Ons vertaalbureau in Nijmegen

Ben je op zoek naar een vertaalbureau in Nijmegen? Vertaalbureau Perfect helpt je graag verder. Hoewel wij geen kantoor hebben in Nijmegen zijn wij in staat om je met zekerheid, snelheid en gemak van een vertaling te voorzien. Dit komt doordat wij gebruik maken van een online offertetraject. 

Mocht je liever in een persoonlijk overleg de wensen kenbaar maken dan komen wij graag bij op bezoek. Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak te maken bij één van onze locaties.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau Nijmegen

Hoogopgeleide native speakers met ervaring

Ons hele vertaalteam bestaat uit hoogopgeleide native speakers. Zij zijn specialist in de taal en cultuur van hun land. Het verschil tussen een native speaker en een “gewone” vertaler is dat de native speaker niet letterlijk vertaalt, maar rekening houdt met de cultuur en de  gewoontes van het desbetreffende land.

Alle talen en vakgebieden

Vertaalbureau Perfect is een snelgroeiend bedrijf dat door de jaren heen steeds meer talen aan haar portfolio heeft kunnen toevoegen. Inmiddels kunnen wij teksten vertalen naar vrijwel elke taal. Ook specialistische vakgebieden zijn geen probleem. Al onze vertalers hebben naast een taalspecialisme ook expertise in een vakgebied en vertalen hier dagelijks in.

Professioneel gecertificeerd vertaalbureau

Laat een professionele indruk achter bij je klanten door je documenten te laten vertalen door Vertaalbureau Perfect. Wij zijn ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. Deze certificering geeft aan dat wij voldoen aan de allerhoogste eisen in de vertaalwereld. Een van de eisen van deze certificering is dat de vertaling altijd wordt gecontroleerd door een ervaren  revisor.