Aansprekend een folder vertalen

Folders zijn een uitstekende manier om een nieuw product bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen. Een aantrekkelijke folder met een goedgeschreven tekst overtuigt lezers dat ze contact met je op moeten nemen voor meer informatie of zelfs om tot koop over te gaan. Wil je je Nederlandse folder bij meer mensen onder de aandacht brengen, dan kun je deze folder laten vertalen. Vertaal deze bijvoorbeeld naar het Engels of Spaans voor een groter bereik of naar het Japans of Koreaans als je specifiek de Aziatische markt op wilt gaan.

Folder vertalen met behoud van opmaak

Je folder heb je ontworpen in een DTP programma zoals InDesign. Dit is voor ons als vertaalbureau erg handig omdat wij de tekst eenvoudig uit het bestand kunnen halen en vertalen in een vertaalprogramma. Hierbij wordt de opmaak en stijl van jouw tekst behouden. In sommige talen zijn zinnen langer dan in het Nederlands. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Frans. Als de tekst langer of breder is in de doeltaal, waardoor de lay-out van je tekst anders wordt, dan nemen wij uiteraard contact met je op om dit te bespreken.

folder vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Folder vertalen door native speaker vertalers

Een folder vertalen voor het buitenland is geen eenvoudige klus. Vertalen gaat verder dan alleen woordjes omzetten naar de doeltaal. Voor een goede vertaling moet gekeken worden naar de context. Onze medewerkers weten dit. Zij zijn opgegroeid met een taal en weten waar zij bij een vertaling rekening moeten houden.

Perfecte folder vertaling, gegarandeerd

Wij bieden je de zekerheid van een eindproduct van de hoogste kwaliteit. Wij hebben namelijk twee ISO certificeringen. Dit zijn kwaliteitsnormen die strenge eisen stellen aan al onze vertalingen. Wij werken alleen met hoogopgeleide vertalers die gespecialiseerd zijn in bepaalde vakgebieden. Daarnaast worden de projecten gecontroleerd door ervaren revisors voordat ze aan de klant worden geleverd. Hierdoor kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit vertaling garanderen.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw folder vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw folder vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.