Gecertificeerd Bosnisch vertaalbureau met ervaring

Als Bosnisch vertaalbureau hebben wij veel ervaring met het vertalen van teksten van en naar het Bosnisch. Wij vertalen zakelijke, financiële en juridische teksten met gemak. Wil je over de grens zaken doen in Bosnië, dan is het belangrijk om kennis te hebben van en rekening te houden met het verleden.

Bosnisch verleden

Het Bosnisch is een Servo-Kroatische taal. Ook het Servisch en het Kroatisch zijn Servo-Kroatische talen. Nadat Joegoslavië uiteen viel, zijn Bosnië, Servië en Kroatië onafhankelijk geworden. Elk land heeft vervolgens zijn eigen identiteit ontwikkeld. Ook in de taal werden nuances opgenomen om het verschil te tonen met het taal van de buurlanden.

De talen lijken op elkaar zoals het Britse en het Amerikaanse Engels op elkaar lijken. Wel is het belangrijk te weten dat het drie aparte standaardtalen zijn. Het zijn juist de kleine verschillen die belangrijk zijn bij een vertaling. En deze verschillen kennen en begrijpen wij bij Vertaalbureau Perfect.

Ervaren native Bosnische vertalers

Het vertalen van Bosnische teksten wordt bij ons door native speakers gedaan. Zij weten welke woordkeuze het beste is voor jouw vertaling en weten wat de verschillen zijn tussen de Servo-Kroatische talen. 

Zij werken dagelijks aan verschillende soorten teksten en blijven daardoor ervaren en scherp.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
Bosnisch vertaalbureau

Kies voor een betrouwbaar Bosnisch vertaalbureau

Vertaalbureau Perfect heeft al jaren ervaring met Bosnische vertalingen. Naast deze ervaring zijn wij ook ISO-9001 en ISO-17100 certificeerd. Hierdoor kunnen wij je garanderen dat onze procedures gericht zijn op een hoge klanttevredenheid. Onze Bosnische vertalers zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Als wij je opdracht ontvangen, dan koppelen wij je aan een vertaler met expertise in het vakgebied en de branche van je brondocument. Heb je een website die vertaald moet worden van het Nederlands naar het Bosnisch, dan schakelen wij een marketingvertaler met ervaring met SEO in die de talencombinatie Nederlands – Bosnisch volledig beheerst.

Bosnisch vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Bosnisch onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 50 bestanden van en naar het Bosnisch. Onze Bosnische vertalers kunnen voor jou van en naar het Bosnisch vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Bosnische vertalingen. Laat daarom je documenten door een Bosnisch vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Bosnisch – Nederlands, Nederlands – Bosnisch, Duits – Bosnisch, Bosnisch - Duits en Frans – Bosnisch zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Bosnische vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse marketing teksten vertalen naar het Bosnisch? Wij helpen je graag verder!