Slowaaks vertaalbureau met ruime ervaring

Als Slowaaks vertaalbureau hebben wij ruime ervaring met het vertalen van en naar het Slowaaks. In 2004 is Slowakije toegetreden aan de EU en zijn steeds meer bedrijven zaken gaan doen met het land. Als je actief bent op de Slowaakse markt, dan zal je vaak teksten nodig hebben in het Slowaaks. Vertaalbureau Perfect kan je uitkomst bieden.

Professionele Slowaakse vertalingen

Wij vertalen de meest uiteenlopende soorten document van en naar het Slowaaks. Wij hebben jarenlange ervaring en garanderen daarom hoogwaardig kwalitatieve vertalingen. Onze vertalers zijn hoogopgeleid en zijn gespecialiseerd in een vakgebied. Of je nu een technische, juridische, medische of marketing vertaling nodig hebt in het Slowaaks. Voor contracten hebben wij juridische vertalers, voor websites hebben wij marketingvertalers met ervaren met SEO. Onze vertalers kunnen ook beroep doen op elkaar als ze ergens niet helemaal uitkomen.

Native Slowaakse vertalers

Het Slowaaks wordt door 6 miljoen mensen voornamelijk in Slowakije gesproken. Wij werken uitsluitend met ervaren native speakers. Native speakers zijn niet alleen opgegroeid met de brontaal, ze hebben ook kennis van de cultuur. Jouw documenten worden daardoor met gevoel vertaald, waardoor je gegarandeerd een uitstekende vertaling krijgt, wat de relatie met je klant alleen maar ten goede komt.

slowaakse vertalingen vertaalbureau perfect
"Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen een optimaal resultaat kunnen bereiken."
Thomas Lubbers – Projectmanager

Gecertificeerd Slowaaks vertaalbureau

Als gecertificeerd Slowaaks vertaalbureau garanderen wij dat wij je kunnen helpen om je boodschap op professionele wijze over te brengen. Wij hebben de ISO-9001 en ISO-17100 certificering. Dit betekent dat wij continu werken aan het optimaliseren van onze klanttevredenheid. De ISO-17100-norm waarborgt de kwaliteit van onze vertalingen. Jouw vertalingen worden door een ervaren revisor gecontroleerd voor je deze van ons ontvangt. De overige eisen hebben betrekking op de inzet van vertalers, kwaliteitszorg, projectbeheer en contracten.

Slowaaks vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Slowaaks onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze Slowaakse vertalers kunnen voor jou van en naar het Slowaaks vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Slowaakse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Slowaaks vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Slowaaks – Nederlands, Nederlands – Slowaaks, Duits – Slowaaks, Slowaaks - Duits en Engels – Slowaaks zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Slowaakse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse financiële teksten vertalen naar het Slowaaks? Wij helpen je graag verder!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw Slowaakse vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Slowaakse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.