Professioneel vertaalbureau Almere en omstreken

Ben jij op zoek naar een vertaalbureau in de omgeving van Almere? Vertaalbureau Perfect is zeer veelzijdig, waardoor wij vrijwel alle bedrijven in en om Almere kunnen helpen met het vertalen van diverse teksten. Ons team bestaat uit projectmanagers, taalspecialisten en in-house, native vertalers. Zij hebben niet alleen kennis van diverse talen en culturen, maar ook van verschillende branches.

Daardoor ben je bij Vertaalbureau Perfect verzekerd van vertalingen die minstens zo goed zijn als de brontekst.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau almere

Een greep uit de diensten van Vertaalbureau Perfect

Binnen elke branche heb je te maken met diverse teksten die vertaald moeten worden. Het is dan wel zo fijn als je één vertaalbureau vlakbij Almere in kan schakelen voor het vertalen van alle teksten. De vertalingen hebben dan dezelfde ‘tone of voice’ en een consistente kwaliteit. Vertaalbureau Perfect biedt een breed scala aan vertaaldiensten aan. Onze vertalers kunnen bijvoorbeeld juridische teksten vertalen, zoals contracten, jaarverslagen en aktes. Voor de technische branche bieden wij onder andere agrarische vertalingen, InDesign vertalingen en app vertalingen aan. Daarnaast kun je bij ons terecht voor digitale en specialistische vertalingen, waaronder het vertalen van webshops, SEO-teksten, advertenties, boeken en brochures.

Vertaalbureau Almere voor bedrijven

Het uitkiezen van een vertaalbureau vereist de nodige zorgvuldigheid. Het bureau is tenslotte verantwoordelijk voor alle vertalingen. Bij Vertaalbureau Perfect zorgen we voor een persoonlijke en transparante communicatie, om optimaal samen te kunnen werken. Via onze website kun je eenvoudig de tarieven berekenen. Om je te overtuigen van onze kwaliteit kun je eerst een gratis proeftekst aanvragen. Deze service is beschikbaar voor bedrijven met grote opdrachten (van 10.000 woorden of meer). Je ontvangt van ons een proefvertaling van maximaal 300 woorden. Zo weet je zeker dat ons vertaalbureau in de buurt van Almere de juiste keuze is.

Afspraak maken

Wil je jouw vertaalopdracht met ons bespreken of wil je meer informatie over onze diensten? Maak dan telefonisch een afspraak bij één van onze vestigingen. De vestigingen in Amsterdam (020 – 205 0256) en Utrecht (020 – 205 0256) zijn goed te bereiken vanuit Almere. Wil je liever bij jou op kantoor de opdracht bespreken? Onze projectmanagers komen graag naar je toe. Als je vragen hebt kun je ons een mail sturen via info@vertaalbureau-perfect.nl.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >