Een brief vertalen

Brieven zijn vandaag de dag nog steeds een belangrijk onderdeel binnen het zakelijke verkeer. In de komende jaren zal het gebruik van brieven wellicht afnemen, maar ook online dient jouw brief (.PDF) vertaald te worden. Of het nou gaat om een zakelijke brief, motivatiebrief of andere type brief, jij wordt niet serieus genomen als jouw brief over taalfouten beschikt.

Voor grote- en kleine opdrachten kun jij ons vertaalbureau inschakelen. Onze beëdigde vertalers vertalen jouw brief vakkundig en controleren niet alleen of de inhoud klopt, maar ook of de juiste ‘tone of voice’ gebruikt wordt in jouw brief. Wij streven enkel naar het beste resultaat! Ga jij voor kwaliteit, dan kies je voor Vertaalbureau Perfect! Een kwalitatieve vertaling van jouw brief, document of webpagina.

Je brief vertalen in verschillende talen

Iedere brief kunnen wij in de gewenste taal vertalen. Of je nou je brief naar Engels, Frans, Duits of iedere andere taal wilt vertalen dan ben je bij Vertaalbureau Perfect aan het juiste adres! Dankzij onze in-house native speakers en onze kwaliteitsgarantie weet je zeker dat jouw brief correct vertaald wordt. Wil je graag direct informatie over onze tarieven, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

Scherpe prijzen voor het vertalen van jouw brief dankzij de inzet van slimme applicaties

Doordat wij slimme vertaalapplicaties gebruiken en onze werkprocessen efficiënt inzetten, kunnen wij jouw brieven vertalen voor zeer aantrekkelijke prijzen. Ons doel is om jouw brief 100% correct te vertalen, maar ook om op de juiste manier de boodschap over te brengen. Wij hanteren niet voor niks een kwaliteitsgarantie, zodat jij er altijd vanuit kunt gaan dat jouw brief uitstekend vertaald wordt.

Wij maken enkel gebruik van ervaren vertalers die de boodschap in jouw brief over kunnen brengen in een andere taal. Wacht daarom niet langer een laat jouw brief vertalen door één van onze ervaren native vertalers.

Wacht niet langer en laat jouw brieven vertalen door Vertaalbureau Perfect

Heb jij vragen of wil je graag meer informatie ontvangen over het vertalen van jouw brieven? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag verder! Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor overige vertaalwerkzaamheden, waaronder het vertalen van je website, vertalen van juridische documenten of het vertalen van technische vertalingen.

Wij helpen je graag met jouw brief vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >