Accuraat een testament vertalen

De dood is iets waar wij liever niet over nadenken. Wel zijn we ons ervan bewust dat we na onze dood mensen met verdriet achter laten en om hun hierin enigszins te helpen, stellen wij een testament op. Dit document schept duidelijkheid en geeft je nabestaanden de rust die ze nodig hebben. Als je in het buitenland onroerend goed hebt, dan is het praktisch om je testament te vertalen naar de taal van dat land. Dan neem je die zorg bij je nabestaanden uit handen en is ook dat geregeld.

Foutloze vertaling van jouw testament

Bij de afwikkeling van een testament zijn verschillende instanties betrokken. Een goed opgesteld testament dat perfect is vertaald versoepelt de ingewikkelde procedures die bij deze afwikkeling komen kijken. Onze medewerkers weten hoe belangrijk het is om foutloos te werken, vooral bij juridische documenten. Zelfs kleine foutjes kunnen grote gevolgen hebben bij juridische documenten. Daarom raden wij aan om bij juridische vertalingen te kiezen voor “kwaliteitscontrole volledig”. Het testament wordt dan volledig en grondig gecontroleerd door een ervaren revisor, zodat je verzekerd bent van een foutloos testament.

Testament vertalen naar elke gewenste taal

Wij werken alleen met hoogopgeleide vertalers die tevens native speakers zijn in een vreemde taal. Hiermee verzekeren wij je dat al onze werk van de hoogste kwaliteit is. Wij kunnen je testament vertalen naar elke gewenste taal. 

Denk hierbij aan de gangbare talen als Spaans en Frans, maar ook andere talen zoals BulgaarsNoors of Portugees. Ook voor de Aziatische talen kun je bij ons terecht.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
Testament vertalen

Beëdigde vertaling

Onze juridische vertalers zijn beëdigd. Dit betekent dat ze voor een bepaalde talencombinatie door een rechtbank zijn beëdigd. Een beëdigde vertaling moet op een specifieke manier worden aangeleverd: de vertaler waarmerkt zijn werk door deze onlosmakelijk te bevestigen aan het originele document. Daarna verklaart hij dat de vertaling correct en volledig is en voorziet de verklaring met handtekening en stempel.

Onze kwaliteitsgarantie van jouw vertaalde testament

Wij garanderen dat de vertaling van jouw testament van de hoogste kwaliteit zal zijn. Ben je niet tevreden met het eindproduct, dan kun je dit binnen 30 dagen na levering aangeven, en wij passen dit kosteloos aan. Dit is onze kwaliteitsgarantie.