Ests vertaalbureau met ruime ervaring

Als Ests vertaalbureau zien wij het aantal vertalingen naar het Ests hard groeien. Op 1 mei 2004 is Estland tot de EU toegetreden. Hierdoor zijn steeds meer zakelijke vertalingen gewenst door organisaties die in Estland zaken doen. Onze vertalers krijgen dagelijks verzoeken binnen voor vertalingen, waardoor zij zeer ervaren zijn en blijven.

Native Estse vertalers

Het Ests, of Estisch, wordt door 1 miljoen mensen gesproken en is hierdoor de op twee na kleinste taal in Europa. Het is een Finoegrische taal, net als het Fins. In tegenstelling tot wat wel eens gedacht wordt, is de taal niet verwant aan het Lets. Onze vertalingen worden uitsluitend uitgevoerd door native speakers, omdat ze niet alleen de taal, maar ook de cultuur goed kennen. 

Je bent hierdoor verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vertaling, waarbij in het taalgebruik ook rekening is gehouden met de cultuur.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
Ests vertaalbureau

Gecertificeerd Ests vertaalbureau

Wij beschikken over zowel een ISO-9001 als een ISO-17100 certificering. Deze twee certificeringen garanderen dat klanttevredenheid op de eerste plek staat en dat wij continu de bedrijfsprocessen optimaliseren. Daarnaast garandeert de ISO-17100-norm een hoge kwaliteit van de vertalingen. Volgens deze normen wordt elke vertaling gecontroleerd door een ervaren revisor. Onze vertalingen dragen daarom bij aan een goede band met Estse klanten en zakenpartners. Vertaalbureau Perfect garandeert dan ook een snelle, voordelige en een aansprekende vertaling.

Wij zijn tevens gecertificeerd in het vertalen van Fins en Lets, dus ook voor deze talen kun je bij ons terecht!

Ests vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Ests onmisbaar is, spreekt voor zich. In 2018 vertaalden wij meer dan 50 bestanden van en naar het Ests. Onze Estse vertalers kunnen voor jou van en naar het Ests vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al bijna tien jaar kwalitatieve Estse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Ests vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Ests – Nederlands, Nederlands – Ests, Duits – Ests, Ests - Duits en Frans – Ests zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Estse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse algemene voorwaarden vertalen naar het Ests? Wij helpen je graag verder!