Aansprekend een folder vertalen

Folders zijn een uitstekende manier om een nieuw product bij potentiële klanten onder de aandacht te brengen. Een aantrekkelijke folder met een goedgeschreven tekst overtuigt lezers dat ze contact met je op moeten nemen voor meer informatie of zelfs om tot koop over te gaan. Wil je je Nederlandse folder bij meer mensen onder de aandacht brengen, dan kun je deze folder laten vertalen. Vertaal deze bijvoorbeeld naar het Engels of Spaans voor een groter bereik of naar het Japans of Koreaans als je specifiek de Aziatische markt op wilt gaan.

Folder vertalen met behoud van opmaak

Je folder heb je ontworpen in een DTP programma zoals InDesign. Dit is voor ons als vertaalbureau erg handig omdat wij de tekst eenvoudig uit het bestand kunnen halen en vertalen in een vertaalprogramma. Hierbij wordt de opmaak en stijl van jouw tekst behouden. In sommige talen zijn zinnen langer dan in het Nederlands. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Frans.

Als de tekst langer of breder is in de doeltaal, waardoor de lay-out van je tekst anders wordt, dan nemen wij uiteraard contact met je op om dit te bespreken.

“Het is een eer om anderen te mogen helpen in hun vertaalbehoefte.”

Kevin
Projectmanager
folder vertalen

Folder vertalen door native speaker vertalers

Een folder vertalen voor het buitenland is geen eenvoudige klus. Vertalen gaat verder dan alleen woordjes omzetten naar de doeltaal. Voor een goede vertaling moet gekeken worden naar de context. Onze medewerkers weten dit. Zij zijn opgegroeid met een taal en weten waar zij bij een vertaling rekening moeten houden.

Perfecte folder vertaling, gegarandeerd

Wij bieden je de zekerheid van een eindproduct van de hoogste kwaliteit. Wij hebben namelijk twee ISO certificeringen. Dit zijn kwaliteitsnormen die strenge eisen stellen aan al onze vertalingen. Wij werken alleen met hoogopgeleide vertalers die gespecialiseerd zijn in bepaalde vakgebieden. Daarnaast worden de projecten gecontroleerd door ervaren revisors voordat ze aan de klant worden geleverd. Hierdoor kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit vertaling garanderen.

Wij helpen je graag met jouw folder vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >