Professionele vertalingen energiesector

Een vertaling voor de energiesector is vaak van hoog niveau. Niet zelden gaat het om technische documenten waarbij kennis van de terminologie een vereiste is voor een kloppende vertaling. Vertaalbureau Perfect werkt met een team dat bestaat uit gedreven in-house professionals en native vertalers met specifieke kennis van de energiesector. Je ontvangt van hen dan ook gegarandeerd een vertaling voor de energiesector van het hoogste niveau. Nieuwsgierig naar klanten uit de energiesector en hun ervaringen met ons? Lees dan eens over de positieve ervaringen van onze klanten.

Vertalingen energiesector door gecertificeerd vertaalbureau

Juist in de energiesector is het van belang om te werken met een gecertificeerd vertaalbureau energiesector voor vertalingen waarvan de kwaliteit wordt gegarandeerd. Vertaalbureau Perfect behoort tot een selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Dit betekent dat vertalingen voor de energiesector van onze hand voldoen aan de vastgestelde kwaliteitsnormen voor vertalingen. Deze normen stellen eisen aan bijvoorbeeld de inzet en opleiding van vertalers, de kwaliteitszorg, het projectbeheer en de contracten. Daarnaast wordt vanuit de ISO-17100-norm verplicht dat een tekst ook door een tweede vertaler wordt gereviseerd.

vertalingen voor de energiesector vertaalbureau perfect
"Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen een optimaal resultaat kunnen bereiken."
Thomas Lubbers – Projectmanager

Vertalingen energiesector en tevreden klanten

Wist je dat liefst 98% van onze klanten ons aanbeveelt? Dit bereiken we onder andere doordat we -heel eenvoudig- afspraken nakomen. Niet alleen leveren we correcte vertalingen, ook gebruiken we meerdere professionele tools zoals een vertaalgeheugen. Met een vertaalgeheugen wordt een native vertaler ondersteund door middel van het vertonen van suggesties die zijn gebaseerd op eerder vertaalde woorden. Vertalingen voor de energiesector hebben hier extra baat bij, doordat consequent de juist terminologie wordt gehanteerd. Overigens gebruiken we vertaalgeheugens ook in andere vakgebieden, bijvoorbeeld voor technische vertalingen.

Vrijblijvende offerte voor jouw vertaling energiesector

Direct weten wat wij als vertaalbureau energiesector voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte op. We gaan razendsnel voor je aan de slag en voorzien je meteen van een scherpe offerte. Wil je een algemene indruk van de te verwachten kosten? Kijk bij onze prijsindicatie en reken een indicatie uit van de prijs. Heb je andere vragen waarmee wij je kunnen helpen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw vertalingen voor de energiesector Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen voor de energiesector

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.