Hypocasso en Vertaalbureau Perfect kunnen terugkijken op een lange, krachtige en vooral positieve samenwerking. In het kader van deze vruchtbare samenwerking hebben wij een (aantal) case(s) opgesteld om aan te geven wat wij zoal vertalen voor het bedrijf, waar wij tegenaan liepen, waar wij rekening mee moe(s)ten houden en wat er verder allemaal komt kijken bij het vertalen voor een organisatie als Hypocasso. Tevens is er laatst feedback vanuit Hypocasso gekomen dat ons zeer positief stemde en wat voor ons, als vertaalbureau, een van onze grootste drijfveren is.

financiële vertalingen

Hypocasso is een onafhankelijke organisatie voor achterstandenbeheer. Hun specialisme is het behandelen van betalingsachterstanden van hypotheken. Hierbij werken ze aan een duurzame oplossing voor consumenten met een betalingsachterstand. Het behoud van de woning beschouwen ze als uitgangspunt. Ze werken volledig transparant en streven naar een gezonde financiële toekomst voor de consument. Hypocasso streeft hierbij naar een win-win situatie voor alle betrokkenen: de consument en hun klanten.

Financiële vertalingen en rekening houden met vakjargon

In het kader van de jaarlijkse rating door Fitch moest in maart 2016 op zeer korte termijn onder meer het financiële gedeelte (resultaten, profit & loss overzichten met analysen) worden vertaald. De presentatie voor Fitch is in het Engels. Voor dit soort financiële vertalingen is het van belang dat, naast het perfect vertalen, er rekening wordt gehouden met het financiële vakjargon. Onze vertalers worden vooraf ingelicht over het soort vertaling (financieel/jaarverslag in dit geval) en eventueel leveren wij de vertaler een (vak)woordenlijst aan als deze voor handen is. Om deze manier kan de vertaler optimaal werken en maximale kwaliteit leveren.

Een Powerpoint presentatie vertalen met behoud van opmaak

Hypocasso wilde enige tijd geleden delen van een grote presentatie laten vertalen. Tevens moesten reeds door Hypocasso vertaalde sheets worden getoetst en waar nodig worden aangepast. Het bestand was opgemaakt in Powerpoint en bevatte veel afbeeldingen en stond tevens vol met vakjargon. Voor het correct vertalen van een Powerpoint presentatie moest er rechtstreeks vertaald worden vanuit het originele Powerpoint bestand. In tegenstelling tot het vertalen van een doc. – of .docx-bestand vergt dit wat meer tijd en precisie. Doordat de dia’s stuk voor stuk vertaald moeten worden en er bij het vertalen naar het Engels soms meer ruimte gebruikt wordt dan bij de brontaal komt het voor dat vertaler ook met de opmaak bezig moet zijn. Dit gaat uiteraard in overleg en zal altijd van tevoren aangegeven worden.

Professioneel een website vertalen naar het Engels

Enige tijd geleden besloot men bij Hypocasso om hun website, naast het Nederlands, ook aan te bieden in het Engels. Hiervoor moest men de gehele website laten vertalen naar het Engels. De belangrijkste reden om de website tweetalig te maken was de diversiteit aan klanten en de verdere internationalisering van onze samenleving. Voordat er gestart kon worden met het vertalen werd alle originele Nederlandse content geëxporteerd naar Word en aangeleverd bij onze projectmanager voor dit project. Deze zet vervolgens de bestanden door naar de vertaler en geeft, als de offerte is geaccordeerd, het groene licht om te starten met de vertaling. Zodra de vertaling gereed is wordt deze, voordat deze verstuurd wordt naar de klant, eerst gecontroleerd door een ervaren revisor. Hierdoor zijn de teksten van erg hoge kwaliteit.

Een spoedvertaling, voor als het écht snel moet

Deadlines. Iedereen kent ze. Van jongs af aan (nou ja, vanaf de middelbare school) groeit iedereen op met deadlines. Ook Hypocasso is bekend met dit, soms zo frustrerende, fenomeen. Met name aan toezichthouders moet Hypocasso soms op zeer korte termijn stukken aanleveren. Onlangs bv. heeft de Europese Centrale Bank een groot aantal stukken aangevraagd in verband met bijzonder beheer binnen financiële diensten. Dit betekende dat binnen twee dagen vertaalde samenvattingen van achterstandsdossiers moesten worden aangeleverd. In dit geval kom je al snel uit bij een spoedvertaling. En soms leveren wij sneller dan de klanten van Hypocasso verwachten, en dit leverde onlangs een door ons zeer gewaardeerde quote op:

Claudia Teebes van Hypocasso over een geleverde spoedvertaling:

“Man – dát is nu echt snel! Puh. Zo snel kunnen we de stukken helemaal niet sturen. Als er ooit een onderzoek over het beste vertaalbureau in NL komt, gaan we op jullie stemmen. ;-) Bedankt weer voor de fantastische service! “

Hoge kwaliteit en een hoge klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. En om dan zulke reacties vanuit een klant te krijgen geeft ons erg veel voldoening en komt mooi overeen met onze visie en doel: "Shaking up the language industry and making people happy"!

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.2 op basis van 723 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

Iedere vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
financiele vertaling website laten vertalen spoedvertaling hypocasso case vertaalbureau perfect stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen

Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier, per e-mail of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

financiele vertaling website laten vertalen spoedvertaling hypocasso case vertaalbureau perfect stap 2
Stap 2

We bestuderen je aanvraag aandachtig

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

financiele vertaling website laten vertalen spoedvertaling hypocasso case vertaalbureau perfect stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler

Voor een goed eindresultaat is de juiste vertaler van groot belang. We kijken naar ervaring binnen jouw sector en de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

financiele vertaling website laten vertalen spoedvertaling hypocasso case vertaalbureau perfect stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

financiele vertaling website laten vertalen spoedvertaling hypocasso case vertaalbureau perfect stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

financiele vertaling website laten vertalen spoedvertaling hypocasso case vertaalbureau perfect stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling

Ook bij de keuze van de revisor houden we rekening met de sector en doelgroep. De revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

financiele vertaling website laten vertalen spoedvertaling hypocasso case vertaalbureau perfect stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.