Ervaren Fries vertaalbureau

De Friese taal wordt door ongeveer een half miljoen mensen gesproken. De taal wordt alleen in Friesland en een deel van het Duitse eiland Föhr gesproken. De meeste Friezen zijn meertalig en spreken ook Nederlands, Duits of Deens. Daarom kun je de meeste documenten in Friesland aanleveren in deze talen. Toch kan het zijn dat je een Friese vertaling nodig hebt van een document en in dat geval kun je eenvoudig bij Vertaalbureau Perfect terecht.

Fries vertaalbureau met native speaker vertalers

Onze vertalers zijn allen native speakers. Wat zijn native speakers? Dat zijn mensen die met een taal zijn opgegroeid en deze daarom begrijpen. Een taal leren en goed kunnen spreken en schrijven betekent niet dat iemand de taal ook begrijpt. Een taal hangt namelijk samen met de cultuur in een land en deze nuances kennen alleen native speakers. Zij kunnen daarom bij het vertalen rekening houden met de doelgroep.

Professionele Friese vertalingen voor diverse branches

Als Fries vertaalbureau werken wij alleen met hoogopgeleide native speakers die gespecialiseerd zijn in een vakgebied. Een huwelijksakte wordt behandeld door een juridische vertaler, een productieomschrijving door een technische vertaler. 

Deze specialisatie zorgt ervoor dat onze medewerkers een bepaald vakgebied door en door kennen.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
Fries vertaalbureau

Kies voor een betrouwbaar Fries vertaalbureau

Wij garanderen Friese vertalingen van de hoogste kwaliteit. Om je te verzekeren van perfecte kwaliteit, hebben wij de ISO-17100 en ISO-9001 certificeringen. Hiervoor dienen wij aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. De ISO-9001 vereist dat wij er alles aan doen, en blijven doen, om de klanttevredenheid te verhogen. De ISO-17100 norm waarborgt de hoge kwaliteit van onze vertalingen. Dankzij deze hoge kwaliteit hebben wij veel tevreden klanten. Dat is te zien aan het feit dat 97% van onze klanten ons aanraadt.