Hét vertaalbureau van Twente

Bij ons is het niet nodig voor een professioneel vertaalbureau Twente te verlaten. Besteed je het vertalen van teksten graag uit aan een lokale partner? Het hoofdkantoor van Vertaalbureau Perfect is gevestigd aan de Piet Heinstraat 1 in Enschede. Deze locatie ligt op circa 100 meter van het centraal station. Vanuit het kantoor worden bedrijven en overheden met hoogwaardige vertalingen bediend in de regio Twente.

Gecertificeerd vertaalbureau Twente

Als vertaalbureau vlakbij de grens zijn wij begonnen met vertalingen van en naar het Duits. Onze klanten vroegen al snel naar vertalingen in andere talen. Zo is ons vertaalbureau uitgegroeid naar een allround vertaalbureau dat teksten vertaalt naar bijna alle talen. Wij zijn zowel ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij aan de hoogste standaarden voor vertaalbureaus voldoen. Daarnaast biedt Vertaalbureau Perfect hoge kwaliteit voor een scherp tarief. Dit wordt gerealiseerd door het toepassen van slimme automatisering op diverse gebieden. Vertaalbureau Perfect is in Twente gevestigd op het volgende adres:

Piet Heinstraat 1
7511 JE Enschede
Telefoonnummer: 053 – 8529 052

vertaalbureau twente vertaalbureau perfect
"Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen een optimaal resultaat kunnen bereiken."
Thomas Lubbers – Projectmanager

Hoogopgeleide in-house vertalers

Onze vertalers zijn specialist in verschillende vakgebieden en branches. Daarnaast zijn alle vertalers van Vertaalbureau Perfect ‘native speakers’. Dit betekent dat zij zijn opgegroeid in het land van de taal die zij beheersen en enkel vertalen naar hun moedertaal. Je hoeft dus voor perfecte vertalingen van een kwalitatief uitstekend vertaalbureau Twente niet eens uit.

Persoonlijke afspraak met het Vertaalbureau uit Twente

Hoewel het gehele traject via e-mail en via de telefoon plaatsvindt, is het ook mogelijk om het project bij jou of bij ons op kantoor te bespreken. Als toonaangevend vertaalbureau uit Twente hebben wij ook vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Zwolle en Eindhoven. Indien je een vrijblijvende afspraak met ons wilt maken, kan je contact opnemen met een van onze projectmanagers.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 702 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2023 - Vertaalbureau Perfect B.V.