Transport & logistiek

Ben je actief in de transport- & logistieksector en op zoek naar een betrouwbare vertaaldienst? In deze sector is het vaak van belang dat documentatie op een professionele en snelle wijze vertaald wordt. Omdat vertaalbureau Perfect een toonaangevend vertaalbureau is in Nederland hebben wij ruime ervaring met het vertalen voor deze omvangrijke branche.

Ervaring in de transport- & logistiekbranche

Wij moeten regelmatig technische documenten vertalen en douanedocumenten. Maar ook moeten wij vaak websites vertalen voor organisaties uit de transport- & logistieksector. Deze vertalingen dienen nauwkeurig en aansprekend uitgevoerd te worden. Een klein foutje in de vertaling kan grote gevolgen hebben. Hier zijn wij ons, bij Vertaalbureau Perfect, goed van bewust. Wij werken dan ook uitsluitend met hoogopgeleide en ervaren native speakers.

Zij denken graag met je mee en kennen de vaktermen uit de branche goed.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
verklaring vertalen

ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd

Wij merken dat bij de vertalingen voor de logistieke sector vaak haast is geboden. Door ons interne team van vertalers kunnen wij snel schakelen, zodat jij de vertaling op tijd binnen krijgt. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit. Vertaalbureau Perfect behoort tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Dit betekent voor jou als klant extra zekerheid betreffende de kwaliteit van de vertalingen. Naast een hoge kwaliteit vinden wij een goede prijs ook belangrijk. Door zoveel mogelijk bedrijfsprocessen te automatiseren, zijn wij in staat vertalingen tegen zeer scherpe tarieven aan te bieden. Wij zijn dan ook het voordeligste gecertificeerde vertaalbureau van Nederland.

Wij helpen je graag met jouw transport & logistiek vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >