Professioneel vertaalbureau Arnhem en omstreken

Het vertalen van teksten is een specifieke klus, waar het nodige bij komt kijken. Neem bijvoorbeeld juridische teksten. Dit vraagt om specialistische kennis van de juridische terminologie, waarbij de juiste schrijfwijze gehanteerd moet worden. Vertaalbureau Perfect helpt bedrijven in Arnhem graag met het vertalen van diverse juridische teksten, waaronder documenten, aktes, contracten en algemene voorwaarden. Ook zijn de in-house vertalers van Vertaalbureau Perfect gespecialiseerd in digitale, specialistische en technische vertalingen.

Vertaalbureau Arnhem gespecialiseerd in o.a. juridische vertalingen

Juridisch vertalen moet zeer nauwkeurig worden uitgevoerd. Bij deze specialistische teksten kan een verkeerde woordkeuze de betekenis van het document veranderen. Om zulke fouten te voorkomen werken bij ons vertaalbureau voor ondernemingen in Arnhem of Nijmegen vertalers die zich hebben gespecialiseerd in het vertalen van juridische documenten. Zij kunnen indien gewenst ook een beëdigde vertaling aanleveren. Alleen vertalingen die door een beëdigde vertaler (beëdigd door de rechtbank) zijn opgesteld en die aan bepaalde eisen voldoen zijn rechtsgeldig. Wij hebben al vele bedrijven geholpen met het vertalen van onder andere bewijsstukken, testamenten en octrooien. Wij raden je aan om te controleren of de beëdigde vertaling noodzakelijk is. Om de kwaliteit te waarborgen worden alle vertalingen nagelopen door een revisor.

vertaalbureau arnhem vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Ons aanbod

Vertalingen kun je het best laten uitvoeren door een specialist. Dat geldt niet alleen voor juridische teksten, maar ook voor digitale teksten, technische teksten en specialistische teksten. Bij ons vertaalbureau vlakbij Arnhem werken in-house vertalers met kennis van diverse branches. Wij bieden onder andere vertalingen aan voor de financiële branche, de chemische & farmaceutische branche en de ICT & internet branche. De vertalers zijn bekend met de terminologie, waardoor de tekst inhoudelijk correct is. Tevens zijn zij native speakers. Native speakers zijn opgegroeid in het land waar de doeltaal gesproken wordt. Vertaalbureau Perfect kan dankzij de specialistische vertalers een kwaliteitsgarantie bieden.

Wil je samenwerken met een vertaalbureau vlakbij Arnhem?

Wil je Vertaalbureau Perfect inschakelen voor de (juridische) vertalingen? Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. Onze vestigingen zijn verspreid over Nederland waardoor wij toegankelijk zijn voor alle bedrijven en organisaties. De dichtstbijzijnde vestiging in Utrecht is telefonisch te bereiken via 020 – 205 0256 of je kan een mail sturen naar info@vertaalbureau-perfect.nl. Wij kunnen natuurlijk ook bij jou op kantoor langskomen als dat beter uitkomt.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

Vertaaltechnologie

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 702 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje
98% van onze klanten beveelt ons aan
Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B Corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 15 jaar.

Bekijk onze certificeringen
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2023 - Vertaalbureau Perfect B.V.