Gecertificeerd Azerbeidzjaans vertaalbureau

Als Azerbeidzjaans vertaalbureau vertalen wij regelmatig teksten van en naar het Azerbeidzjaans. Wij vertalen juridische, medische en financiële teksten met gemak. Ook werken wij regelmatig aan zakelijke teksten voor klanten die actief zijn op de Azerbeidzjaanse markt. Voor Azerbeidzjaanse vertalingen biedt Vertaalbureau Perfect de uitkomst.

Het Azerbeidzjaans

De officiële taal van Azerbeidzjan is het Azerbeidzjaans. Het is een Turkse taal die door ruim 30 miljoen mensen wordt gesproken in Azerbeidzjan, een deel van Iran en Turkije, en door kleine minderheden in Georgië. De taal heeft sterke Perzische en Russische invloeden.

De taal is al honderden jaren oud en heeft een aantal veranderingen meegemaakt. De taal is eeuwenlang met het Arabische alfabet geschreven. In de jaren 20 en 30 van de 20e eeuw, toen Azerbeidzjan nog deel was van de Sovjet Unie, werd de taal met het Latijnse alfabet geschreven en daarna tot 1991 met het cyrillische alfabet. Na 1991 is het Latijnse alfabet weer in gebruik genomen. In Iran heeft men altijd het Arabische alfabet gebruikt.

 

“Mijn doel is de klant zo snel mogelijk te voorzien van een gepaste offerte die voldoet aan de gestelde wensen van de klant en deze ook nog eens overtreft.”

Thomas
Projectmanager
azerbeidzjaans vertaalbureau

Ervaren native speaker Azerbeidzjaanse vertalers

Onze native speakers vertalen jouw teksten van en naar het Azerbeidzjaans. Zij zijn opgegroeid met de taal waardoor zij juist de nuances kunnen aanbrengen die nodig zijn voor een goede vertaling. Zij kennen de leestekens, zoals de letter ə welke in maar weinige talen voorkomt, en zij weten welke woordkeuze het beste is voor jouw tekst. Doordat zij dagelijks aan Azerbeidzjaanse teksten werken blijven zij scherp en houden zij hun ervaring op peil.

Gecertificeerd Azerbeidzjaans vertaalbureau

Als Azerbeidzjaans vertaalbureau hebben wij ruime ervaring met Azerbeidzjaanse vertalingen. Naast deze ervaring zijn wij ook ISO gecertificeerd. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat onze procedures gericht zijn op een hoge klanttevredenheid. Onze hoogopgeleide Azerbeidzjaanse vertalers zijn gespecialiseerd in diverse vakgebieden, zoals techniek, rechten, geneeskunde en financiën. Jouw opdracht wordt gekoppeld aan een vertaler met expertise in het vakgebied en de branche van je brondocument. Heb je een website of webshop die vertaald moet worden van het Nederlands naar het Azerbeidzjaans, dan wordt deze vertaling verzorgd door een marketingvertaler met ervaring met SEO.

Azerbeidzjaans vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Azerbeidzjaans onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 25 bestanden van en naar het Azerbeidzjaans. Onze Azerbeidzjaanse vertalers kunnen voor jou van en naar het Azerbeidzjaans vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Azerbeidzjaanse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Azerbeidzjaans vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Azerbeidzjaans – Nederlands, Nederlands – Azerbeidzjaans, Duits – Azerbeidzjaans, Azerbeidzjaans - Duits en Frans – Azerbeidzjaans zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Azerbeidzjaanse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse blog vertalen naar het Azerbeidzjaans? Wij helpen je graag verder!