Hét vertaalbureau van Twente

Bij ons is het niet nodig voor een professioneel vertaalbureau Twente te verlaten. Besteed je het vertalen van teksten graag uit aan een lokale partner? Het hoofdkantoor van Vertaalbureau Perfect is gevestigd aan de Piet Heinstraat 1 in Enschede. Deze locatie ligt op circa 100 meter van het centraal station. Vanuit het kantoor worden bedrijven en overheden met hoogwaardige vertalingen bediend in de regio Twente.

Gecertificeerd vertaalbureau Twente

Als vertaalbureau vlakbij de grens zijn wij begonnen met vertalingen van en naar het Duits. Onze klanten vroegen al snel naar vertalingen in andere talen. Zo is ons vertaalbureau uitgegroeid naar een allround vertaalbureau dat teksten vertaalt naar bijna alle talen. Wij zijn zowel ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij aan de hoogste standaarden voor vertaalbureaus voldoen. Daarnaast biedt Vertaalbureau Perfect hoge kwaliteit voor een scherp tarief. Dit wordt gerealiseerd door het toepassen van slimme automatisering op diverse gebieden. Vertaalbureau Perfect is in Twente gevestigd op het volgende adres:

Piet Heinstraat 1
7511 JE Enschede
Telefoonnummer: 053 – 8529 052

Hoogopgeleide in-house vertalers

Onze vertalers zijn specialist in verschillende vakgebieden en branches. Daarnaast zijn alle vertalers van Vertaalbureau Perfect ‘native speakers’. Dit betekent dat zij zijn opgegroeid in het land van de taal die zij beheersen en enkel vertalen naar hun moedertaal.

Je hoeft dus voor perfecte vertalingen van een kwalitatief uitstekend vertaalbureau Twente niet eens uit.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
Vertaalbureau Tilburg

Persoonlijke afspraak met het Vertaalbureau uit Twente

Hoewel het gehele traject via e-mail en via de telefoon plaatsvindt, is het ook mogelijk om het project bij jou of bij ons op kantoor te bespreken. Als toonaangevend vertaalbureau uit Twente hebben wij ook vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Indien je een vrijblijvende afspraak met ons wilt maken, kan je contact opnemen met een van onze projectmanagers.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >