Vertalingen in de textiel en mode

De textielbranche is sterk geglobaliseerd. Hierdoor voeren wij veel vertalingen uit voor diverse modebedrijven, zoals als State of Art, Zalando en Noppies. Onze klanten zijn internationaal actief aan zowel de verkoop- als de inkoopzijde. Wervende teksten, die het juiste gevoel oproepen bij de doelgroep, zijn cruciaal voor modebedrijven. Het merk staat vaak centraal.

Native speakers die meedenken

Onze vertalers weten de juiste nuances aan te brengen in de vertalingen voor de buitenlandse doelgroep. Wij vertalen regelmatig teksten voor webshops, productomschrijvingen, promotiemateriaal en briefings voor fotoshoots die echt moeten aanspreken en waarbij dit dan ook erg belangrijk is. Om de juiste balans tussen een goede vertaling en de oorspronkelijke tekst te behouden, werken wij uitsluiten met native speakers. Dit betekent dat zij naar hun moedertaal vertalen. Hierdoor blijft de merkbeleving optimaal behouden. Wij kunnen optimaal meedenken met de klant, omdat bij ons ervaren in-house vertalers werkzaam zijn. Om een hoge kwaliteit te waarborgen worden teksten gecontroleerd op spelfouten en de juiste toon conform de ISO norm. Daarnaast vinden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ook belangrijk.

Daarom is Vertaalbureau Perfect één van de voordeligste ISO gecertificeerde vertaalbureaus van Nederland.

“Door middel van onze deskundigheid, snelheid en eerlijkheid zijn wij voor veel bedrijven de betrouwbare partner.”

Kevin
Projectmanager
verklaring vertalen

Vertalingen voor de inkoopzijde

Een nauwkeurige vertaling is van groot belang voor de inkoopzijde van een modebedrijf. Het gaat hierbij veelal om het vertalen van contracten of algemene voorwaarden. Een slechte vertaling kan onduidelijkheid en negatieve associaties oproepen. Dit kan miscommunicatie tot gevolg hebben. In het ergste geval kan het zelfs leiden tot juridische geschillen. Kies daarom voor een ervaren en betrokken vertaalbureau.

Wij helpen je graag met jouw textiel & mode vertalingen

Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Wij denken met je mee en geven graag advies over de mogelijkheden. Interesse? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Vrijblijvende offerte aanvragen >
Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9.3 op basis van 505 beoordelingen
Blij verrast ben ik door de communicatie, snelheid en de geleverde kwaliteit van Vertaalbureau Perfect!
Bart van Liempd - Randstad
Randstad logo wit

Wij vertalen met veel plezier en aandacht voor o.a. deze klanten

Koninklijke Grolsch

Sinds medio 2015 werken we erg prettig samen met Vertaalbureau Perfect. Indien nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Professionele aanpak en goede afspraken!

Ivanka Munsterhuis

Zalando

Aan de hand van een perfecte eerste proefvertaling kregen wij direct vertrouwen. Persoonlijk hebben wij de stijl van de vertaling besproken. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Elseline Tolhoek

NOS

Onze diverse vertaalaanvragen brengen wij graag bij één vaste partner onder. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiënte werkwijze. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor Vertaalbureau Perfect.

NOS

Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Wij behoren tot de selecte groep vertaalbureaus die zowel ISO-9001 als ISO-17100 gecertificeerd zijn. Daarnaast geldt voor elke professionele vertaling een kwaliteitsgarantie. Elke dag een beetje beter worden is ons streven. Dit doen we al ruim negen jaar.

Meer over onze kwaliteit en garantie >
Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Onze werkwijze om tot een perfecte vertaling te komen

De weg naar de perfecte vertaling laat onze werkwijze zien. Deze heeft gezorgd voor onze goede prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende beoordelingen en vele tevreden klanten. Elke vertaalopdracht doorloopt een aantal stappen:

Offerteaanvraag

Offerteaanvraag

We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.
Revisie en oplevering

Revisie en oplevering

De revisor reviseert de vertaling en wij leveren jou de vertaling.
Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Ook na de levering blijf je verzekerd van onze kwaliteitsgarantie.

Het vertaalbureau dat de vaktaal van jouw doelgroep spreekt

Jaarlijks vertalen wij voor ruim 2.000 uiteenlopende organisaties en worden onze teksten in alle windstreken gelezen. Ons team van in-house vertalers en taalspecialisten vindt de terminologie en toon waar jij mee verder kunt.

Bekijk al onze taalspecialismen >

We ontmoeten je graag persoonlijk, maar ontdek hier vast wie we zijn

Ons team bestaat uit native vertalers en mensen met verschillende expertises en achtergronden. We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen.
Ontmoet de mensen in ons team >