Gecertificeerd Filipijns vertaalbureau

De twee hoofdtalen in de Filipijnen zijn Filipijns en Engels. Daarom is een goede vertaling de basis om zaken te kunnen doen in de Filipijnen. Hoewel ze in de Filipijnen uitstekend Engels spreken en presentaties in het Engels kunnen doen, is het Filipijns de voertaal van 30% van de inwoners. Het kan daarom voorkomen dat je je presentaties en documentatie alsnog in het Filipijns moet aanleveren. Als een van de weinige Filipijnse vertaalbureaus ben je voor professionele vertalingen bij Vertaalbureau Perfect aan het juiste adres.

De Filipijnse taal

Het Filipijns, of Filipino, is de officiële voertaal op de Filipijnen. De taal wordt door 85 miljoen mensen gesproken, waarvan 25 miljoen het als moedertaal spreken. Het alfabet kent 28 letters en wordt geschreven met het Latijnse alfabet.

Native Filipijnse vertalers met ruime ervaring

Als Filipijns vertaalbureau werken wij alleen met hoogopgeleide vertalers. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in het vertalen van verschillende soorten teksten in diverse vakgebieden. De vertalers zijn native speakers en ze kennen daarom niet alleen de taal, maar ook de Filipijnse cultuur. Daardoor kunnen zij in de vertalingen het juiste gevoel overbrengen.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
Filipijns vertaalbureau

Kies voor een betrouwbaar Filipijns vertaalbureau

Dankzij onze certificeringen ben je ervan verzekerd dat wij jouw boodschap op een professionele wijze overbrengen. De ISO-9001 certificering garandeert dat wij continu onze klanttevredenheid optimaliseren. De ISO-17100 stelt strenge eisen aan de kwalificaties van onze vertalers en waarborgt de kwaliteit van hun vertalingen. Wij laten al onze projecten daarnaast ook controleren door een ervaren revisor. Hiermee garanderen wij dat jouw eindproduct van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Wij kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk een professionele vertaling is voor een sterke relatie met je klant. Bij een dergelijke vertaling dient uiteraard rekening te worden gehouden met de cultuur van je doelgroep. Wij garanderen daarom perfecte vertalingen.

Doen jouw contacten in de Filipijnen toch liever zaken in het Engels? Dan kun je uiteraard ook bij ons terecht.

Filipijns vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Filipijns onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 20 bestanden van en naar het Filipijns. Onze Filipijnse vertalers kunnen voor jou van en naar het Filipijns vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Filipijnse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Filipijns vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Filipijns – Nederlands, Nederlands – Filipijns, Duits – Filipijns, Filipijns - Duits en Frans – Filipijns zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Filipijnse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse brochure vertalen naar het Filipijns? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag met jouw Filipijnse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >