Accuraat een verklaring vertalen

Als je gaat reizen of verhuizen, dan heb je waarschijnlijk verklaringen nodig. Verklaringen worden in Nederland doorgaans in het Nederlands uitgegeven en dat is in het buitenland niet handig. Je kunt daarom je verklaring het beste naar het Engels laten vertalen, omdat die taal in veel landen gesproken worden. Mocht je je verklaring toch liever in een andere taal vertaald willen hebben, dan is dat voor Vertaalbureau Perfect ook geen probleem.

Foutloos je verklaring laten vertalen

Een verklaring is een belangrijk document waar geen fouten in mogen voorkomen. Door fouten ontstaan misverstanden en die wil je voorkomen. Daarom laten wij jouw verklaring vertalen door een ervaren vertaler die gespecialiseerd is in het soort verklaring. Voor je doktersverklaring hebben wij medische vertalers, voor een notariële verklaring hebben wij juridische vertalers en onze financiële vertalers kunnen een accountants verklaring vertalen.

ISO gecertificeerd vertaalbureau

Klanttevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Daarom zijn wij zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd. ISO-9001 vereist dat wij continu onze kwaliteitsnormen optimaliseren. Hiermee verhogen wij de klanttevredenheid. ISO-17100 heeft als doel dat de kwaliteit van onze vertalingen gewaarborgd wordt. Alleen erkende vertaalbureaus voldoen hieraan. Wij laten onze vertalingen alleen uitvoeren door erkende en ervaren vertalers die native speaker zijn in een vreemde taal. Daarnaast worden alle vertalingen gecontroleerd door een ervaren revisor. Zo kunnen wij jou ervan verzekeren dat jouw vertaling van de hoogste kwaliteit is. 

Dit doen wij met de tevredenheidsgarantie: mocht je niet helemaal tevreden zijn met je vertaling, dan passen wij deze binnen 30 dagen na levering kosteloos aan.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
verklaring vertalen

Geheimhoudingsverklaring van toepassing

Op elk vertaalproject dat wij aannemen geldt een geheimhoudingsplicht. Hierover lees je meer in onze algemene voorwaarden. Mocht je een aanvullende geheimhoudingsverklaring wensen, dan bespreken wij dit graag met je.