Erkend Vietnamees vertaalbureau

Vietnam is een prachtig land en een fantastische vakantiebestemming. Ben jij actief in de toeristische markt in Vietnam, dan zul je van veel brochures, folders en ook je website een Vietnamese vertaling nodig hebben. In Nederland zijn maar weinig mensen die teksten op een correcte manier en met gevoel naar het Vietnamees kunnen vertalen. Daarin bieden wij je als Vietnamees vertaalbureau de oplossing.

Het Vietnamees

Het Vietnamees is de officiële taal in Vietnam. Het wordt door circa 70 miljoen mensen gesproken. Het Vietnamees is een ingewikkelde taal om te spreken. Het is namelijk een toontaal. Dit betekent dat de toonhoogte bij het uitspreken van een lettergreep de betekenis van het woord bepaalt. Dezelfde lettergreep kan daardoor iets anders betekenen bij een hogere of lagere toon. Het Vietnamees kent 6 tonen. Een lettergreep of woord kan daardoor op 6 manieren worden uitgesproken en een andere betekenis hebben. Het schrift is gebaseerd op het Latijnse alfabet en is inmiddels ontwikkeld tot een specifiek nationaal schrift dat quốc ngữ heet.

Al onze vertalers zijn native speakers

De Vietnamese cultuur verschilt op veel vlakken met de Nederlandse. Het is belangrijk rekening te houden met deze verschillen bij de omgang met de bevolking. En deze verschillen kennen de vertalers van Vertaalbureau Perfect. Wij werken alleen met hoogopgeleide, erkende Vietnamese vertalers. Zij zijn zogeheten native speakers; dit betekent dat zij zijn opgegroeid in Vietnam en de taal en cultuur als geen ander kennen. Zij vertalen niet letterlijk, maar schrijven jouw tekst in het Vietnamees, waarbij ze rekening houden met de cultuur en hoe de boodschap overkomt.

vietnamese vertalingen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Gecertificeerd Vietnamees vertaalbureau

Wij zijn als Vietnamees vertaalbureau in het bezig van twee kwaliteitskeurmerken, namelijk de ISO-9001 en de ISO-17100 certificering. Het doel van de ISO-9001 is het continu verhogen van de klanttevredenheid. Dit doen wij door ons kwaliteitsbeleid steeds te evalueren, te verbeteren en na te leven. De ISO-17100 garandeert de hoogste kwaliteit voor onze vertalingen. Dankzij onze native speaker vertalers is de kwaliteit van onze Vietnamese vertalingen van het hoogste niveau. Om dit te verzekeren, worden jouw vertalingen ook gecontroleerd door een ervaren Vietnamese revisor voor wij deze aan jou retourneren.

Vietnamees vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Vietnamees onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Vietnamese vertalers kunnen voor jou van en naar het Vietnamees vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Vietnamese vertalingen. Laat daarom je documenten door een Vietnamees vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Vietnamees – Nederlands, Nederlands – Vietnamees, Duits – Vietnamees, Vietnamees - Duits en Engels – Vietnamees zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Vietnamese vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse document vertalen naar het Vietnamees? Wij helpen je graag verder!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw Vietnamese vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Vietnamese vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.