Gecertificeerd Filipijns vertaalbureau

De twee hoofdtalen in de Filipijnen zijn Filipijns en Engels. Daarom is een goede vertaling de basis om zaken te kunnen doen in de Filipijnen. Hoewel ze in de Filipijnen uitstekend Engels spreken en presentaties in het Engels kunnen doen, is het Filipijns de voertaal van 30% van de inwoners. Het kan daarom voorkomen dat je je presentaties en documentatie alsnog in het Filipijns moet aanleveren. Als een van de weinige Filipijnse vertaalbureaus ben je voor professionele vertalingen bij Vertaalbureau Perfect aan het juiste adres.

De Filipijnse taal

Het Filipijns, of Filipino, is de officiële voertaal op de Filipijnen. De taal wordt door 85 miljoen mensen gesproken, waarvan 25 miljoen het als moedertaal spreken. Het alfabet kent 28 letters en wordt geschreven met het Latijnse alfabet.

Native Filipijnse vertalers met ruime ervaring

Als Filipijns vertaalbureau werken wij alleen met hoogopgeleide vertalers. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in het vertalen van verschillende soorten teksten in diverse vakgebieden. De vertalers zijn native speakers en ze kennen daarom niet alleen de taal, maar ook de Filipijnse cultuur. Daardoor kunnen zij in de vertalingen het juiste gevoel overbrengen.

filipijnse vertalingen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Kies voor een betrouwbaar Filipijns vertaalbureau

Dankzij onze certificeringen ben je ervan verzekerd dat wij jouw boodschap op een professionele wijze overbrengen. De ISO-9001 certificering garandeert dat wij continu onze klanttevredenheid optimaliseren. De ISO-17100 stelt strenge eisen aan de kwalificaties van onze vertalers en waarborgt de kwaliteit van hun vertalingen. Wij laten al onze projecten daarnaast ook controleren door een ervaren revisor. Hiermee garanderen wij dat jouw eindproduct van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk een professionele vertaling is voor een sterke relatie met je klant. Bij een dergelijke vertaling dient uiteraard rekening te worden gehouden met de cultuur van je doelgroep. Wij garanderen daarom perfecte vertalingen.

Doen jouw contacten in de Filipijnen toch liever zaken in het Engels? Dan kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Filipijns vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Filipijns onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2019 vertaalden wij meer dan 20 bestanden van en naar het Filipijns. Onze Filipijnse vertalers kunnen voor jou van en naar het Filipijns vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Filipijnse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Filipijns vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Filipijns – Nederlands, Nederlands – Filipijns, Duits – Filipijns, Filipijns - Duits en Engels – Filipijns zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Filipijnse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse brochure vertalen naar het Filipijns? Wij helpen je graag verder!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw Filipijnse vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Filipijnse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.