Accuraat een uittreksel vertalen

Onze hoogopgeleide vertalers hebben al jaren ervaring met het vertalen van verschillende soorten uittreksels. Of het nu een KvK uittreksel is of een uittreksel van de burgerlijke stand, elk uittreksel vertalen wij professioneel en foutloos. Je uittreksel wordt vertaald door een van onze vertalers die zich gespecialiseerd hebben in juridische stukken. Zij kennen in zowel de brontaal als de doeltaal het vakjargon, waardoor de vertaling van de hoogste kwaliteit is. Het maakt bij Vertaalbureau Perfect niet uit naar welke taal een uittreksel omgezet moet worden, want onze vertalers hebben ervaring met vrijwel alle talen.

Geheimhoudingsverklaring geldig bij uittreksel vertalen

In een uittreksel staat vertrouwelijke informatie. Wij begrijpen dat en gaan discreet om met de informatie wanneer wij jouw uittreksel vertalen. In onze algemene voorwaarden kun je meer informatie vinden over geheimhouding. Alle informatie die je aan ons aanlevert wordt vertrouwelijk behandeld. 

Daarnaast zijn wij gebonden aan een geheimhoudingsplicht. Je bent er daarom van verzekerd dat wij al jouw informatie vertrouwelijk behandelen.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
uittreksel vertalen

Perfecte uittreksel vertaling

Jouw uittreksel wordt vertaald door hoogopgeleide en ervaren juridische vertalers die tevens native speakers zijn. Om de hoge kwaliteit van onze vertalingen te garanderen zijn wij ISO gecertificeerd. Deze kwaliteitsnorm vereist dat wij onze procedures voortdurend evalueren en optimaliseren, en dat wij alles doen om onze klanttevredenheid te vergroten. De ISO certificering verplicht ons verder om alleen met de beste vertalers te werken zodat wij alleen vertalingen verzorgen van de hoogste kwaliteit en deze laten controleren door ervaren revisors. Vooral voor juridische vertalingen is dit van belang, omdat er in dit soort stukken geen fouten mogen eindigen. Fouten in juridische stukken kunnen vervelende gevolgen hebben. Met de ISO certificeringen garanderen wij jou dat jouw vertaling perfect zal zijn.