Ests vertaalbureau met ruime ervaring

Als Ests vertaalbureau zien wij het aantal vertalingen naar het Ests hard groeien. Op 1 mei 2004 is Estland tot de EU toegetreden. Hierdoor zijn steeds meer zakelijke vertalingen gewenst door organisaties die in Estland zaken doen. Onze vertalers krijgen dagelijks verzoeken binnen voor vertalingen, waardoor zij zeer ervaren zijn en blijven.

Native Estse vertalers

Het Ests, of Estisch, wordt door 1 miljoen mensen gesproken en is hierdoor de op twee na kleinste taal in Europa. Het is een Finoegrische taal, net als het Fins. In tegenstelling tot wat wel eens gedacht wordt, is de taal niet verwant aan het Lets. Onze vertalingen worden uitsluitend uitgevoerd door native speakers, omdat ze niet alleen de taal, maar ook de cultuur goed kennen. Je bent hierdoor verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige vertaling, waarbij in het taalgebruik ook rekening is gehouden met de cultuur.

estse vertalingen vertaalbureau perfect
"Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner."
Ellen Oude Griep – Projectmanager

Gecertificeerd Ests vertaalbureau

Wij beschikken over zowel een ISO-9001 als een ISO-17100 certificering. Deze twee certificeringen garanderen dat klanttevredenheid op de eerste plek staat en dat wij continu de bedrijfsprocessen optimaliseren. Daarnaast garandeert de ISO-17100-norm een hoge kwaliteit van de vertalingen. Volgens deze normen wordt elke vertaling gecontroleerd door een ervaren revisor. Onze vertalingen dragen daarom bij aan een goede band met Estse klanten en zakenpartners. Vertaalbureau Perfect garandeert dan ook een snelle, voordelige en een aansprekende vertaling.

Wij zijn tevens gecertificeerd in het vertalen van Fins en Lets, dus ook voor deze talen kun je bij ons terecht!

Ests vertalen

Dat voor ons als vertaalbureau Ests onmisbaar is, spreekt voor zich. Jaarlijks vertalen wij meer dan 50 bestanden van en naar het Ests. Onze Estse vertalers kunnen voor jou van en naar het Ests vertalen met een geweldige kwaliteit. Wij leveren al ruim tien jaar kwalitatieve Estse vertalingen. Laat daarom je documenten door een Ests vertaler vertalen bij Vertaalbureau Perfect.

Veelvoorkomende talencombinaties

Ests – Nederlands, Nederlands – Ests, Duits – Ests, Ests - Duits en Engels – Ests zijn de meest voorkomende talencombinaties die onze Estse vertalers dagelijks tegenkomen.

Wil je bijvoorbeeld je Nederlandse algemene voorwaarden vertalen naar het Ests? Wij helpen je graag verder!

Onze werkwijze bij Estse vertalingen

Iedere Estse vertaalopdracht doorloopt de volgende stappen:
ests vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 1
Stap 1

We ontvangen je teksten en vertaalwensen voor jouw Estse vertaling

Dit kan eenvoudig via ons online offerteformulier, per e-mail of per Wetransfer. Laat ons weten welke specifieke wensen je hebt zodat we goed starten.

ests vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 2
Stap 2

Wij nemen je aanvraag voor de Estse vertaling aandachtig door

Hierdoor ontdekken wij het verhaal achter de woorden en weten we waar de vertaling aan moet voldoen om dat verhaal over te brengen. Tevens zullen we aan de tekst(en) zien of we gebruik kunnen maken van een vertaalgeheugen.

ests vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 3
Stap 3

We selecteren de best passende native vertaler Ests

Een goede match kunnen we vinden in ons ruime netwerk aan vertalers. We kijken naar ervaring binnen jouw sector of de gewenste doelgroep. Al onze vertalers voldoen aan de ISO 17100-norm.

ests vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 4
Stap 4

Je ontvangt een scherpe offerte voor jouw Estse vertaling

Wij sturen op basis van de bovengenoemde gegevens een passende offerte met daarin alle doorgegeven wensen!

ests vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 5
Stap 5

Na je akkoord starten we direct met vertalen van jouw Estse of anderstalige teksten

Indien deze offerte akkoord wordt gegeven zullen wij direct de vertaling voor je starten en zorgen wij dat alle afspraken worden nageleefd. Voor jou een hele zorg minder!

ests vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 6
Stap 6

De revisor reviseert de Estse vertaling en wij leveren jou de vertaling

De geselecteerde revisor reviseert jouw vertaling grondig en wij leveren vervolgens de vertaling per e-mail aan.

ests vertaalbureau vertaalbureau perfect stap 7
Stap 7

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie voor jouw Estse vertaling

Wij hanteren een kwaliteitsgarantie. Indien er naar aanleiding van de geleverde vertaling (binnen 30 dagen) nog vragen zijn, zullen wij deze uiteraard graag met je bespreken en eventuele aanpassingen doorvoeren.

