Accuraat een verklaring vertalen

Als je gaat reizen of verhuizen, dan heb je waarschijnlijk verklaringen nodig. Verklaringen worden in Nederland doorgaans in het Nederlands uitgegeven en dat is in het buitenland niet handig. Je kunt daarom je verklaring het beste naar het Engels laten vertalen, omdat die taal in veel landen gesproken worden. Mocht je je verklaring toch liever in een andere taal vertaald willen hebben, dan is dat voor Vertaalbureau Perfect ook geen probleem.

Foutloos je verklaring laten vertalen

Een verklaring is een belangrijk document waar geen fouten in mogen voorkomen. Door fouten ontstaan misverstanden en die wil je voorkomen. Daarom laten wij jouw verklaring vertalen door een ervaren vertaler die gespecialiseerd is in het soort verklaring. Voor je doktersverklaring hebben wij medische vertalers, voor een notariële verklaring hebben wij juridische vertalers en onze financiële vertalers kunnen een accountants verklaring vertalen.

verklaring vertalen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Daarom zijn wij zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. ISO-9001 vereist dat wij continu onze kwaliteitsnormen optimaliseren. Hiermee verhogen wij de klanttevredenheid. ISO-17100 heeft als doel dat de kwaliteit van onze vertalingen gewaarborgd wordt. Alleen erkende vertaalbureaus voldoen hieraan. Wij laten onze vertalingen alleen uitvoeren door erkende en ervaren vertalers die native speaker zijn in een vreemde taal. Daarnaast worden alle vertalingen gecontroleerd door een ervaren revisor. Zo kunnen wij jou ervan verzekeren dat jouw vertaling van de hoogste kwaliteit is. Dit doen wij met de kwaliteitsgarantie: mocht je niet helemaal tevreden zijn met je vertaling, dan passen wij deze binnen 30 dagen na levering kosteloos aan.

Geheimhoudingsverklaring van toepassing

Op elk vertaalproject dat wij aannemen geldt een geheimhoudingsplicht. Hierover lees je meer in onze algemene voorwaarden. Mocht je een aanvullende geheimhoudingsverklaring wensen, dan bespreken wij dit graag met je.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw verklaring vertalen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw verklaring vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie
Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.