Vertalingen voor overheden

Wij vertalen regelmatig documenten voor overheden zoals ministeries en gemeenten. Zij waarderen onze vertalingen, duidelijk vastgelegde afspraken en het inzicht dat wij verschaffen in de gemaakte opdrachten op ons online klantenplatform.

Wij kunnen snel leveren

Voor de meerderheid van de overheden waar wij voor vertalen moeten wij vaak snel de vertaling verzorgen. Door onze ruime vertaalcapaciteit kunnen wij snel beginnen met de opdracht en indien nodig zelfs met meerdere vertalers aan de vertaling werken. Onze projectmanagers zijn tijdens werkdagen altijd bereikbaar om snel te schakelen en kunnen direct de haalbare deadline met onze klanten overleggen. De tarievencalculator op onze website geeft een snelle indicatie over te halen levertijd.

“Het is een eer om anderen te mogen helpen in hun vertaalbehoefte.”

Kevin
Projectmanager
Vertaalbureau Haarlem

ISO Gecertificeerde vertaalpartner

Vertaalbureau Perfect is gecertificeerd volgens de ISO-9001 norm en de ISO-17100 certificering. Deze normen vereisen dat ervaren vertalers de tekst vertalen en dat deze wordt geredigeerd door nauwkeurige revisors. De ISO-9001 is voornamelijk gericht op het continu verhogen van de klanttevredenheid en kwaliteitszorg. Tevens dient het projectmanagement aan diverse eisen te voldoen volgens deze norm, zoals duidelijke procedures, offertes en facturen voor de klant. De ISO-17100 richt zich op de kwaliteit van het vertalen. Elk jaar wordt er een audit uitgevoerd door een onafhankelijke auditinstantie.

Wij helpen je graag met jouw overheidsvertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >