Vertalingen voor overheden

Wij vertalen regelmatig documenten voor overheden zoals ministeries en gemeenten. Zij waarderen onze vertalingen, duidelijk vastgelegde afspraken en het inzicht dat wij verschaffen in de gemaakte opdrachten op ons online klantenplatform.

Wij kunnen overheidsvertalingen snel leveren

Voor de meerderheid van de overheden waar wij voor vertalen moeten wij vaak snel de vertaling verzorgen. Door onze ruime vertaalcapaciteit kunnen wij snel beginnen met de opdracht en indien nodig zelfs met meerdere vertalers aan de vertaling werken. Onze projectmanagers zijn tijdens werkdagen altijd bereikbaar om snel te schakelen en kunnen direct de haalbare deadline met onze klanten overleggen. De tarievencalculator op onze website geeft een snelle indicatie over te halen levertijd.

overheidsvertalingen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare (vertaal)partner."
Kevin Schreuder – Projectmanager

Gecertificeerde vertalingen voor overheden

Vertaalbureau Perfect is gecertificeerd volgens de ISO-9001 norm en de ISO-17100 certificering. Deze normen vereisen dat ervaren vertalers de tekst vertalen en dat deze wordt geredigeerd door nauwkeurige revisors. De ISO-9001 is voornamelijk gericht op het continu verhogen van de klanttevredenheid en kwaliteitszorg. Tevens dient het projectmanagement aan diverse eisen te voldoen volgens deze norm, zoals duidelijke procedures, offertes en facturen voor de klant. De ISO-17100 richt zich op de kwaliteit van het vertalen. Elk jaar wordt er een audit uitgevoerd door een onafhankelijke audit-instantie.

Wij vertalen voor

Wij helpen je graag met jouw overheidsvertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw overheidsvertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 636 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
– Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo quote
98% van onze klanten beveelt ons aan Vertaalbureau Perfect
Onze klanten zijn ons visitekaartje

98% van onze klanten beveelt ons aan

Lees wat klanten zeggen
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie Vertaalbureau Perfect
Vertrouw op Vertaalbureau Perfect

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Uniek is onze kwaliteitsgarantie die op elke vertaling van toepassing is. Daarnaast zijn wij B corp gecertificeerd. Een B Corp realiseert ook sociale en duurzame impact. Zo willen wij globalisering positief laten bijdragen. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim 14 jaar.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt Vertaalbureau Perfect
Vertaalbureau voor ieder vakgebied

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen
Meet the team

Wie zijn wij?

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek vast wie we zijn.
Ontmoet ons team
Ontmoet ons team
© Copyright 2022 - Vertaalbureau Perfect B.V.