Ons vertaalbureau in Nijmegen

Ben je op zoek naar een vertaalbureau in Nijmegen? Vertaalbureau Perfect helpt je graag verder. Hoewel wij geen kantoor hebben in Nijmegen zijn wij in staat om je met zekerheid, snelheid en gemak van een vertaling te voorzien. Dit komt doordat wij gebruik maken van een online offertetraject.

Mocht je liever in een persoonlijk overleg de wensen kenbaar maken dan komen wij graag bij op bezoek. Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak te maken bij één van onze locaties.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau Nijmegen

Hoogopgeleide native speakers met ervaring

Ons hele vertaalteam bestaat uit hoogopgeleide native speakers. Zij zijn specialist in de taal en cultuur van hun land. Het verschil tussen een native speaker en een “gewone” vertaler is dat de native speaker niet letterlijk vertaalt, maar rekening houdt met de cultuur en de gewoontes van het desbetreffende land.

Alle talen en vakgebieden

Vertaalbureau Perfect is een snelgroeiend bedrijf dat door de jaren heen steeds meer talen aan haar portfolio heeft kunnen toevoegen. Inmiddels kunnen wij teksten vertalen naar vrijwel elke taal. Ook specialistische vakgebieden zijn geen probleem. Al onze vertalers hebben naast een taalspecialisme ook expertise in een vakgebied en vertalen hier dagelijks in.

Professioneel gecertificeerd vertaalbureau

Laat een professionele indruk achter bij je klanten door je documenten te laten vertalen door Vertaalbureau Perfect. Wij zijn ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Deze certificering geeft aan dat wij voldoen aan de allerhoogste eisen in de vertaalwereld. Een van de eisen van deze certificering is dat de vertaling altijd wordt gecontroleerd door een ervaren revisor.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >