Professioneel vertaalbureau Arnhem en omstreken

Het vertalen van teksten is een specifieke klus, waar het nodige bij komt kijken. Neem bijvoorbeeld juridische teksten. Dit vraagt om specialistische kennis van de juridische terminologie, waarbij de juiste schrijfwijze gehanteerd moet worden. Vertaalbureau Perfect helpt bedrijven in Arnhem graag met het vertalen van diverse juridische teksten, waaronder documenten, aktes, contracten en algemene voorwaarden. Ook zijn de in-house vertalers van Vertaalbureau Perfect gespecialiseerd in digitale, specialistische en technische vertalingen.

Vertaalbureau Arnhem gespecialiseerd in o.a. juridische vertalingen

Juridisch vertalen moet zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Bij deze specialistische teksten kan een verkeerde woordkeuze de betekenis van het document veranderen. Om zulke fouten te voorkomen werken bij ons vertaalbureau voor ondernemingen in Arnhem vertalers die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van juridische documenten. Zij kunnen indien gewenst ook een beëdigde vertaling aanleveren. Alleen vertalingen die door een beëdigde vertaler (beëdigd door de rechtbank) zijn opgesteld en die aan bepaalde eisen voldoen zijn rechtsgeldig. Wij hebben al vele bedrijven geholpen met het vertalen van onder andere bewijsstukken, testamenten en octrooien. Wij raden je aan om te controleren of de beëdigde vertaling noodzakelijk is.

Om de kwaliteit te waarborgen worden alle vertalingen nagelopen door een revisor.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau arnhem

Ons aanbod

Vertalingen kun je het best laten uitvoeren door een specialist. Dat geldt niet alleen voor juridische teksten, maar ook voor digitale teksten, technische teksten en specialistische teksten. Bij ons vertaalbureau vlakbij Arnhem werken in-house vertalers met kennis van diverse branches. Wij bieden onder andere vertalingen aan voor de financiële branche, de chemische & farmaceutische branche en de ICT & internet branche. De vertalers zijn bekend met de terminologie, waardoor de tekst inhoudelijk correct is. Tevens zijn zij native speakers. Native speakers zijn opgegroeid in het land waar de doeltaal gesproken wordt. Vertaalbureau Perfect kan dankzij de specialistische vertalers een kwaliteitsgarantie bieden.

Wil je samenwerken met een vertaalbureau vlakbij Arnhem?

Wil je Vertaalbureau Perfect inschakelen voor de (juridische) vertalingen? Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. Onze vestigingen zijn verspreid over Nederland waardoor wij toegankelijk zijn voor alle bedrijven en organisaties. De dichtstbijzijnde vestiging in Utrecht is telefonisch te bereiken via 020 – 205 0256 of je kan een mail sturen naar info@vertaalbureau-perfect.nl. Wij kunnen natuurlijk ook bij jou op kantoor langskomen als dat beter uitkomt.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >