Ons vertaalbureau in Nijmegen

Ben je op zoek naar een vertaalbureau in Nijmegen? Vertaalbureau Perfect helpt je graag verder. Hoewel wij geen kantoor hebben in Nijmegen zijn wij in staat om je met zekerheid, snelheid en gemak van een vertaling te voorzien. Dit komt doordat wij gebruik maken van een online offertetraject. Mocht je liever in een persoonlijk overleg de wensen kenbaar maken dan komen wij graag bij op bezoek. Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak te maken bij één van onze locaties zoals Arnhem.

Hoogopgeleide native speakers met ervaring

Ons hele vertaalteam bestaat uit hoogopgeleide native speakers. Zij zijn specialist in de taal en cultuur van hun land. Het verschil tussen een native speaker en een “gewone” vertaler is dat de native speaker niet letterlijk vertaalt, maar rekening houdt met de cultuur en de gewoontes van het desbetreffende land.

vertaalbureau nijmegen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Alle talen en vakgebieden

Vertaalbureau Perfect is een snelgroeiend bedrijf dat door de jaren heen steeds meer talen aan haar portfolio heeft kunnen toevoegen. Inmiddels kunnen wij teksten vertalen naar vrijwel elke taal. Ook specialistische vakgebieden zijn geen probleem. Al onze vertalers hebben naast een taalspecialisme ook expertise in een vakgebied en vertalen hier dagelijks in.

Professioneel gecertificeerd vertaalbureau

Laat een professionele indruk achter bij je klanten door je documenten te laten vertalen door Vertaalbureau Perfect. Wij zijn ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Deze certificering geeft aan dat wij voldoen aan de allerhoogste eisen in de vertaalwereld. Een van de eisen van deze certificering is dat de vertaling altijd wordt gecontroleerd door een ervaren revisor.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 702 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2023 - Vertaalbureau Perfect B.V.