Accuraat een testament vertalen

De dood is iets waar wij liever niet over nadenken. Wel zijn we ons ervan bewust dat we na onze dood mensen met verdriet achter laten en om hun hierin enigszins te helpen, stellen wij een testament op. Dit document schept duidelijkheid en geeft je nabestaanden de rust die ze nodig hebben. Als je in het buitenland onroerend goed hebt, dan is het praktisch om je testament te vertalen naar de taal van dat land. Dan neem je die zorg bij je nabestaanden uit handen en is ook dat geregeld.

Foutloze vertaling van jouw testament

Bij de afwikkeling van een testament zijn verschillende instanties betrokken. Een goed opgesteld testament dat perfect is vertaald versoepelt de ingewikkelde procedures die bij deze afwikkeling komen kijken. Onze medewerkers weten hoe belangrijk het is om foutloos te werken, vooral bij juridische documenten. Zelfs kleine foutjes kunnen grote gevolgen hebben bij juridische documenten. Daarom raden wij aan om bij juridische vertalingen te kiezen voor “kwaliteitscontrole volledig”. Het testament wordt dan volledig en grondig gecontroleerd door een ervaren revisor, zodat je verzekerd bent van een foutloos testament.

Testament vertalen naar elke gewenste taal

Wij werken alleen met hoogopgeleide vertalers die tevens native speakers zijn in een vreemde taal. Hiermee verzekeren wij je dat al onze werk van de hoogste kwaliteit is. Wij kunnen je testament vertalen naar elke gewenste taal.

Denk hierbij aan de gangbare talen als Spaans en Frans, maar ook andere talen zoals Bulgaars, Noors of Portugees. Ook voor de Aziatische talen kun je bij ons terecht.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
Testament vertalen

Beëdigde vertaling

Onze juridische vertalers zijn beëdigd. Dit betekent dat ze voor een bepaalde talencombinatie door een rechtbank zijn beëdigd. Een beëdigde vertaling moet op een specifieke manier worden aangeleverd: de vertaler waarmerkt zijn werk door deze onlosmakelijk te bevestigen aan het originele document. Daarna verklaart hij dat de vertaling correct en volledig is en voorziet de verklaring met handtekening en stempel.

Onze kwaliteitsgarantie van jouw vertaalde testament

Wij garanderen dat de vertaling van jouw testament van de hoogste kwaliteit zal zijn. Ben je niet tevreden met het eindproduct, dan kun je dit binnen 30 dagen na levering aangeven, en wij passen dit kosteloos aan. Dit is onze kwaliteitsgarantie.

Wij helpen je graag met jouw testament vertalen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >