Poedit vertalen

Om als ondernemer door te blijven groeien is uitbreiding naar het buitenland een voor de hand liggende keuze. Het vertalen van je bedrijfswebsite is één van de belangrijkste stappen om jouw bedrijf in het buitenland te promoten. Webteksten vertalen is één van de logische stappen, echter komt er meer kijken bij het vertalen van jouw bedrijfspagina’s i.p.v. enkel de teksten vertalen.

Vaak krijg je te maken met specifieke onderdelen op de website die niet vertaald zijn, denk bijvoorbeeld aan knoppen, tekstlinkjes en overige elementen. Met Poedit vertalen wij jouw website volledig.

Hoe kunnen wij jouw website m.b.v. Poedit vertalen?

Als jij verstand hebt van het bouwen van websites in bijvoorbeeld Wordpress, Joomla of Drupal dan weet je dat het vertalen van je webpagina’s een lastige klus is. Je verwacht dat het vertalen van je teksten genoeg is, echter kom je dan al snel van een koude kermis thuis.

Jouw website heeft een eigen design (vormgeving) en is vaak uitgebouwd tot een specifieke template. Iedere website heeft veel extra elementen, waaronder links, verwijzingen, knoppen en overige vermeldingen die vaak in de templatebestanden verwerkt zijn.

Als jouw website over een aantal pagina’s beschikt dan hoeft het geen problemen te geven om deze elementen te vervangen, maar als jij over duizenden pagina’s met verschillende opbouw beschikt dan is een language-file (.pot) niet weg te denken.

Deze .pot-file gebruiken wij en zetten wij om in een .po-language file. Hiervoor gebruiken wij Poedit. Met behulp van dit programma kunnen wij gemakkelijker jouw website 100% correct vertalen.

Een Poedit-bestand vertalen? Verhoog je efficiëntie!

Poedit is een programma waarmee wij vertaalbestanden kunnen uitlezen. Vanuit het .pot-bestand wordt er een lijst gecreëerd van alle elementen op de website die vertaald dienen te worden. Deze lijst vertalen wij naar de gewenste taal, slaan de lijst op in een .po-bestand en uploaden deze lijst naar jouw webserver. Hierdoor kunnen we enorm veel tijd winnen doordat we uw volledige website snel en eenvoudig 100% kunnen vertalen.

Front-end en back-end vertalen?

Hiernaast staat een afbeelding van een lijst met elementen, knoppen en woorden van een specifieke website. Ook de onderdelen in het beheerssysteem (back-end) kunnen op deze manier vertaald worden.

Als deze lijst met vertalingen is geüpload naar jouw eigen webserver dan ziet je direct dat alle ingevulde elementen vertaald zijn op jouw website. Niet alleen erg handig, maar ook heel efficiënt!

Laat jouw Poedit-bestand vertalen door onze specialisten!

Vertaalbureau Perfect is de specialist in het vertalen van Poedit-bestanden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen over jouw Poedit-bestand, neem dan gerust even contact op met één van onze specialisten! Wacht niet langer en laat jouw Poedit-bestand vertalen door Vertaalbureau Perfect!

Wij helpen je graag met jouw poedit vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >