Vertaalbureau onderwijs: vertalingen onderwijs branche

In toenemende mate wordt het onderwijs internationaler. Studenten voltooien een gedeelte van hun studie elders, de samenwerking tussen internationale opleidingsinstituten neemt toe en ook docenten, wetenschappers en ondersteunend personeel delen hun kennis over landsgrenzen. De vraag naar vertalingen voor de onderwijsbranche blijft dan ook groeien. Bij ons, als vertaalbureau onderwijs, kun je terecht voor gespecialiseerde vertalingen voor het onderwijs, geschreven door professionele vertalers met de juiste achtergrond. Nieuwsgierig naar partijen uit de onderwijsbranche die je voorgingen? Lees over de positieve ervaringen van Erasmus Universiteit Rotterdam en TU Delft.

Vertalingen onderwijs en lokalisatie

Juist wanneer het gaat om vertalingen voor het onderwijs, is het van belang om ook kennis te hebben van de culturele normen en waarden van de doelgroep. Daarom is het belangrijk om niet alleen te zorgen voor een correcte omzetting van woorden naar een andere taal, maar ook te kijken naar de mogelijkheden die lokalisatie biedt. Dit betekent dat de tekst in het geheel aansluit op de geldende regels van de doelgroep en dat gebruik wordt gemaakt van cultuurgerelateerde nuances, woordgebruik en toonzetting. Meer weten over lokalisatie? Vertaalbureau Perfect legt je graag het verschil uit tussen een vertaling en lokalisatie.

onderwijs vertalingen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Kwaliteitsgarantie vertalingen onderwijs

Vertaalbureau Perfect staat voor kwaliteit. Omdat we dit niet alleen in woorden willen uitdrukken, maar ook willen laten zien, zorgen we dat onze kwaliteit getoetst wordt. Zo voldoen we aan zowel de ISO-9001 als de ISO-17100 norm. Dit betekent dat we voldoen aan eisen met betrekking tot de inzet en opleiding van onze vertalers, tot het waarborgen van kwaliteit en de manier waarop we projecten beheren. Een van de aanvullende eisen van de ISO-17100 norm is dat een tekst altijd gereviseerd wordt door een tweede vertaler.

Vrijblijvende offerte voor een vertaling onderwijs branche

Wil je op korte termijn een tekst laten vertalen door een vertaalbureau onderwijs? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan en vertel ons je wensen. We gaan razendsnel voor je aan de slag en voorzien je van een scherpe offerte. Liever eerst een proefvertaling om een beeld te krijgen van wat je kunt verwachten? Of heb je andere vragen over vertalingen voor het onderwijs? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw onderwijs vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw onderwijs vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.