Professioneel vertaalbureau Arnhem en omstreken

Het vertalen van teksten is een specifieke klus, waar het nodige bij komt kijken. Neem bijvoorbeeld juridische teksten. Dit vraagt om specialistische kennis van de juridische terminologie, waarbij de juiste schrijfwijze gehanteerd moet worden. Vertaalbureau Perfect helpt bedrijven in Arnhem graag met het vertalen van diverse juridische teksten, waaronder documenten, aktes, contracten en algemene voorwaarden. Ook zijn de in-house vertalers van Vertaalbureau Perfect gespecialiseerd in digitale, specialistische en technische vertalingen.

Vertaalbureau Arnhem gespecialiseerd in o.a. juridische vertalingen

Juridisch vertalen moet zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Bij deze specialistische teksten kan een verkeerde woordkeuze de betekenis van het document veranderen. Om zulke fouten te voorkomen werken bij ons vertaalbureau voor ondernemingen in Arnhem vertalers die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van juridische documenten. Zij kunnen indien gewenst ook een beëdigde vertaling aanleveren. Alleen vertalingen die door een beëdigde vertaler (beëdigd door de rechtbank) zijn opgesteld en die aan bepaalde eisen voldoen zijn rechtsgeldig. Wij hebben al vele bedrijven geholpen met het vertalen van onder andere bewijsstukken, testamenten en octrooien. Wij raden je aan om te controleren of de beëdigde vertaling noodzakelijk is.

Om de kwaliteit te waarborgen worden alle vertalingen nagelopen door een revisor. 

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau arnhem

Ons aanbod

Vertalingen kun je het best laten uitvoeren door een specialist. Dat geldt niet alleen voor juridische teksten, maar ook voor digitale teksten, technische teksten en specialistische teksten. Bij ons vertaalbureau vlakbij Arnhem werken in-house vertalers met kennis van diverse branches. Wij bieden onder andere vertalingen aan voor de financiële branche, de chemische & farmaceutische branche en de ICT & internet branche. De vertalers zijn bekend met de terminologie, waardoor de tekst inhoudelijk correct is. Tevens zijn zij native speakers. Native speakers zijn opgegroeid in het land waar de doeltaal gesproken wordt. Vertaalbureau Perfect kan dankzij de specialistische vertalers een kwaliteitsgarantie bieden.

Wil je samenwerken met een vertaalbureau vlakbij Arnhem?

Wil je Vertaalbureau Perfect inschakelen voor de (juridische) vertalingen? Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. Onze vestigingen zijn verspreid over Nederland waardoor wij toegankelijk zijn voor alle bedrijven en organisaties. De dichtstbijzijnde vestiging in Utrecht is telefonisch te bereiken via 020 - 20 50 256 of je kan een mail sturen naar info@vertaalbureau-perfect.nl. Wij kunnen natuurlijk ook bij jou op kantoor langskomen als dat beter uitkomt.