Internet is al enkele jaren booming. Echter wordt het nu pas voor het overgrote deel Nederlandse bedrijven duidelijk dat het onvermijdbaar is om hierin te investeren.

Vinden en gevonden worden

Vinden en gevonden worden, daar draait het om bij internet marketing. Een hoge positie in populaire zoekmachines (zoekmachine optimalisatie) als Google en Bing heeft hierin een groot aandeel. Om een hoge positie te bemachtigen moet Google jouw website ‘aantrekkelijk’ vinden. Hierbij spelen vele factoren een rol. Eén van de belangrijkste factoren is de content, oftewel de tekst die jij op jouw website laat zien.

De juiste zoekwoorden

Deze content moet de goede woorden bevatten om gevonden te worden op een bepaald zoekwoord. Niet alleen in Nederland speelt internet marketing een grote rol, ook in het buitenland is het van het grootste belang om hoog in zoekmachines te staan. Wanneer u uw website laat vertalen is het daarom ook belangrijk dat u de vertaler of het vertaalbureau inlicht op welke woorden u gevonden wilt worden.

Internet teksten

Internet teksten zijn kort, bondig en bevatten tussenkoppen zodat de ‘scannende lezer’ snel weet waar het stuk over gaat. Het is een hele andere discipline dan teksten bedoeld voor drukwerk. In een fractie van een seconde moet je jouw bezoeker hebben uitgedaagd om het hele stuk te lezen. Al met al vinden wij het belangrijk bij het vertalen van internet- of SEO teksten dat de vertaaldienst enige kennis van zoekmachine optimalisatie heeft. Meer informatie over het vertalen van websites vindt u hier.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >