Vertaalbureau detailhandel: vertalingen voor de detailhandel

Teksten in de detailhandel kunnen net zo veelzijdig zijn als de sector zelf. Soms gericht aan je klant en op andere momenten bedoeld voor zakelijke partners. Als vertaalbureau handel weten we bij Vertaalbureau Perfect precies hoe we jouw boodschap in de detailhandel branche naadloos laten aansluiten op je doelgroep. Ook zijn onze vertalingen voor de detailhandel precies toegespitst op degene die de tekst leest. Net zoals een verkoper investeert in het contact met zijn klanten op persoonlijk niveau, zijn ook kwalitatief hoogwaardige vertalingen voor de detailhandel een ware investering! Nieuwsgierig naar een voorbeeld? Bekijk dan eens Zalando, voor hen werd het Zalando-magazine vanuit het Duits vertaald.

Vertalingen voor de detailhandel

Zoals elke branche, kent ook de detailhandel zijn eigen terminologie en vaktermen. Voordat een vertaling voor de detailhandel wordt geschreven, maken we afspraken over welke termen wel en niet worden gebruikt. Op deze manier sluiten we aan bij de doelgroep én waarborgen we dat we schrijven op het juiste niveau. Naast de woordkeuze, maken we ook concrete afspraken over de schrijfstijl. Gaan we voor een vlotte tekst? Of mag de toon wat zakelijker? Ook hierin zorgen we dat we altijd schrijven met het doel de uiteindelijke lezer te boeien. Je bent in ieder geval verzekerd van een hoogwaardige vertaling voor de handel.

Overigens kun je bij ons ook terecht voor het vertalen van contracten en algemene voorwaarden, beide documenten komen vaak voor in de detailhandel.

“Wij kunnen overweg met nagenoeg alle soorten documenten en bestanden.”

Ellen
Projectmanager
Vertaalbureau detailhandel

Gecertificeerde vertaling detailhandel branche

Als vertaalbureau handel zijn wij een van de weinige vertaalbureaus in Nederland die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Dit betekent dat we ons houden aan gestelde eisen die betrekking hebben op onze werkzaamheden. Wist je bijvoorbeeld dat een vertaling voor de detailhandel bij ons twee keer wordt gereviseerd en wel door twee verschillende vertalers? Dit is conform de eisen van de ISO-17100 norm.

Vertaalbureau detailhandel: vraag een proefvertaling aan

Nieuwsgierig naar hoe wij als vertaalbureau voor de detailhandel jouw vertaling voor de detailhandel schrijven en wat we voor jou kunnen betekenen? Laat ons een proefvertaling schrijven zodat je een concreet voorbeeld hebt van de vertalingen die we schrijven. Liever direct je tekst voor detailhandel vertalen? Neem contact op en leg ons je wensen uit óf vraag een vrijblijvende offerte op. We gaan razendsnel voor je aan de slag zodat je meteen een scherpe offerte ontvangt van jouw vertaling voor de detailhandel branche!

Wij helpen je graag met jouw vertalingen voor de detailhandel

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 542 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >