Accuraat een verklaring vertalen

Als je gaat reizen of verhuizen, dan heb je waarschijnlijk verklaringen nodig. Verklaringen worden in Nederland doorgaans in het Nederlands uitgegeven en dat is in het buitenland niet handig. Je kunt daarom je verklaring het beste naar het Engels laten vertalen, omdat die taal in veel landen gesproken worden. Mocht je je verklaring toch liever in een andere taal vertaald willen hebben, dan is dat voor Vertaalbureau Perfect ook geen probleem.

Foutloos je verklaring laten vertalen

Een verklaring is een belangrijk document waar geen fouten in mogen voorkomen. Door fouten ontstaan misverstanden en die wil je voorkomen. Daarom laten wij jouw verklaring vertalen door een ervaren vertaler die gespecialiseerd is in het soort verklaring. Voor je doktersverklaring hebben wij medische vertalers, voor een notariële verklaring hebben wij juridische vertalers en onze financiële vertalers kunnen een accountants verklaring vertalen.

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Daarom zijn wij zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. ISO-9001 vereist dat wij continu onze kwaliteitsnormen optimaliseren. Hiermee verhogen wij de klanttevredenheid. ISO-17100 heeft als doel dat de kwaliteit van onze vertalingen gewaarborgd wordt. Alleen erkende vertaalbureaus voldoen hieraan. Wij laten onze vertalingen alleen uitvoeren door erkende en ervaren vertalers die native speaker zijn in een vreemde taal. Daarnaast worden alle vertalingen gecontroleerd door een ervaren revisor. Zo kunnen wij jou ervan verzekeren dat jouw vertaling van de hoogste kwaliteit is.

Dit doen wij met de tevredenheidsgarantie: mocht je niet helemaal tevreden zijn met je vertaling, dan passen wij deze binnen 30 dagen na levering kosteloos aan.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
verklaring vertalen

Geheimhoudingsverklaring van toepassing

Op elk vertaalproject dat wij aannemen geldt een geheimhoudingsplicht. Hierover lees je meer in onze algemene voorwaarden. Mocht je een aanvullende geheimhoudingsverklaring wensen, dan bespreken wij dit graag met je.

Wij helpen je graag met jouw verklaring vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >