Professioneel een presentatie vertalen

In veel landen wordt in de zakenwereld Engels gesproken. Daarom is het aan te raden om je zakelijke presentaties naar het Engels te vertalen voor je deze gaat geven. Je kunt er ook voor kiezen om je presentatie naar een andere taal te vertalen. In sommige landen is Engels namelijk een tweede taal en vinden ze het prettiger om de presentatie in hun eigen taal te ontvangen. Laat in dat geval je presentatie vertalen door Vertaalbureau Perfect.

Presentatie vertalen met behoud van opmaak

Jouw presentatie heeft een bepaalde opmaak en hierin is jouw huisstijl verwerkt. Dit is uiteraard belangrijk voor zakelijke presentaties bij andere bedrijven. Dit begrijpen onze vertalers. Daarom houden zij hier rekening mee bij het vertalen. Ook als de taal op een andere manier wordt geschreven zoals het Hebreeuws en Arabisch van rechts naar links, of het Chinees van boven naar beneden en van rechts naar links. Als er iets verandert aan je opmaak omdat de taal anders geschreven wordt of de vertaling een langere tekst oplevert, dan nemen wij contact met je op om dit met je te bespreken.

presentatie vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Vertalers gespecialiseerd in verschillende vakgebieden

Al onze vertalers zijn gespecialiseerd in specifieke vakgebieden. Hierdoor hebben zij veel, diepgaande kennis over dat vakgebied en kennen zij het vakjargon. Dit zorgt ervoor dat zij eenvoudig en met de benodigde kennis jouw presentatie vertalen.

Geheimhoudingsverklaring van toepassing

In jouw presentatie staat gevoelige informatie die alleen bestemd is voor je klant. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer onze vertalers deze gegevens zien en vertalen, want op al onze vertaalprojecten is een geheimhoudingsplicht van toepassing. Mocht het gewenst zijn, dan kunnen wij tevens een aanvullende of vervangende geheimhoudingsverklaring tekenen. Onze vertalers gaan discreet om met de informatie in je presentaties.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw presentatie vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw presentatie vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.