Om als ondernemer door te blijven groeien is uitbreiding naar het buitenland een voor de hand liggende keuze. Het vertalen van je bedrijfswebsite is één van de belangrijkste stappen om jouw bedrijf in het buitenland te promoten. Webteksten vertalen is één van de logische stappen, echter komt er meer kijken bij het vertalen van jouw bedrijfspagina’s i.p.v. enkel de teksten vertalen.

Vaak krijg je te maken met specifieke onderdelen op de website die niet vertaald zijn, denk bijvoorbeeld aan knoppen, tekstlinkjes en overige elementen. Met Poedit vertalen wij jouw website volledig.

Hoe kunnen wij jouw website m.b.v. Poedit vertalen?

Als jij verstand hebt van het bouwen van websites in bijvoorbeeld Wordpress, Joomla of Drupal dan weet je dat het vertalen van je webpagina’s een lastige klus is. Je verwacht dat het vertalen van je teksten genoeg is, echter kom je dan al snel van een koude kermis thuis.

Jouw website heeft een eigen design (vormgeving) en is vaak uitgebouwd tot een specifieke template. Iedere website heeft veel extra elementen, waaronder links, verwijzingen, knoppen en overige vermeldingen die vaak in de templatebestanden verwerkt zijn.

Als jouw website over een aantal pagina’s beschikt dan hoeft het geen problemen te geven om deze elementen te vervangen, maar als jij over duizenden pagina’s met verschillende opbouw beschikt dan is een language-file (.pot) niet weg te denken.

Deze .pot-file gebruiken wij en zetten wij om in een .po-language file. Hiervoor gebruiken wij Poedit. Met behulp van dit programma kunnen wij gemakkelijker jouw website 100% correct vertalen.

Een Poedit-bestand vertalen? Verhoog je efficiëntie!

Poedit is een programma waarmee wij vertaalbestanden kunnen uitlezen. Vanuit het .pot-bestand wordt er een lijst gecreëerd van alle elementen op de website die vertaald dienen te worden. Deze lijst vertalen wij naar de gewenste taal, slaan de lijst op in een .po-bestand en uploaden deze lijst naar jouw webserver. Hierdoor kunnen we enorm veel tijd winnen doordat we uw volledige website snel en eenvoudig 100% kunnen vertalen.

poedit vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Front-end en back-end vertalen?

Hiernaast staat een afbeelding van een lijst met elementen, knoppen en woorden van een specifieke website. Ook de onderdelen in het beheerssysteem (back-end) kunnen op deze manier vertaald worden.

Als deze lijst met vertalingen is geüpload naar jouw eigen webserver dan ziet je direct dat alle ingevulde elementen vertaald zijn op jouw website. Niet alleen erg handig, maar ook heel efficiënt!

Laat jouw Poedit-bestand vertalen door onze specialisten!

Vertaalbureau Perfect is de specialist in het vertalen van Poedit-bestanden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen over jouw Poedit-bestand, neem dan gerust even contact op met één van onze specialisten! Wacht niet langer en laat jouw Poedit-bestand vertalen door Vertaalbureau Perfect!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw poedit vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw poedit vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.