Aansprekend een folder vertalen

Folders zijn een uitstekende manier om een nieuw product bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen. Een aantrekkelijke folder met een goedgeschreven tekst overtuigt lezers dat ze contact met je op moeten nemen voor meer informatie of zelfs om tot koop over te gaan. Wil je je Nederlandse folder bij meer mensen onder de aandacht brengen, dan kun je deze folder laten vertalen. Vertaal deze bijvoorbeeld naar het Engels of Spaans voor een groter bereik of naar het Japans of Koreaans als je specifiek de Aziatische markt op wilt gaan.

Folder vertalen met behoud van opmaak

Je folder heb je ontworpen in een DTP programma zoals InDesign. Dit is voor ons als vertaalbureau erg handig omdat wij de tekst eenvoudig uit het bestand kunnen halen en vertalen in een vertaalprogramma. Hierbij wordt de opmaak en stijl van jouw tekst behouden. In sommige talen zijn zinnen langer dan in het Nederlands. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Frans.

Als de tekst langer of breder is in de doeltaal, waardoor de lay-out van je tekst anders wordt, dan nemen wij uiteraard contact met je op om dit te bespreken.

“Het is een eer om anderen te mogen helpen in hun vertaalbehoefte.”

Kevin
Projectmanager
folder vertalen

Folder vertalen door native speaker vertalers

Een folder vertalen voor het buitenland is geen eenvoudige klus. Vertalen gaat verder dan alleen woordjes omzetten naar de doeltaal. Voor een goede vertaling moet gekeken worden naar de context. Onze medewerkers weten dit. Zij zijn opgegroeid met een taal en weten waar zij bij een vertaling rekening moeten houden.

Perfecte folder vertaling, gegarandeerd

Wij bieden je de zekerheid van een eindproduct van de hoogste kwaliteit. Wij hebben namelijk twee ISO certificeringen. Dit zijn kwaliteitsnormen die strenge eisen stellen aan al onze vertalingen. Wij werken alleen met hoogopgeleide vertalers die gespecialiseerd zijn in bepaalde vakgebieden. Daarnaast worden de projecten gecontroleerd door ervaren revisors voordat ze aan de klant worden geleverd. Hierdoor kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit vertaling garanderen.