Professioneel Vertaalbureau Den Bosch

Een goede communicatie is de basis van sterke klantrelaties. Het is daarbij belangrijk dat alle onderdelen van de communicatie, waaronder de teksten, volledig zijn afgestemd op de doelgroep. Ons vertaalbureau in de omgeving van Den Bosch is één van de hoogst aangeschreven bureaus. Wij kunnen de bronteksten vertalen naar 36 talen en we bieden digitale, specialistische, technische en juridische vertalingen aan. Enkele voorbeelden van onze vertaaldiensten zijn het vertalen van handleidingen, het vertalen van websites en het vertalen van software.

Onze werkwijze

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Vertaalbureau Perfect. Goede teksten zorgen ervoor dat de gewenste boodschap wordt overgebracht naar de doelgroep, terwijl slechte teksten afbreuk doen aan een bedrijf. Wij hebben onze werkprocessen volledig afgestemd op het leveren van correcte en pakkende vertalingen. Om de vertalingen zoveel mogelijk op jouw wensen af te stemmen, voeren we eerst een gesprek. Geef gerust aan welke ‘tone of voice’ wij moeten hanteren. Tevens kun je de gewenste terminologie aanleveren. Door vooraf alle wensen uitgebreid door te nemen, zal de eerste versie van de vertaling hoogstwaarschijnlijk al de gewenste kwaliteit hebben. Ben je toch niet helemaal tevreden over de eerste versie? Tot 30 dagen na de levering kunnen wij kosteloos aanpassingen doorvoeren.

In de meeste gevallen is het aanpassen van de teksten niet nodig, aangezien wij je wensen van tevoren al uitgebreid besproken hebben. Door deze werkwijze zijn wij voor bedrijven in Den Bosch een uitstekend vertaalbureau.

“Ik vind het belangrijk om goed met de klant mee te denken, zodat we samen het optimale kunnen bereiken.”

Ellen
Projectmanager
vertaalbureau Den Bosch

Gecertificeerd vertaalbureau Den Bosch

Bij Vertaalbureau Perfect streven we ernaar om onze diensten constant te verbeteren. Wij zijn als één van de weinige vertaalbureaus ISO-9001 en ISO-17100 gecertificeerd. De ISO-9001 norm is erop gericht om de klanttevredenheid steeds te verhogen. Wij hebben een kwaliteitsbeleid opgesteld zodat we ons blijven ontwikkelen. Bij de ISO-17100 is het doel om de kwaliteit te waarborgen. De brontekst wordt vertaald door in-house, native vertalers. Tevens worden alle vertalingen nagekeken door een revisor. Dankzij deze normen kunnen wij een kwaliteitsgarantie bieden.

Schakel ons vertaalbureau in ‘s-Hertogenbosch in voor jouw vertaalopdrachten

Neem gerust contact met ons vertaalbureau in de regio van Den Bosch op. Wij hebben meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Voor bedrijven in ’s-Hertogenbosch is ons kantoor in Eindhoven het best te bereiken. Je kan telefonisch (040 - 218 0525) of via een e-mail (info@vertaalbureau-perfect.nl) een afspraak maken. Een projectmanager kan ook bij jou op locatie langskomen. Tevens is het mogelijk om alles digitaal of telefonisch te regelen.

Wij helpen je graag met jouw vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >