Professioneel Vertaalbureau Den Bosch

Een goede communicatie is de basis van sterke klantrelaties. Het is daarbij belangrijk dat alle onderdelen van de communicatie, waaronder de teksten, volledig zijn afgestemd op de doelgroep. Ons vertaalbureau in de omgeving van Den Bosch is één van de hoogst aangeschreven bureaus. Wij kunnen de bronteksten vertalen naar 36 talen en we bieden digitale, specialistische, technische en juridische vertalingen aan. Enkele voorbeelden van onze vertaaldiensten zijn het vertalen van handleidingen, het vertalen van websites en het vertalen van software.

Onze werkwijze

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Vertaalbureau Perfect. Goede teksten zorgen ervoor dat de gewenste boodschap wordt overgebracht naar de doelgroep, terwijl slechte teksten afbreuk doen aan een bedrijf. Wij hebben onze werkprocessen volledig afgestemd op het leveren van correcte en pakkende vertalingen. Om de vertalingen zoveel mogelijk op jouw wensen af te stemmen, voeren we eerst een gesprek.  Geef gerust aan welke ‘tone of voice’ wij moeten hanteren. Tevens kun je de gewenste terminologie aanleveren. Door vooraf alle wensen uitgebreid door te nemen, zal de eerste versie van de vertaling hoogstwaarschijnlijk al de gewenste kwaliteit hebben. Ben je toch niet helemaal tevreden over de eerste versie? Tot 30 dagen na de levering kunnen wij kosteloos aanpassingen doorvoeren. 

In de meeste gevallen is het aanpassen van de teksten niet nodig, aangezien wij je wensen van tevoren al uitgebreid besproken hebben. Door deze werkwijze zijn wij voor bedrijven in Den Bosch een uitstekend vertaalbureau.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau Den Bosch

Gecertificeerd vertaalbureau Den Bosch

Bij Vertaalbureau Perfect streven we ernaar om onze diensten constant te verbeteren. Wij zijn als één van de weinige vertaalbureaus ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-9001 norm is erop gericht om de klanttevredenheid steeds te verhogen. Wij hebben een kwaliteitsbeleid opgesteld zodat we ons blijven ontwikkelen. Bij de ISO-17100 is het doel om de kwaliteit te waarborgen. De brontekst wordt vertaald door in-house, native vertalers. Tevens worden alle vertalingen nagekeken door een revisor. Dankzij deze normen kunnen wij een kwaliteitsgarantie bieden.

Schakel ons vertaalbureau in ‘s-Hertogenbosch in voor jouw vertaalopdrachten

Neem gerust contact met ons vertaalbureau in de regio van Den Bosch op. Wij hebben meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Voor bedrijven in ’s-Hertogenbosch is ons kantoor in Eindhoven het best te bereiken. Je kan telefonisch (040 - 21 80 525) of via een e-mail (info@vertaalbureau-perfect.nl) een afspraak maken. Een projectmanager kan ook bij jou op locatie langskomen. Tevens is het mogelijk om alles digitaal of telefonisch te regelen.