Deskundig vertaaladvies? Neem contact op!

Vertaalbureau Perfect is 12e geworden in de:

  1. Vraag een vrijblijvende offerte aan
  2. Ontvang de offerte met gepast advies
  3. Bevestig de offerte en ontvang uw vertalingen en factuur per e-mail

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag

Juridische vertaling

Voor diverse advocatenkantoren en bedrijven zijn wij de vaste leverancier van juridische vertalingen. Zij waarderen onze zorgvuldigheid en snelheid van reageren. Voor het uitvoeren van een juridische vertaling is specialistische kennis noodzakelijk. Deze kennis ontwikkelen wij dagelijks verder. Een onjuist vertaald woord in de vertaling  kan al aanleiding geven tot een verkeerde interpretatie van de tekst. Uw tekst zal daarom vertaald worden door een juridische vertaler die volledig op de hoogte is van de terminologie, stijl en schrijfwijzen in juridische documenten. Uiteraard is het ook mogelijk om een beëdigde vertaling te verzorgen.

Betrouwbaar juridisch vertaalbureau

Als juridisch vertaalbureau hebben wij meerdere ervaren juridische en beëdigde vertalers in dienst. Vertalers die juridische documenten met gevoel kunnen vertalen en juridisch jargon met dezelfde finesse kunnen toepassen als juristen. Deze vakkennis is van groot belang, omdat een kwalitatief goede juridische vertalingen geen fouten mag bevatten en zo objectief mogelijk moet zijn.

Zorgvuldig & vertrouwelijk

Op elk vertaalproject is een geheimhouding van toepassing (zie onze algemene voorwaarden). Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsverklaring getekend en zijn betrokken bij uw stukken. Wij weten dat er vaak strakke deadlines van toepassing zijn op de projecten van onze klanten. Wij reageren daarom snel op uw vragen. Daarnaast communiceren altijd een duidelijke levertijd en prijs in onze offertes.

Gericht op kwaliteit, maar ook prijsbewust

Kwaliteit staat bij Vertaalbureau Perfect voorop. Wij zijn zowel ISO9001 als NEN-EN-15038 gecertificeerd. Deze normen stellen strenge eisen aan ons vertaalbureau. Deze kwaliteitskeurmerken verplichten ons onder andere gebruik te maken van ervaren revisoren om elke juridische vertaling nauwkeurig te controleren.

Wij verzorgen onder andere de volgende juridische vertalingen:

Voor (nader) juridisch advies kunt u terecht bij tweetalige advocatenkantoor Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwalte aan de Boddenkampsingel 76, 7514AR te Enschede.
Website: www.dijksleijssen.nl

Voor meer informatie of vragen kunt u contact op nemen met Rechtsanwalt A. Wevers.
E-mail: wevers@dijksleijssen.nl
Tel.: +31 (0)53- 486 1285

Wij verzorgen graag voor u een juridische vertaling. Vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan
offerte binnen 1 werkdag
Maak kennis met ons
of vraag een proefvertaling aan