Slowaaks vertaalbureau met ruime ervaring

Als Slowaaks vertaalbureau hebben wij ruime ervaring met het vertalen van en naar het Slowaaks. In 2004 is Slowakije toegetreden aan de EU en zijn steeds meer bedrijven zaken gaan doen met het land. Als je actief bent op de Slowaakse markt, dan zal je vaak teksten nodig hebben in het Slowaaks. Vertaalbureau Perfect kan je uitkomst bieden.

Professionele Slowaakse vertalingen

Wij vertalen de meest uiteenlopende soorten document van en naar het Slowaaks. Wij hebben jarenlange ervaring en garanderen daarom hoogwaardig kwalitatieve vertalingen. Onze vertalers zijn hoogopgeleid en zijn gespecialiseerd in een vakgebied. Of je nu een technische, juridische, medische of marketing vertaling nodig hebt in het Slowaaks. Voor contracten hebben wij juridische vertalers, voor websites hebben wij marketingvertalers met ervaren met SEO. Onze vertalers kunnen ook beroep doen op elkaar als ze ergens niet helemaal uitkomen.

Native Slowaakse vertalers

Het Slowaaks wordt door 6 miljoen mensen voornamelijk in Slowakije gesproken. Wij werken uitsluitend met ervaren native speakers. Native speakers zijn niet alleen opgegroeid met de brontaal, ze hebben ook kennis van de cultuur. Jouw documenten worden daardoor met gevoel vertaald, waardoor je gegarandeerd een uitstekende vertaling krijgt, wat de relatie met je klant alleen maar ten goede komt.

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
Slowaaks vertaalbureau

Gecertificeerd Slowaaks vertaalbureau

Als gecertificeerd Slowaaks vertaalbureau garanderen wij dat wij je kunnen helpen om je boodschap op professionele wijze over te brengen. Wij hebben de ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Dit betekent dat wij continu werken aan het optimaliseren van onze klanttevredenheid. De ISO-17100-norm waarborgt de kwaliteit van onze vertalingen. Jouw vertalingen worden door een ervaren revisor gecontroleerd voor je deze van ons ontvangt. De overige eisen hebben betrekking op de inzet van vertalers, kwaliteitszorg, projectbeheer en contracten.

Slowaaks vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Slowaaks onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Slowaakse vertalers kunnen voor jou van en naar het Slowaaks vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Slowaakse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Slowaaks vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Slowaaks – Nederlands, Nederlands – Slowaaks, Duits – Slowaaks, Slowaaks - Duits en Frans – Slowaaks zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Slowaakse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse financiële teksten vertalen naar het Slowaaks? Wij helpen je graag verder!

Wij helpen je graag met jouw Slowaakse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >