertaling af te stemmen op de wensen van de klant en daarmee hun doelgroep op de beste manier aanspreken. Met onze vertalingen kunnen bedrijven helder communiceren met hun klanten. Onze native vertalers beheersen in totaal 36 talen. Daarnaast hebben zij kennis van diverse branches, zoals chemie & farmacie, de financiële branche en de technische branche.

Juiste inzet tekst en cultuur

Het vertalen van teksten is niet voldoende om een kwalitatief hoogwaardige vertaling aan te leveren. Er moeten rekening worden gehouden met bijvoorbeeld terminologie. Ook cultuurverschillen spelen een belangrijke rol in de keuze voor de juiste woorden. Een onervaren vertaler kan onbedoeld fouten maken, waardoor de tekst op de verkeerde manier geïnterpreteerd kan worden. Dat kan het imago van een bedrijf flink beschadigen. Jouw teksten worden vertaald door in-house, native vertalers. Zij zijn geboren en getogen in het land van hun moedertaal. Hierdoor zijn ze in staat om de juiste afstemming op de cultuur maken om de boodschap correct over te brengen en hebben zij de kennis om terminologie op de juiste manier te vertalen.

Ons vertaalbureau biedt een kwaliteitsgarantie voor alle vertalingen. Wij hebben dan ook een zeer hoge klantwaardering.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
vertaalbureau maastricht

Vertaalbureau Maastricht met gegarandeerde kwaliteit

Wij hebben voor ons vertaalbureau in de regio Maastricht efficiënte en doelgerichte werkprocessen opgesteld. Voor elke vertaalopdracht wordt een briefing opgesteld. Samen met een projectmanager bespreek je de opdracht en je wensen. Wil je dat een bepaalde ‘tone of voice’ wordt gehanteerd? Of maakt jouw bedrijf gebruik van een specifieke terminologie? Geef dit van tevoren aan, zodat wij de vertalingen op deze wensen af kunnen stemmen. Zo kunnen we stijl gerelateerde fouten voorkomen. Mocht de vertaling niet helemaal aan jouw wensen voldoen, dan kun je tot 30 dagen na het aanleveren nog aanpassingen doorgeven. Wij hebben een certificaat voor de ISO-17100 norm. Daardoor zijn wij verplicht om alle vertalingen te laten controleren door een tweede native vertaler. Ook dienen we alle vertalingen aan te leveren zoals dat in de overeenkomst is vastgesteld.

Afspraak maken

Wil je jouw teksten laten vertalen door een gecertificeerd vertaalbureau in Maastricht? Dan kun je contact opnemen met Vertaalbureau Perfect. Wij werken voor diverse klanten binnen heel Nederland. Klanten in Maastricht kunnen een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging in Eindhoven. Je kan ons bereiken via 040 - 218 0525 of via info@vertaalbureau-perfect.nl. Onze projectmanagers komen ook graag naar jouw locatie voor een gesprek.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >