Professionele vertalingen energiesector

Een vertaling voor de energiesector is vaak van hoog niveau. Niet zelden gaat het om technische documenten waarbij kennis van de terminologie een vereiste is voor een kloppende vertaling. Vertaalbureau Perfect werkt met een team dat bestaat uit gedreven in-house professionals en native vertalers met specifieke kennis van de energiesector. Je ontvangt van hen dan ook gegarandeerd een vertaling voor de energiesector van het hoogste niveau. Nieuwsgierig naar klanten uit de energiesector en hun ervaringen met ons? Lees dan eens over de positieve ervaringen van RWE.

Vertalingen energiesector door gecertificeerd vertaalbureau

Juist in de energiesector is het van belang om te werken met een gecertificeerd vertaalbureau energiesector voor vertalingen waarvan de kwaliteit wordt gegarandeerd. Vertaalbureau Perfect behoort tot een selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Dit betekent dat vertalingen voor de energiesector van onze hand voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsnormen voor vertalingen.

Deze normen stellen eisen aan bijvoorbeeld de inzet en opleiding van vertalers, de kwaliteitszorg, het projectbeheer en de contracten. Daarnaast wordt vanuit de ISO-17100-norm verplicht dat een tekst ook door een tweede vertaler wordt gereviseerd.

“Always give people more than what they expect to get.”

Thomas
Projectmanager
vertalingen energie-sector

Vertalingen energiesector en tevreden klanten

Wist je dat liefst 98% van onze klanten ons aanbeveelt? Dit bereiken we onder andere doordat we -heel eenvoudig- afspraken nakomen. Niet alleen leveren we correcte vertalingen, ook gebruiken we meerdere professionele tools zoals een vertaalgeheugen. Met een vertaalgeheugen wordt een native vertaler ondersteund door middel van het vertonen van suggesties die zijn gebaseerd op eerder vertaalde woorden. Vertalingen voor de energiesector hebben hier extra baat bij, doordat consequent de juist terminologie wordt gehanteerd. Overigens gebruiken we vertaalgeheugens ook in andere vakgebieden, bijvoorbeeld voor technische vertalingen.

Vrijblijvende offerte voor jouw vertaling energiesector

Direct weten wat wij als vertaalbureau energiesector voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte op. We gaan razendsnel voor je aan de slag en voorzien je meteen van een scherpe offerte. Wil je een algemene indruk van de te verwachten kosten? Kijk bij onze prijsindicatie en reken een indicatie uit van de prijs. Heb je andere vragen waarmee wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Wij helpen je graag met jouw vertalingen voor de energiesector

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >