Een brief vertalen

Brieven zijn vandaag de dag nog steeds een belangrijk onderdeel binnen het zakelijke verkeer. In de komende jaren zal het gebruik van brieven wellicht afnemen, maar ook online dient jouw brief (.PDF) vertaald te worden. Of het nou gaat om een zakelijke brief, motivatiebrief of andere type brief, jij wordt niet serieus genomen als jouw brief over taalfouten beschikt.

Voor grote- en kleine opdrachten kun jij ons vertaalbureau inschakelen. Onze beëdigde vertalers vertalen jouw brief vakkundig en controleren niet alleen of de inhoud klopt, maar ook of de juiste ‘tone of voice’ gebruikt wordt in jouw brief. Wij streven enkel naar het beste resultaat! Ga jij voor kwaliteit, dan kies je voor Vertaalbureau Perfect! Een kwalitatieve vertaling van jouw brief, document of webpagina.

Je brief vertalen in verschillende talen

Iedere brief kunnen wij in de gewenste taal vertalen. Of je nou je brief naar Engels, Frans, Duits of iedere andere taal wilt vertalen dan ben je bij Vertaalbureau Perfect aan het juiste adres! Dankzij onze in-house native speakers en onze kwaliteitsgarantie weet je zeker dat jouw brief correct vertaald wordt. Wil je graag direct informatie over onze tarieven, vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan!

brief vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Scherpe prijzen voor het vertalen van jouw brief dankzij de inzet van slimme applicaties

Doordat wij slimme vertaalapplicaties gebruiken en onze werkprocessen efficiënt inzetten, kunnen wij jouw brieven vertalen voor zeer aantrekkelijke prijzen. Ons doel is om jouw brief 100% correct te vertalen, maar ook om op de juiste manier de boodschap over te brengen. Wij hanteren niet voor niks een kwaliteitsgarantie, zodat jij er altijd vanuit kunt gaan dat jouw brief uitstekend vertaald wordt.

Wij maken enkel gebruik van ervaren vertalers die de boodschap in jouw brief over kunnen brengen in een andere taal. Wacht daarom niet langer een laat jouw brief vertalen door één van onze ervaren native vertalers.

Wacht niet langer en laat jouw brieven vertalen door Vertaalbureau Perfect

Heb jij vragen of wil je graag meer informatie ontvangen over het vertalen van jouw brieven? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag verder! Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor overige vertaalwerkzaamheden, waaronder het vertalen van je website, vertalen van juridische documenten of het vertalen van technische vertalingen.

Onze werkwijze voor brief vertalingen

Alle brief vertalingen doorlopen de volgende stappen:
brief vertalen vertaalbureau perfect stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen

Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier, per e-mail of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

brief vertalen vertaalbureau perfect stap 2
Stap 2

We bestuderen je aanvraag aandachtig

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

brief vertalen vertaalbureau perfect stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler

Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers. We kijken naar ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

brief vertalen vertaalbureau perfect stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

brief vertalen vertaalbureau perfect stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

brief vertalen vertaalbureau perfect stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling

De geselecteerde revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

brief vertalen vertaalbureau perfect stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Tarieven brief vertalen

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat je betaalt voor brief vertalingen. Omdat Vertaalbureau Perfect graag zo transparant mogelijk is, zie je in de onderstaande tabel welke kosten (per woord) wij hanteren voor jouw brief vertalingen.

Veelgestelde vragen bij brief vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de brief vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer informatie over de certificering(en) →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer informatie over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een brief vertalingen af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect heeft drie vertaaloplossingen met verschillende prijsstellingen waaruit gekozen kan worden; Economy, Excellent en Express. Deze hebben elk verschillende prijzen per woord en verschillende voordelen, waaronder levertijd en soort revisie. Vandaar dat de prijzen van brief vertalingen per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Vertaaltechnologie bij brief vertalingen

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de brief vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de brief vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de brief vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij leveren topkwaliteit vertalingen voor o.a.

 Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw brief vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.