Accuraat een uittreksel vertalen

Onze hoogopgeleide vertalers hebben al jaren ervaring met het vertalen van verschillende soorten uittreksels. Of het nu een KvK uittreksel is of een uittreksel van de burgerlijke stand, elk uittreksel vertalen wij professioneel en foutloos. Je uittreksel wordt vertaald door een van onze vertalers die zich gespecialiseerd hebben in juridische stukken. Zij kennen in zowel de brontaal als de doeltaal het vakjargon, waardoor de vertaling van de hoogste kwaliteit is. Het maakt bij Vertaalbureau Perfect niet uit naar welke taal een uittreksel omgezet moet worden, want onze vertalers hebben ervaring met vrijwel alle talen.

Geheimhoudingsverklaring geldig bij uittreksel vertalen

In een uittreksel staat vertrouwelijke informatie. Wij begrijpen dat en gaan discreet om met de informatie wanneer wij jouw uittreksel vertalen. In onze algemene voorwaarden kun je meer informatie vinden over geheimhouding. Alle informatie die je aan ons aanlevert wordt vertrouwelijk behandeld. Daarnaast zijn wij gebonden aan een geheimhoudingsplicht. Je bent er daarom van verzekerd dat wij al jouw informatie vertrouwelijk behandelen.

uittreksel vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Perfecte uittreksel vertaling

Jouw uittreksel wordt vertaald door hoogopgeleide en ervaren juridische vertalers die tevens native speakers zijn. Om de hoge kwaliteit van onze vertalingen te garanderen zijn wij ISO gecertificeerd. Deze kwaliteitsnorm vereist dat wij onze procedures voortdurend evalueren en optimaliseren, en dat wij alles doen om onze klanttevredenheid te vergroten. De ISO certificering verplicht ons verder om alleen met de beste vertalers te werken zodat wij alleen vertalingen verzorgen van de hoogste kwaliteit en deze laten controleren door ervaren revisors. Vooral voor juridische vertalingen is dit van belang, omdat er in dit soort stukken geen fouten mogen eindigen. Fouten in juridische stukken kunnen vervelende gevolgen hebben. Met de ISO certificeringen garanderen wij jou dat jouw vertaling perfect zal zijn.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw uittreksel vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw uittreksel vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.