Professioneel een presentatie vertalen

In veel landen wordt in de zakenwereld Engels gesproken. Daarom is het aan te raden om je zakelijke presentaties naar het Engels te vertalen voor je deze gaat geven. Je kunt er ook voor kiezen om je presentatie naar een andere taal te vertalen. In sommige landen is Engels namelijk een tweede taal en vinden ze het prettiger om de presentatie in hun eigen taal te ontvangen. Laat in dat geval je presentatie vertalen door Vertaalbureau Perfect.

Presentatie vertalen met behoud van opmaak

Jouw presentatie heeft een bepaalde opmaak en hierin is jouw huisstijl verwerkt. Dit is uiteraard belangrijk voor zakelijke presentaties bij andere bedrijven. Dit begrijpen onze vertalers. Daarom houden zij hier rekening mee bij het vertalen. Ook als de taal op een andere manier wordt geschreven zoals het Hebreeuws en Arabisch van rechts naar links, of het Chinees van boven naar beneden en van rechts naar links.

Als er iets verandert aan je opmaak omdat de taal anders geschreven wordt of de vertaling een langere tekst oplevert, dan nemen wij contact met je op om dit met je te bespreken.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
presentatie vertalen

Vertalers gespecialiseerd in verschillende vakgebieden

Al onze vertalers zijn gespecialiseerd in specifieke vakgebieden. Hierdoor hebben zij veel, diepgaande kennis over dat vakgebied en kennen zij het vakjargon. Dit zorgt ervoor dat zij eenvoudig en met de benodigde kennis jouw presentatie vertalen.

Geheimhoudingsverklaring van toepassing

In jouw presentatie staat gevoelige informatie die alleen bestemd is voor je klant. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer onze vertalers deze gegevens zien en vertalen, want op al onze vertaalprojecten is een geheimhoudingsplicht van toepassing. Mocht het gewenst zijn, dan kunnen wij tevens een aanvullende of vervangende geheimhoudingsverklaring tekenen. Onze vertalers gaan discreet om met de informatie in je presentaties.

Wij helpen je graag met jouw presentatie vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >