Erkend Maltees vertaalbureau met ruime ervaring

De economie van Malta trekt de laatste jaren steeds verder aan. Veel buitenlandse bedrijven doen zaken in Malta en het is daarom handig om zakelijke documentatie te laten vertalen naar het Maltees. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Daardoor hebben zij diepgaande kennis van een bepaald vakgebied en kunnen zij jouw documentatie perfect vertalen. Werk je in de scheepsbouw en heb je een Maltese vertaling nodig? Dat is voor onze medewerkers geen probleem!

Het Maltees

Hoewel het Engels een officiële taal is in Malta, is het Maltees volgens de grondwet de nationale taal. Het is een taal die veel verschillende invloeden heeft gehad. Het is ontstaan uit het Arabisch en heeft invloed gehad van de talen van de verschillende veroveraars over de eeuwen heen. Daarom heeft het Maltees leenwoorden uit het Engels, Italiaans en Siciliaans. 

De taal wordt met het Latijnse alfabet geschreven en heeft naast de standaard letters nog extra diakritische tekens.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
Maltees vertaalbureau

Maltees vertaalbureau met native speaker vertalers

Het Maltees wordt door slechts 500.000 mensen gesproken. Het kan daarom moeilijk zijn om een vertaler te vinden die jouw stukken in het Maltees kan omzetten. Daarin bieden wij jou als Maltees Vertaalbureau de uitkomst. Al onze Maltese vertalers zijn native speakers. Zij zijn opgegroeid in Malta, waardoor ze niet alleen de taal kennen maar ook de cultuur. Daarnaast zijn zij hoogopgeleide vertalers; zij vertalen je teksten niet letterlijk, want zij weten dat geen twee talen hetzelfde zijn. De zinsconstructie is anders en door de woorden op dezelfde volgorde te vertalen lijkt het alsof de tekst vertaald is door Google translate. Onze vertalers weten dit. Daarom schrijven ze je teksten in het Maltees met de juiste tone of voice waardoor de boodschap met gevoel wordt overgebracht.

Gecertificeerd Maltees vertaalbureau

Als een van de weinige Maltese vertaalbureaus in Nederland hebben wij twee ISO certificeringen. Met deze certificeringen garanderen wij dat wij zowel de klanttevredenheid waarborgen als dat wij de kwaliteit van onze vertalingen zo hoog mogelijk houden. Laat ons jouw teksten voor je vertalen. Wij verzekeren je dat je net zo tevreden zult zijn als 98% van onze klanten.

Maltees vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Maltees onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Malteese vertalers kunnen voor jou van en naar het Maltees vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Malteese vertalingen. Laat daarom je documenten door een Maltees vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Maltees – Nederlands, Nederlands – Maltees, Duits – Maltees, Maltees - Duits en Frans – Maltees zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Malteese vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse handleiding vertalen naar het Maltees? Wij helpen je graag verder!