Erkend Maltees vertaalbureau met ruime ervaring

De economie van Malta trekt de laatste jaren steeds verder aan. Veel buitenlandse bedrijven doen zaken in Malta en het is daarom handig om zakelijke documentatie te laten vertalen naar het Maltees. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Daardoor hebben zij diepgaande kennis van een bepaald vakgebied en kunnen zij jouw documentatie perfect vertalen. Werk je in de scheepsbouw en heb je een Maltese vertaling nodig? Dat is voor onze medewerkers geen probleem!

Het Maltees

Hoewel het Engels een officiële taal is in Malta, is het Maltees volgens de grondwet de nationale taal. Het is een taal die veel verschillende invloeden heeft gehad. Het is ontstaan uit het Arabisch en heeft invloed gehad van de talen van de verschillende veroveraars over de eeuwen heen. Daarom heeft het Maltees leenwoorden uit het Engels, Italiaans en Siciliaans.

De taal wordt met het Latijnse alfabet geschreven en heeft naast de standaard letters nog extra diakritische tekens.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
Maltees vertaalbureau

Maltees vertaalbureau met native speaker vertalers

Het Maltees wordt door slechts 500.000 mensen gesproken. Het kan daarom moeilijk zijn om een vertaler te vinden die jouw stukken in het Maltees kan omzetten. Daarin bieden wij jou als Maltees Vertaalbureau de uitkomst. Al onze Maltese vertalers zijn native speakers. Zij zijn opgegroeid in Malta, waardoor ze niet alleen de taal kennen maar ook de cultuur. Daarnaast zijn zij hoogopgeleide vertalers; zij vertalen je teksten niet letterlijk, want zij weten dat geen twee talen hetzelfde zijn. De zinsconstructie is anders en door de woorden op dezelfde volgorde te vertalen lijkt het alsof de tekst vertaald is door Google translate. Onze vertalers weten dit. Daarom schrijven ze je teksten in het Maltees met de juiste tone of voice waardoor de boodschap met gevoel wordt overgebracht.

Gecertificeerd Maltees vertaalbureau

Als een van de weinige Maltese vertaalbureaus in Nederland hebben wij twee ISO certificeringen. Met deze certificeringen garanderen wij dat wij zowel de klanttevredenheid waarborgen als dat wij de kwaliteit van onze vertalingen zo hoog mogelijk houden. Laat ons jouw teksten voor je vertalen. Wij verzekeren je dat je net zo tevreden zult zijn als 98% van onze klanten.

Maltees vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Maltees onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Malteese vertalers kunnen voor jou van en naar het Maltees vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Malteese vertalingen. Laat daarom je documenten door een Maltees vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Maltees – Nederlands, Nederlands – Maltees, Duits – Maltees, Maltees - Duits en Frans – Maltees zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Malteese vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse handleiding vertalen naar het Maltees? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag met jouw Maltese vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >