Slowaaks vertaalbureau met ruime ervaring

Als Slowaaks vertaalbureau hebben wij ruime ervaring met het vertalen van en naar het Slowaaks. In 2004 is Slowakije toegetreden aan de EU en zijn steeds meer bedrijven zaken gaan doen met het land. Als je actief bent op de Slowaakse markt, dan zal je vaak teksten nodig hebben in het Slowaaks. Vertaalbureau Perfect kan je uitkomst bieden.

Professionele Slowaakse vertalingen

Wij vertalen de meest uiteenlopende soorten document van en naar het Slowaaks. Wij hebben jarenlange ervaring en garanderen daarom hoogwaardig kwalitatieve vertalingen. Onze vertalers zijn hoogopgeleid en zijn gespecialiseerd in een vakgebied. Of je nu een technischejuridischemedische of marketing vertaling nodig hebt in het Slowaaks. Voor contracten hebben wij juridische vertalers, voor websites hebben wij marketingvertalers met ervaren met SEO. Onze vertalers kunnen ook beroep doen op elkaar als ze ergens niet helemaal uitkomen.

Native Slowaakse vertalers

Het Slowaaks wordt door 6 miljoen mensen voornamelijk in Slowakije gesproken. Wij werken uitsluitend met ervaren native speakers. Native speakers zijn niet alleen opgegroeid  met de brontaal, ze hebben ook kennis van de cultuur. Jouw documenten worden daardoor met gevoel vertaald, waardoor je gegarandeerd een uitstekende vertaling krijgt, wat de relatie met je klant alleen maar ten goede komt.

 

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
Slowaaks vertaalbureau

Gecertificeerd Slowaaks vertaalbureau

Als gecertificeerd Slowaaks vertaalbureau garanderen wij dat wij je kunnen helpen om je boodschap op professionele wijze over te brengen. Wij hebben de ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Dit betekent dat wij continu werken aan het optimaliseren van onze klanttevredenheid. De ISO-17100-norm waarborgt de kwaliteit van onze vertalingen. Jouw vertalingen worden door een ervaren revisor gecontroleerd voor je deze van ons ontvangt. De overige eisen hebben betrekking op de inzet van vertalers, kwaliteitszorg, projectbeheer en contracten.

Slowaaks vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Slowaaks onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Slowaakse vertalers kunnen voor jou van en naar het Slowaaks vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Slowaakse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Slowaaks vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Slowaaks – Nederlands, Nederlands – Slowaaks, Duits – Slowaaks, Slowaaks - Duits en Frans – Slowaaks zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Slowaakse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse financiële teksten vertalen naar het Slowaaks? Wij helpen je graag verder!