Erkend gecertificeerd Indonesisch vertaalbureau

Wie veel zaken doet in Indonesië, heeft regelmatig een vertaling nodig van belangrijke documenten. Het is daarbij belangrijk dat de vertaling goed is, zodat er geen misverstanden optreden. Misverstanden in contracten kunnen nare gevolgen hebben. Gelukkig kunnen wij als Indonesisch vertaalbureau je hierbij helpen. Wij verzorgen al jaren professionele vertalingen. Of het nu juridische documenten of financiële vertalingen zijn, onze vertalers hebben kennis en ervaring in diverse vakgebieden.

Onze Indonesische vertalers zijn native speakers

Het aantal mensen, dat zowel het Nederlands als het Indonesisch op een niveau beheerst dat ze ook goed kunnen vertalen, is schaars. Onze hoogopgeleide vertalers zijn Indonesische native speakers, die zijn geboren en getogen in Indonesië. Zij beheersen daarom niet alleen de taal, zij kennen ook de cultuur en de gewoontes. Zij kennen jouw doelgroep. Zij kunnen ook rekening houden met je doelgroep bij het vertalen, waardoor zij je teksten met de juiste emotie en “tone of voice” kunnen omzetten naar het Indonesisch. Omdat deze vertalers schaars zijn, zijn onze tarieven voor Indonesische vertalingen hoger dan bijvoorbeeld vertalingen van en naar het Duits. 

Hierdoor kunnen wij de uitermate hoge kwaliteit van onze Indonesische vertalingen blijven garanderen.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
indonesisch vertaalbureau

Gecertificeerd Indonesisch vertaalbureau

Om de kwaliteit van onze Indonesische vertalingen te blijven garanderen, zijn wij ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Om deze certificeringen te behouden, dienen wij aan strenge kwaliteitseisen te voldoen. De ISO norm vereist dat wij continu ons klantenbeleid evalueren en optimaliseren om onze klanttevredenheid naar een nog hoger niveau te brengen. Daarnaast is het doel van de ISO-17100-norm om de hoogwaardige kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen. Als bewijs van het consequent naleven van deze normen zien wij dat 98% van onze klanten ons aanraadt.

Indonesisch vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Indonesisch onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 50 bestanden van en naar het Indonesisch. Onze Indonesische vertalers kunnen voor jou van en naar het Indonesisch vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Indonesische vertalingen. Laat daarom je documenten door een Indonesisch vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Indonesisch – Nederlands, Nederlands – Indonesisch, Duits – Indonesisch, Indonesisch - Duits en Frans – Indonesisch zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Indonesische vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse algemene voorwaarden vertalen naar het Indonesisch? Wij helpen je graag verder!