Prijzen Estse vertalingen

Wij kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent wat je betaalt voor een Estse vertaling. Omdat Vertaalbureau Perfect graag zo transparant mogelijk is, zie je in de onderstaande tabel welke kosten (per woord) wij hanteren voor een Estse vertaling.

Veelgestelde vragen bij Estse vertalingen

Een gecertificeerde of beëdigde Estse vertaling is een vertaling die is gemaakt door een beëdigd vertaler. Deze persoon staat ingeschreven in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers en is beëdigd door de rechtbank, waardoor een vertaling altijd rechtsgeldig is.

Meer over beëdigde vertalingen →

De ISO-9001 norm heeft als doel om de klanttevredenheid continu te verhogen, terwijl het doel van de ISO-17100 norm is is om de kwaliteit van de Estse vertalingen te waarborgen. Door de laatstgenoemde norm ben je bovendien verzekerd van een revisie van de vertaalde tekst.

Meer over onze certificeringen →

Je stuurt jouw teksten in naar Vertaalbureau Perfect en geeft vertaalwensen door, waarna wij jouw aanvraag bestuderen en de beste native vertaler zoeken. Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord starten wij direct met vertalen. Voordat wij de vertaling naar jou mailen, wordt hij eerst gereviseerd.

Meer over onze werkwijze →

Vertaalbureau Perfect kan verschillende soorten teksten voor je vertalen. Je kunt bij ons onder meer terecht voor het vertalen van handleidingen, algemene voorwaarden en brochures. Daarnaast vertalen wij ook blogs, webshops en websites.

Meer over onze diensten →

De basisprijs is het aantal woorden te vermenigvuldigen met het tarief per woord. Daarnaast hangen de prijzen van een Estse vertaling af van een aantal factoren. Vertaalbureau Perfect heeft drie vertaaloplossingen met verschillende prijsstellingen waaruit gekozen kan worden; Economy, Excellent en Express. Deze hebben elk verschillende prijzen per woord en verschillende voordelen, waaronder levertijd en soort revisie. Vandaar dat de prijzen van een Estse vertaling per situatie verschillen.

Meer over onze prijzen →

Er wordt een vertaalgeheugen opgebouwd. Dit betekent dat er bij vergelijkbare vervolgopdrachten de eerder vertaalde woorden in mindering gebracht worden. Ook wordt er gekeken naar eventuele herhaaldelijke segmenten in de brontekst zelf. Dit is kostentechnisch natuurlijk aantrekkelijk maar ook komt dit de kwaliteit ten goede. Door het opnieuw overnemen van al vertaalde woorden en zinnen worden vertalingen consistent vertaald.

Vertaalgeheugen bij Estse vertalingen

VBP 009 Illustratie vertaalgeheugen V2

Vertaalgeheugen

We herkennen eerder vertaalde en dubbele teksten. Dit verhoogt de consistentie van de Estse vertaling en voorkomt dubbele kosten. Eerder vertaalde tekst wordt opgeslagen in het vertaalgeheugen. Per klant wordt een vertaalgeheugen opgebouwd.

VBP 009 Illustratie terminologielijst V2

Terminologielijst

Wanneer er specifieke vertalingen of een tone of voice gewenst is kan dit vastgelegd worden in de terminologielijst. Deze vertalingen worden gesuggereerd aan de vertaler. Dit verbetert de consistentie van de Estse vertalingen en zo kunnen speciale wensen beter toegepast worden.

VBP 009 Illustratie automatische kwaliteitscontrole V2

Kwaliteitscontrole

Naast de 2e controle door een menselijke vertaler, passen wij ook een automatische kwaliteitscheck toe. Deze omvat stilistische verbeteringen, spelling en het controleren van de Estse vertalingen. Dit helpt de vertaler en de revisor met het vinden van vergissingen en verbetert de vertaling en consistentie.

Wij leveren topkwaliteit Estse vertalingen voor o.a.

Wij helpen je graag met jouw Estse vertalingen Vertaalbureau Perfect
Kom vrijblijvend in contact met ons

Wij helpen je graag met jouw Estse vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen
© Copyright 2024 - Vertaalbureau Perfect B.V.